Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Atamızın sakallı hali

desertt

Öne çıkan mesajlar

calimero said:

dünya üzerinde başka hangi ülkede liderin yakışıklılığı üzerinden bu kadar muhabbet dönüyordur lan acaba?

OMO OTOTÖRK KODOR YOKOŞOKLOSO YOKKK!!111

yeminlen ülkenin kadınlarında zaten direkt m.kemal üzerinden eudipus kompleksinin değişik bi versiyonu var. erkekleri ayrı dava zaten..

romney'i şakaklarında beyazlıklar var diye neredeyse başkan yapıyorlardı lan hahahha

OMGOMGOM HEMDE BOYA DEĞİL GERÇEKMİŞ BERBERİYLE KONUŞTUK diye koşa koşa oy verdi herifler
Sosyal ağlarda paylaş

aman diyim paticik'te ''Atamız'' falan diye bahsetmeyin. burada atası imralı'da hapiste, başbakanlık konutunda oturanlar var. sonra çıkıp ''ATATÜRK BONOM OTOM DOGOL'' derler...

kendimi orada hayal ediyorum da; ben de olsam böyle bir liderim olduğu için ölüme gözü kapalı giderdim. yakışıklılık bir yana, karizması yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

anamın babamın belli olmasını sağladığı için benim atam, bugün burada rahatça yazı yazabiliyorsam benim atam, günlerdir burada sizin pkk sempatizanlığınızı, Atatürk'e hakaretlerinizi rahatça yazabildiğiniz için benim atam, eşimizin, kızımızın rahatça sokakta dolaşabildiği için benim atam.
Sosyal ağlarda paylaş

nordlydian said:

anamın babamın belli olmasını sağladığı için benim atam, bugün burada rahatça yazı yazabiliyorsam benim atam, günlerdir burada sizin pkk sempatizanlığınızı, Atatürk'e hakaretlerinizi rahatça yazabildiğiniz için benim atam, eşimizin, kızımızın rahatça sokakta dolaşabildiği için benim atam.

bu ne nefret yahu,
emin ol atam dediğin adam seni şu salya saçan halini görseydi suratına bi hallice tükürürdü.

aç bi yaptıklarını oku, sonra gel burda milleti pkk sempatizanı diye yaftala hakaret ediyorlar de olur mu.

senin gibiler yüzünden bu ülke bu halde, birşeye tapınmadan edemiyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

dünya üzerinde başka hangi ülkede liderin yakışıklılığı üzerinden bu kadar muhabbet dönüyordur lan acaba?

OMO OTOTÖRK KODOR YOKOŞOKLOSO YOKKK!!111

yeminlen ülkenin kadınlarında zaten direkt m.kemal üzerinden eudipus kompleksinin değişik bi versiyonu var. erkekleri ayrı dava zaten..

aga erdoğpanın boyu uzun diğer cumhurbaşkanlarının yanında uzun duruyor diye oy veren adam var lan
ecevit kısa kalıyo ezik kalıyo diyen
Sosyal ağlarda paylaş

TeddyLop said:

ulan gerizekalı eşin karın ingiliz olsaydık daha rahat dolaşıcaktı tecavüz korkusu olmadan. anan baban yine belli olucaktı ne yani türkiye harici tüm dünya nüfusunun anası babası belli değil mi? ne leş bi tipmişsin sen ya keşke baban dışarı boşalsaymış

Ne pis trollmüş arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...