Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Az Once Komsuyu Aldilar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şey anlamında yok dedim bu arada hem düşkün olup hem öyle bi cümle kurabilceğini sanmıyorum hani babayla çocuğun arası açık olur öyle bi laf ederde seagle da demiş yapmaz öyle bişi bence destek olur sonuna kadar çocuğa
Mesaj tarihi:
Ya açık görüşlü bi insan tanıdığım kadarıyla. Gezi parkı olayından içeri alındığı için terörist demez adam. Ben o açıklamadaki tavrı şaşkınlığa veriyorum. Sonuçta sabah 7 buçukta eve baskınla çocuğunu göz altına aldılar. Suçunu bile bilmiyordu muhtemelen. Eroin mi acaba diye bile düşünümş olabilir.
Mesaj tarihi:
olay nerede olduysa orada görülür davası, işlemleri. İzmir'de katıldığı gösterilerden dolayı gözaltına alınıyorsa oranın savcısı çağırıyor çocuğu. Ayrıca babanın açıklamalarında bir gariplik göremedim ben. İzmir'e götürmüş polisler işlemler için. Babası da peşinden gidiyor işte daha ne yapsın anlamadım nasıl bi gariplik gördünüz o açıklamalarda.
Mesaj tarihi:
gariplik değil ya dostum. benim beklediğim tepki çocuğum hakkı olanı yaptı. kimse onu suçlayamaz bla bla bla idi. ne olduğunu bilmiyorum gideceğim öğreneceğim değil. hani "bi' suçu var gibi ama gidip bakıcam işte." diyor babası. "ailesinden destek görür umarım, umarız." dedik işte.
  • Yeni Oluştur...