chrome Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 rica ederim. senin gibi mimarın başımın üstünde yeri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 la olm kat karşılığı verin sakın satmayın manyak mısınız?? Aksaray gibi Türkiye'nin en prestijli şehrinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Black ice lokum gibi adam çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Fake çıkacak beyler inanmayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 chrome said: açıları ile türkiyeninki farklı. o ülkeler ile bizim iklim durumlarımız da farklı. o yüzden senin konfor için her binaya mümkün olduğu ve masrafsız olduğu halde solar chimney modellenmiyor gibi gibi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 nooluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 20 tane sığar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ulan mimar olmak istedim ya. güneşin geliş açısını falan acaip hesaplayabilirdim şu an. rüzgar nerden eser. mutfak penceresiyle salon penceresine aynı anda açarsak odada manuel takılan kardeşime kaç basınçla esinti vurur falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Akito said: Black ice lokum gibi adam çıktı şurup gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 sostizm said: chrome said: açıları ile türkiyeninki farklı. o ülkeler ile bizim iklim durumlarımız da farklı. o yüzden senin konfor için her binaya mümkün olduğu ve masrafsız olduğu halde solar chimney modellenmiyor gibi gibi gibi. chrome said: nooluyo lan Tablet acemiliği sanırım, ben senin SOLAR CHIMNEY kavramını çok ilginç bulduğumu belirtmeye çalışmıştım. Üşenmezsen yeni bir konu açıp bununla ilgi bilgi/çizim/link paylaşabilir misn? Daha önce de konuşmuştuk bir iki sene sonra kendi ahşap evimi yapmaya başlayacağım. Bu tarz fikirler çok hoşuma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 solar chimney tatlıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 yalnız black-ice ters bişi sölememiş hatta ısrarla adam sormuş problem nedir diye,chrome'da ısrarla adama atar yapmış.luzum yok bence gerginliğe. konuya gelince; hakikaten satmayın abi kat karşılığı verin.İstanbul'da arsa satılmaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 yok biz tatlıya bağladık sonra. biraz dayak yedim ama başta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 o dayakta yersiz olmuş bence yani ? diğer mimarlara sitemin bedelini ödemek durumunda değilsin ki. tatlıya bağlamışsınız Allah'tan boş yere kalp kırmaya gerek yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Gene herkes bi ali agaoglu olmuş ilgiyle izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 ali agaoglu kim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 izmirli mimarlar isterseniz sizi mehmet yağcıoğluyla tanıştırayım tecrübe kazanırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 insaat muhendisiyim izmirde iş ariyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 sana iş beğendiremeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 rönesansa referans olurum istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 cok calisiyolarmis orda ya bana rahat bisey lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Rasmon said: izmirli mimarlar isterseniz sizi mehmet yağcıoğluyla tanıştırayım tecrübe kazanırsınız işe alır mı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 yok o alamaz zaten babası alır da ihtiyaçları yok pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 gerçekten iş arıyosan mimar olarak işi öğrenebileceğin daha ufak mutfaklar biliyorum, sadece uygulama yapan bi yer var mesela çok sevdiğim bi abimdir. www.sdproje.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 inşaat müh. lazım mı? ben de geliyim be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar