Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Valla şu sıralar İzmir inşaat konusunda laz müteahhitlerin böyle kendisini bi bok oldum sanıp kurumsal firma havasıyla sağda solda ahkam kesmeye başladığı ve kalitesiz işler yaptığı bi yer haline geldi. Pek bulaşmayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 İki meclis üyesini tanıyan herkes ali ağaoğlu gibi davranıyo burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 işlerin kalitesizligi onbemli degil maaşı düzenli ödesin yeter öyle laz muteahit işinde calismak daha guzel oluyor rahat oluyor kafana göre gez toz inşaat , şirket falan umnrumda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Rasmon said: gerçekten iş arıyosan mimar olarak işi öğrenebileceğin daha ufak mutfaklar biliyorum, sadece uygulama yapan bi yer var mesela çok sevdiğim bi abimdir. www.sdproje.com eyvallah çalıştığım yer var şuan. da o adam alacaksa bi şansımı deneyeyim demiştim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Zaten arazi sizin ise size gelen müteahhit proje ile gelmesi gerekir. Bence arsayı satmak yerine oradaki evlerden belli bir oranla ev alın ( yerine göre %60 a kadar çıkıyor). Eğer ki arsayı satmak istiyorsanız arsa degerlendirmesi yapan ciddi kuruluşlar var onlara sorun. Saçma bir soru olmuş sadece resmi koyup buraya kaç tane ev sıgar demeniz. Belediyede tanıdık var ise imar raporu alın 2-3 güne verirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar