Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sinirlenmek


sdeceokuyangenç

Öne çıkan mesajlar

Konudan bağımsız olarak.Küçücük bişey bile olabiliyor.Karşıdaki insan sizin hakkınızda sürekli "hayır o anlamda söyledin" dediğinde ve siz öyle olmadığını söylemenize rağmen inanmadığında kafayı yiyorum bi tarafımı yırtıyorum bağırarak. normal midir ? başka böyle olan var mı ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sokrates bir gün eve geç gelmiştir. Karısı da sürekli bu gecikmenin nedenini sormaktadır. Konuşmuş, bağırmış, çağırmış; Sokrates karısına karşı hiçbir tepki vermeyip önüne bakmaya devam etmiştir. Bunun üzerine karısı bir kova suyu Sokrates'in kafasına boşaltmıştır. Sokrates ise gayet sakin bir şekilde karısına şu cevabı vermiştir:

"Bu kadar gök gürültüsünden sonra, bu yağmuru bekliyordum..."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sdeceokuyangenç said:

tartıştıktan sonra ailelerin ortasında oturmak zorunda kaldığında ben görürüm enerjiyi,hissetmeyi


of bilirim bilirim. bir sevgilim ailesini summonlamıştı ısrarla onların önünde benden özür dileyeceksin diye. istemiyorum dedim ısrar ettim bana kızarlar dedim. yok sevgilim seni savunacam demişti. babası kapıdan girer girmez beni kötülemeye başladı. sonra babası hedehödö yaptı bana bir sürü. kibarlığımı koruyarak cevap vermeme rağmen kalkıp senin ağzını burnunu kırarım dedi bana.. neyse sonrasını anlatmayacağım verdim enerjiyi kibar kibar çıktım evden. mahkemem var yine ya huff anlamıyorum insanları saçmalığın zirvelerinde dolaşıyoruz bazen böyle. hem madurum hemde suçlu durumuna düşüyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...