moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 çok sakat var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 çok sakat var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 çok sakat var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 sakat var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 çok sakat var.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 aşırı çok sakat var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 çok sakatat var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 moriarty said: çok sakat var... Dun bugun acmadigin skype'lar, yarin gelir tirmalar ona gore. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Niye böyle yapıyorum anlatayım kısaca ; ben forumun bu adam yüzünden geldiği hale üzülüyorum açıkçası, çok çok eski üye değilim ama ilk bir arkadaşımdan gördüğümden beri haber sitelerine bakmıyorum bile direk bu foruma bakıyordum, şimdi forum güncelinin, bir yalancının saçma sapan millete it boku falan yedirmesinden başka birşeyle alakası yok. Bundan da rahatsızlık duyuyorum. Başından beri de bu adamın yalancı olduğunun farkındayım sizinde farketmenizi istedim ama istemiyorsanız da yapacak birşey yok. Bu adamın tüm yalanlarını biliyorum ben, sadece ferrari üzerinden döndü konu ama aslında geri kalanını da biliyorum, mesela foruma fotolarını koyduğu 34 CAS 08 plakalı Nissan GTR'ın ruhsatında sahibi Ömer Çevik yazıyor, yüzde yüz resmi bilgidir bu da, isterseniz inanın, isterseniz inanmayın, kendiniz bilirsiniz. Azıcık uğraşsam ki sadece telefonla 2 dk lık aramadır bu bahsettiğim uğraşma, çok çok daha fazlasını da bulurum ama belli ne yaparsam yapayım siz kendinizi kapatmışsınız :) Kolay gelsin, bundan sonra Olgar ilgili yapacağım tek şey, beni rahatsız edecek davranışını bulursam gerekli işlemleri yapmak veya yaptırmak olacaktır, daha da bu adama cevap yazmıcam, hakediyorsunuz siz bu tarz adamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Olm kafam çok karıştı.Ne güzel agaç falan dikicektik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Dragon fruit ağacı dikicektim ben hatta.Torunlarım yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 di said: Konu birden duruldu. WOT geliyor sanirim. dsf öm atacaktım kutu doluymuş burdan yazayım zaa Allah da seni güldürsün sigaranın dumanı boğazıma kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Catze said: Niye böyle yapıyorum anlatayım kısaca ; ben forumun bu adam yüzünden geldiği hale üzülüyorum açıkçası, çok çok eski üye değilim ama ilk bir arkadaşımdan gördüğümden beri haber sitelerine bakmıyorum bile direk bu foruma bakıyordum, şimdi forum güncelinin, bir yalancının saçma sapan millete it boku falan yedirmesinden başka birşeyle alakası yok. Bundan da rahatsızlık duyuyorum. Başından beri de bu adamın yalancı olduğunun farkındayım sizinde farketmenizi istedim ama istemiyorsanız da yapacak birşey yok. Bu adamın tüm yalanlarını biliyorum ben, sadece ferrari üzerinden döndü konu ama aslında geri kalanını da biliyorum, mesela foruma fotolarını koyduğu 34 CAS 08 plakalı Nissan GTR'ın ruhsatında sahibi Ömer Çevik yazıyor, yüzde yüz resmi bilgidir bu da, isterseniz inanın, isterseniz inanmayın, kendiniz bilirsiniz. Azıcık uğraşsam ki sadece telefonla 2 dk lık aramadır bu bahsettiğim uğraşma, çok çok daha fazlasını da bulurum ama belli ne yaparsam yapayım siz kendinizi kapatmışsınız :) Kolay gelsin, bundan sonra Olgar ilgili yapacağım tek şey, beni rahatsız edecek davranışını bulursam gerekli işlemleri yapmak veya yaptırmak olacaktır, daha da bu adama cevap yazmıcam, hakediyorsunuz siz bu tarz adamları. yav hehe o aracin kredisi eylul ayinda bitcek bunuda arastirsana panpa :) Finansbank kredisi var direk krwdisiyle aldim araci. Eylulden sonra satis gozukcek etlul 10 da onuda hafizaya kazi bakarsin. 34 va 9171 bunuda arastir 34 tg 3215 34 gp 404 34 krd 50 bunlarida arastir hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Bak bana ait olan araclarin hepsinin plakasini verdim hadi arastir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 seqo niye kastın aga sende bukadar ? salla züğürt olunca çeneleri yoruluyor baksana... edit: Ayrıca ...okadarmı aracın var la... ahah pis fakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 NeoStyle said: di said: Konu birden duruldu. WOT geliyor sanirim. dsf öm atacaktım kutu doluymuş burdan yazayım zaa Allah da seni güldürsün sigaranın dumanı boğazıma kaçtı Mesaj kutusu bosalt bosalt bitmiyor ya. Biraktim bi yerden sonra. Lazim olunca alinti falan yapin Gtalk, Facebook falan gondereyim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 di said: NeoStyle said: di said: Konu birden duruldu. WOT geliyor sanirim. dsf öm atacaktım kutu doluymuş burdan yazayım zaa Allah da seni güldürsün sigaranın dumanı boğazıma kaçtı Mesaj kutusu bosalt bosalt bitmiyor ya. Biraktim bi yerden sonra. Lazim olunca alinti falan yapin Gtalk, Facebook falan gondereyim. =) alıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 cantug said: seqo niye kastın aga sende bukadar ? salla züğürt olunca çeneleri yoruluyor baksana... edit: Ayrıca ...okadarmı aracın var la... ahah pis fakir ya bosver haci boyle arastirdim havasina yatiyor ya bankadan plaka girince cikiyor zaten cok bisey yapmis gibi hava atiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 34 ptck 34 diye özel plaka almazsan ben inanmam hacı zengin olduğuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 nordlydian said: 34 ptck 34 diye özel plaka almazsan ben inanmam hacı zengin olduğuna. Arabayi degistirince 34 KZY 78 dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 oğlanın ismi galiba değil mi? eee yakışır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 nordlydian said: oğlanın ismi galiba değil mi? eee yakışır.. evet ismi kuzey 78 de memleket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Abi gene 19 sayfa ne konuştunuz böyle ya? :< Okunmalık bişiler var mı kasmayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 wastyrx said: Abi gene 19 sayfa ne konuştunuz böyle ya? :< Okunmalık bişiler var mı kasmayım mı? catzenin shitstormu ve got olusu var o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Catze said: Niye böyle :) Kolay gelsin, bundan sonra Olgar ilgili yapacağım tek şey, beni rahatsız edecek davranışını bulursam gerekli işlemleri yapmak veya yaptırmak olacaktır, daha da bu adama cevap yazmıcam, hakediyorsunuz siz bu tarz adamları. Ya adam fakirse fakir zenginse zengin kimene, Q yapan 3-5 kişi umursar bunu anca. bi de baya dedektif havasına girip patlayınca R çekmek olmadı, özür falan diyodun unuttun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar