Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

15. Efes Pilsen Blues Festival İzmir (a.k.a İzmir Pati Buluşma Denemesi)

Dagger

Öne çıkan mesajlar

aha sırf bu içki kapışması için gelirim bak :)
son içki masasına oturduğumda 10 şişe bira 2 şişe şarap içmiştim :D[signature][hline]Image is everything, so play with it.

Anti-Virus
Anti-Satan
Anti-SatanVirus

[Bu mesaj magecy tarafından 02 Aralık 2004 22:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

her zaman içenleri izlemek daha zevklidir , ya da ayık kalıp imza almak=) /metboya girsin=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Sosyal ağlarda paylaş

dugur sen bıraları ayarle yeter =)

bu arada medketten ılgı ceken bı acıklama;

Madcat[YOKUM] : topsun
Pyrø: ewt =)
Madcat[YOKUM]: adama bak kızla sidik yarıştırcak demiş
Madcat[YOKUM]: max 3 içerim olum banane yarıştan
Madcat[YOKUM]: sonra kusiyim demi heryerine
Pyrø: fena mı sanada kusmuk derim

glb korktu? =)[signature][hline]SlayerTr
Sosyal ağlarda paylaş

aha! nasıl görmemişim bunu ben ya? aranızda sizi kollayacak bi adam lazım. ben de geliyorum. ha bu arada kimse kim en çabuk-çok içecek muhabbetine girmesin burada aşık maşık (kaşık?) arkadaşlar var evet...offf başım ağrıyor ya[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di.
[i]Hayatta en büyük sevgileri hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevgisini hak etmeyecek kadar özelsin sen N[/u]il...[i]
Sosyal ağlarda paylaş

İlk önce Jerry Ricksdiye kalabalığı hiç iplemeden tek gitarıyla müziğini yapan bi tip geliyo. Herif cidden iyi, bi süre sora yanına Moğollardan Cahit Berkay geliyor, adam sazla Blues yapıyor ve bu ikisi show yapıyorlar öldürdü beni adamlar. İkisinden de imza aldım =)

Sora Little Charlie & The Nightcats var, cidden bomba adamlar gecenin en güzel grubu, döktürüyorlar.

En son da Mighty Sam var. Herif cidden ilah ama bizde genelde ağır söyledi, Little Charlie'nin verdiği gaz uçtu gitti.

Çok güzel bir geceydi, ki bluesla çok içli dışlı değilimdir.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...