SCelen Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Lan işlemcinin soğutucusu tozdan gözükmüyordu çıkardım temizledim vga yıda temizledim 55 dereceye kadar indi şuan o civarlarda geziyor. Benim anlamadığım neden pc restart atmıyordu o ısıda çok yüksek değilmi ya. Nerdeyse yarı yarıya indi şuan sıcaklık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 BIOS dan onun için ayrıca bir ayarlama yapılıyor. Defaultta kapatması lazım gerçi ama onu disable etmiş olabilirsin yada sıcaklık limitini arttırmış olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Genelde donma oluyor CPU ısındığında. Bios'ta default olarak açık gelmiyor olabilir dereceyle kapanma ayarları. Demek ki çalışamayacağı bir sıcaklık değilmiş ki donmamış yapacak bir şey yok sdf. Soğutucu alana kadar benim corelar da 108-109C görüyordu şu an 37-38C'yi geçmiyor mesela. Öyle de çalışıyordu ama yani sdfsgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 iyi ben yüklenince 80 lere çıkıyor diye panik olmayayım beterin beteri varmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar