inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Oha lan.. Manyak yakışıklı harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 bck said: fede said: yalan değil ki, götürmüş sana oyle mı dedi. günlüğünde yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Killer said: Jaegerjaquez said: ne karı götürmüştür lan zamanında hayvana bak hayvana doğru lan her şehirde manita varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 sağlam şekil varmış hakikaten. olof mellberg karizması var. che'nin meşhur sözünü haklı çıkarırcasına: "Cumhuriyeti dünyada kusursuz inşa eden 3 kişi var; Olof Mellberg, Hugo Chavez ve Mustafa Kemal Atatürk" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 che guzel demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 calimero said: dünya üzerinde başka hangi ülkede liderin yakışıklılığı üzerinden bu kadar muhabbet dönüyordur lan acaba? OMO OTOTÖRK KODOR YOKOŞOKLOSO YOKKK!!111 yeminlen ülkenin kadınlarında zaten direkt m.kemal üzerinden eudipus kompleksinin değişik bi versiyonu var. erkekleri ayrı dava zaten.. romney'i şakaklarında beyazlıklar var diye neredeyse başkan yapıyorlardı lan hahahha OMGOMGOM HEMDE BOYA DEĞİL GERÇEKMİŞ BERBERİYLE KONUŞTUK diye koşa koşa oy verdi herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Kaspar said: sağlam şekil varmış hakikaten. olof mellberg karizması var. che'nin meşhur sözünü haklı çıkarırcasına: "Cumhuriyeti dünyada kusursuz inşa eden 3 kişi var; Olof Mellberg, Hugo Chavez ve Mustafa Kemal Atatürk" ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 ortadaki foto süper lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 aman diyim paticik'te ''Atamız'' falan diye bahsetmeyin. burada atası imralı'da hapiste, başbakanlık konutunda oturanlar var. sonra çıkıp ''ATATÜRK BONOM OTOM DOGOL'' derler... kendimi orada hayal ediyorum da; ben de olsam böyle bir liderim olduğu için ölüme gözü kapalı giderdim. yakışıklılık bir yana, karizması yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 atatürkünn fanboyuda islamboylar gibi hiç çekilmiyor azizim.. ikiside leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 ulen nerden atan oluyor deden olsa olsa çavuşlarından biridir sdsfs bide osmanlı torunuyum kafası var bazılarında ulan senin deden götünü taşa siliodu o devirde, sarayın önünden geçerken belki tir tir titriodu belki hiç görmedi bile ne torunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 BENİM BÜÜÜÜÜK BÜKBÜKBÜKBÜKBÜÜÜK DEDEM SULTAN SÜLEYMANMIŞ YAA TEKBİİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 anamın babamın belli olmasını sağladığı için benim atam, bugün burada rahatça yazı yazabiliyorsam benim atam, günlerdir burada sizin pkk sempatizanlığınızı, Atatürk'e hakaretlerinizi rahatça yazabildiğiniz için benim atam, eşimizin, kızımızın rahatça sokakta dolaşabildiği için benim atam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 ulan gerizekalı eşin karın ingiliz olsaydık daha rahat dolaşıcaktı tecavüz korkusu olmadan. anan baban yine belli olucaktı ne yani türkiye harici tüm dünya nüfusunun anası babası belli değil mi? ne leş bi tipmişsin sen ya keşke baban dışarı boşalsaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 anam babam sana feda olsun atam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 inci sözlük kapandı mı ya? ipini kopartan patiye geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 nordlydian said: anamın babamın belli olmasını sağladığı için benim atam, bugün burada rahatça yazı yazabiliyorsam benim atam, günlerdir burada sizin pkk sempatizanlığınızı, Atatürk'e hakaretlerinizi rahatça yazabildiğiniz için benim atam, eşimizin, kızımızın rahatça sokakta dolaşabildiği için benim atam. bu ne nefret yahu, emin ol atam dediğin adam seni şu salya saçan halini görseydi suratına bi hallice tükürürdü. aç bi yaptıklarını oku, sonra gel burda milleti pkk sempatizanı diye yaftala hakaret ediyorlar de olur mu. senin gibiler yüzünden bu ülke bu halde, birşeye tapınmadan edemiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 calimero said: dünya üzerinde başka hangi ülkede liderin yakışıklılığı üzerinden bu kadar muhabbet dönüyordur lan acaba? OMO OTOTÖRK KODOR YOKOŞOKLOSO YOKKK!!111 yeminlen ülkenin kadınlarında zaten direkt m.kemal üzerinden eudipus kompleksinin değişik bi versiyonu var. erkekleri ayrı dava zaten.. aga erdoğpanın boyu uzun diğer cumhurbaşkanlarının yanında uzun duruyor diye oy veren adam var lan ecevit kısa kalıyo ezik kalıyo diyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 alican bu nordu sabah öğle akşam hobi niyetine dövücen tokat manyağı yapıcan anasının babasının vermediği terbiyeyi vericen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 TeddyLop said: ulan gerizekalı eşin karın ingiliz olsaydık daha rahat dolaşıcaktı tecavüz korkusu olmadan. anan baban yine belli olucaktı ne yani türkiye harici tüm dünya nüfusunun anası babası belli değil mi? ne leş bi tipmişsin sen ya keşke baban dışarı boşalsaymış Ne pis trollmüş arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Neredeyse Atatürk suçlu duruma düşecek modern Cumhuriyet'i kurduğu için. Bazıların aklı hala işgal günlerinde kalmış. Valla yüzüne tükürülecek biri varsa inanın ben en sonlarda yer alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 hedefin 2015 e kadar bi beyin sahibi olmak olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 atatürke bişey diyen yok, atatürkü muhammedin bi tık altına koyduğun için seninle dalga geçiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 TeddyLop said: alican bu nordu sabah öğle akşam hobi niyetine dövücen tokat manyağı yapıcan anasının babasının vermediği terbiyeyi vericen Atatürk'ü savunmak ne zamandan beri terbiyesizlik oldu?? pkk savunanlar mı terbiyeli?? vay be bu günleri de gördük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 adamın beyni iki kutupluymuş. ya atatürk ya apo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar