Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Degerli Panpalarim

Sequo

Öne çıkan mesajlar

Niye böyle yapıyorum anlatayım kısaca ; ben forumun bu adam yüzünden geldiği hale üzülüyorum açıkçası, çok çok eski üye değilim ama ilk bir arkadaşımdan gördüğümden beri haber sitelerine bakmıyorum bile direk bu foruma bakıyordum, şimdi forum güncelinin, bir yalancının saçma sapan millete it boku falan yedirmesinden başka birşeyle alakası yok. Bundan da rahatsızlık duyuyorum. Başından beri de bu adamın yalancı olduğunun farkındayım sizinde farketmenizi istedim ama istemiyorsanız da yapacak birşey yok. Bu adamın tüm yalanlarını biliyorum ben, sadece ferrari üzerinden döndü konu ama aslında geri kalanını da biliyorum, mesela foruma fotolarını koyduğu 34 CAS 08 plakalı Nissan GTR'ın ruhsatında sahibi Ömer Çevik yazıyor, yüzde yüz resmi bilgidir bu da, isterseniz inanın, isterseniz inanmayın, kendiniz bilirsiniz. Azıcık uğraşsam ki sadece telefonla 2 dk lık aramadır bu bahsettiğim uğraşma, çok çok daha fazlasını da bulurum ama belli ne yaparsam yapayım siz kendinizi kapatmışsınız :) Kolay gelsin, bundan sonra Olgar ilgili yapacağım tek şey, beni rahatsız edecek davranışını bulursam gerekli işlemleri yapmak veya yaptırmak olacaktır, daha da bu adama cevap yazmıcam, hakediyorsunuz siz bu tarz adamları.
Sosyal ağlarda paylaş

Catze said:

Niye böyle yapıyorum anlatayım kısaca ; ben forumun bu adam yüzünden geldiği hale üzülüyorum açıkçası, çok çok eski üye değilim ama ilk bir arkadaşımdan gördüğümden beri haber sitelerine bakmıyorum bile direk bu foruma bakıyordum, şimdi forum güncelinin, bir yalancının saçma sapan millete it boku falan yedirmesinden başka birşeyle alakası yok. Bundan da rahatsızlık duyuyorum. Başından beri de bu adamın yalancı olduğunun farkındayım sizinde farketmenizi istedim ama istemiyorsanız da yapacak birşey yok. Bu adamın tüm yalanlarını biliyorum ben, sadece ferrari üzerinden döndü konu ama aslında geri kalanını da biliyorum, mesela foruma fotolarını koyduğu 34 CAS 08 plakalı Nissan GTR'ın ruhsatında sahibi Ömer Çevik yazıyor, yüzde yüz resmi bilgidir bu da, isterseniz inanın, isterseniz inanmayın, kendiniz bilirsiniz. Azıcık uğraşsam ki sadece telefonla 2 dk lık aramadır bu bahsettiğim uğraşma, çok çok daha fazlasını da bulurum ama belli ne yaparsam yapayım siz kendinizi kapatmışsınız :) Kolay gelsin, bundan sonra Olgar ilgili yapacağım tek şey, beni rahatsız edecek davranışını bulursam gerekli işlemleri yapmak veya yaptırmak olacaktır, daha da bu adama cevap yazmıcam, hakediyorsunuz siz bu tarz adamları.

yav hehe o aracin kredisi eylul ayinda bitcek bunuda arastirsana panpa :)

Finansbank kredisi var direk krwdisiyle aldim araci. Eylulden sonra satis gozukcek etlul 10 da onuda hafizaya kazi bakarsin.

34 va 9171 bunuda arastir

34 tg 3215

34 gp 404

34 krd 50

bunlarida arastir hadi
Sosyal ağlarda paylaş

NeoStyle said:

di said:

Konu birden duruldu. WOT geliyor sanirim. dsf

öm atacaktım kutu doluymuş burdan yazayım zaa

Allah da seni güldürsün sigaranın dumanı boğazıma kaçtı

Mesaj kutusu bosalt bosalt bitmiyor ya. Biraktim bi yerden sonra. Lazim olunca alinti falan yapin Gtalk, Facebook falan gondereyim. =)
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

NeoStyle said:

di said:

Konu birden duruldu. WOT geliyor sanirim. dsf

öm atacaktım kutu doluymuş burdan yazayım zaa

Allah da seni güldürsün sigaranın dumanı boğazıma kaçtı

Mesaj kutusu bosalt bosalt bitmiyor ya. Biraktim bi yerden sonra. Lazim olunca alinti falan yapin Gtalk, Facebook falan gondereyim. =)

alıntı
Sosyal ağlarda paylaş

cantug said:

seqo niye kastın aga sende bukadar ? salla züğürt olunca çeneleri yoruluyor baksana...

edit: Ayrıca ...okadarmı aracın var la... ahah pis fakir

ya bosver haci boyle arastirdim havasina yatiyor ya bankadan plaka girince cikiyor zaten cok bisey yapmis gibi hava atiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Catze said:

Niye böyle :) Kolay gelsin, bundan sonra Olgar ilgili yapacağım tek şey, beni rahatsız edecek davranışını bulursam gerekli işlemleri yapmak veya yaptırmak olacaktır, daha da bu adama cevap yazmıcam, hakediyorsunuz siz bu tarz adamları.

Ya adam fakirse fakir zenginse zengin kimene, Q yapan 3-5 kişi umursar bunu anca.
bi de baya dedektif havasına girip patlayınca R çekmek olmadı, özür falan diyodun unuttun sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...