sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konudan bağımsız olarak.Küçücük bişey bile olabiliyor.Karşıdaki insan sizin hakkınızda sürekli "hayır o anlamda söyledin" dediğinde ve siz öyle olmadığını söylemenize rağmen inanmadığında kafayı yiyorum bi tarafımı yırtıyorum bağırarak. normal midir ? başka böyle olan var mı ?
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 kadınlarla yeni mi tanıştın ? klübe hoşgeldin söyle sağa geç
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ben biri bir söz verip de yerine getirmediğinde kuduruyorum mesela
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 kadınlarla bayaa tanışıklığı olan biriyim. her seferinde aynı şey. sakin kalan nasıl kalıyor bunu merak ediyorum
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 sakin kalan yokki abi :D varsa da içerde kendini yiyordur
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Sokrates bir gün eve geç gelmiştir. Karısı da sürekli bu gecikmenin nedenini sormaktadır. Konuşmuş, bağırmış, çağırmış; Sokrates karısına karşı hiçbir tepki vermeyip önüne bakmaya devam etmiştir. Bunun üzerine karısı bir kova suyu Sokrates'in kafasına boşaltmıştır. Sokrates ise gayet sakin bir şekilde karısına şu cevabı vermiştir: "Bu kadar gök gürültüsünden sonra, bu yağmuru bekliyordum..."
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Öyle durumlarda gerçekten yazdığın gibi deliriyorsan doktora çıkmalısın. Büyük ihtimalle öfke kontrolü sağlayan ilaçlar verir.
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 afhush babam kalıyo. adama soruyorum nasıl diye. sallama diyo. e sallamadığın zaman 0 muabbet ortamı oluşmaya başlıyo bi anlamı yok yani öyle de
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Her lafının altında bir şey arayan, ben aptal değilim anlayabiliyorum diyen karı direk ömür törpüsü. ne kadar erken kaçarsan hayatın o kadar uzar
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 tam olarak bu işte. var mı böyle olmayan ? ilk 3-5 aydan bahsetmiyorum. bana pek denk gelmedi de. geleni de zaten 429048290 erkeğe göz kırpan cinsten
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 babana söyle bir tuto yazdırıp koysana patiye
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 kızları bi kenara bırakırsak, genel olarak benim bi procladı mı bütün gün sinirli gidiyor. napmak lazım ya
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 yukardan gelen yeni patchle düzelcek diyorlar ama sanmıyorum, bu devrin sürümünde sorun var
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 babamın ki tam tuto değil. bahsediyim. akşam 8 e kadar çalış 9da evde ol yemek ye ve uyu. tatil zamanları yazlıkta baylar bayanlar ayrı masada poker oyna. evliliğin 20. senesinden itibaren yapılabilir anca. öncesinde tepki görürsün
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 anlayış ve kavrayış kelimelerle olmaz. Enerjiyi hissetmek , hissettirmek lazım.
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 tartıştıktan sonra ailelerin ortasında oturmak zorunda kaldığında ben görürüm enerjiyi,hissetmeyi
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 sdeceokuyangenç said: tartıştıktan sonra ailelerin ortasında oturmak zorunda kaldığında ben görürüm enerjiyi,hissetmeyi of bilirim bilirim. bir sevgilim ailesini summonlamıştı ısrarla onların önünde benden özür dileyeceksin diye. istemiyorum dedim ısrar ettim bana kızarlar dedim. yok sevgilim seni savunacam demişti. babası kapıdan girer girmez beni kötülemeye başladı. sonra babası hedehödö yaptı bana bir sürü. kibarlığımı koruyarak cevap vermeme rağmen kalkıp senin ağzını burnunu kırarım dedi bana.. neyse sonrasını anlatmayacağım verdim enerjiyi kibar kibar çıktım evden. mahkemem var yine ya huff anlamıyorum insanları saçmalığın zirvelerinde dolaşıyoruz bazen böyle. hem madurum hemde suçlu durumuna düşüyorum.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 3.den sonra he amk tamam diyip giderim.
fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 ben hiç sinirlenmiyorum. bakıyorum karşıya, tam bir mal. de get lan mal diyorum.
Öne çıkan mesajlar