Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi bakın mimarlar mühendisler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
chrome said:
açıları ile türkiyeninki farklı. o ülkeler ile bizim iklim durumlarımız da farklı. o yüzden senin konfor için her binaya mümkün olduğu ve masrafsız olduğu halde solar chimney modellenmiyor gibi gibi gibi.
Mesaj tarihi:
ulan mimar olmak istedim ya.

güneşin geliş açısını falan acaip hesaplayabilirdim şu an.
rüzgar nerden eser.
mutfak penceresiyle salon penceresine aynı anda açarsak odada manuel takılan kardeşime kaç basınçla esinti vurur falan.
Mesaj tarihi:
sostizm said:

chrome said:
açıları ile türkiyeninki farklı. o ülkeler ile bizim iklim durumlarımız da farklı. o yüzden senin konfor için her binaya mümkün olduğu ve masrafsız olduğu halde solar chimney modellenmiyor gibi gibi gibi.

chrome said:

nooluyo lan

Tablet acemiliği sanırım, ben senin SOLAR CHIMNEY kavramını çok ilginç bulduğumu belirtmeye çalışmıştım.

Üşenmezsen yeni bir konu açıp bununla ilgi bilgi/çizim/link paylaşabilir misn? Daha önce de konuşmuştuk bir iki sene sonra kendi ahşap evimi yapmaya başlayacağım. Bu tarz fikirler çok hoşuma gidiyor.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
yalnız black-ice ters bişi sölememiş hatta ısrarla adam sormuş problem nedir diye,chrome'da ısrarla adama atar yapmış.luzum yok bence gerginliğe.

konuya gelince; hakikaten satmayın abi kat karşılığı verin.İstanbul'da arsa satılmaz yani
Mesaj tarihi:
o dayakta yersiz olmuş bence yani ? diğer mimarlara sitemin bedelini ödemek durumunda değilsin ki. tatlıya bağlamışsınız Allah'tan boş yere kalp kırmaya gerek yok bence
Mesaj tarihi:
gerçekten iş arıyosan mimar olarak işi öğrenebileceğin daha ufak mutfaklar biliyorum, sadece uygulama yapan bi yer var mesela çok sevdiğim bi abimdir. www.sdproje.com
  • Yeni Oluştur...