Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 oha abi yok öyle bi baba profili
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Jaegerjaquez said: oha abi yok öyle bi baba profili eyv
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 şey anlamında yok dedim bu arada hem düşkün olup hem öyle bi cümle kurabilceğini sanmıyorum hani babayla çocuğun arası açık olur öyle bi laf ederde seagle da demiş yapmaz öyle bişi bence destek olur sonuna kadar çocuğa
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bir cümleden karakter analizi nedir yav hehe
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Yarın bigün burdan birimizi da almaya gelirlerse hiç şaşırmam
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Ya açık görüşlü bi insan tanıdığım kadarıyla. Gezi parkı olayından içeri alındığı için terörist demez adam. Ben o açıklamadaki tavrı şaşkınlığa veriyorum. Sonuçta sabah 7 buçukta eve baskınla çocuğunu göz altına aldılar. Suçunu bile bilmiyordu muhtemelen. Eroin mi acaba diye bile düşünümş olabilir.
Somon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 pasif direniş gogoq diyeceğim ama nereye kadar bakalım
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Bide şey, izmirde direndi diye izmirdeki mahkemeye mi götürüyorlar illa ki? Dava açıldıysa niye ikamet adresinde açılmamış ki.
mani Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 olay nerede olduysa orada görülür davası, işlemleri. İzmir'de katıldığı gösterilerden dolayı gözaltına alınıyorsa oranın savcısı çağırıyor çocuğu. Ayrıca babanın açıklamalarında bir gariplik göremedim ben. İzmir'e götürmüş polisler işlemler için. Babası da peşinden gidiyor işte daha ne yapsın anlamadım nasıl bi gariplik gördünüz o açıklamalarda.
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 gariplik değil ya dostum. benim beklediğim tepki çocuğum hakkı olanı yaptı. kimse onu suçlayamaz bla bla bla idi. ne olduğunu bilmiyorum gideceğim öğreneceğim değil. hani "bi' suçu var gibi ama gidip bakıcam işte." diyor babası. "ailesinden destek görür umarım, umarız." dedik işte.
Öne çıkan mesajlar