Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 ayrı başlık açmakta sıkıntı görmedim çünkü şu anki linux sürümünde doğal olarak ilk release olduğu için hatalar var. ancak bunların bir kısmı türlü dependencyle falan çözülebiliyor. benim şu an aldığım hata videolarda pembe bir ekranın gelmesi, fontların kare kare olması, bazı modellerin gözükmemesi. fpsyi büyük oranda st3c (lib dxtn gibi bir ismi var) denen bir texture compression şeysini yükleyerek hallettim resmen işe yaradığını gördüm. ancak fontlar hala okunamayacak şekilde kare ve texture hataları var. fedora 18, intel hd4000 grafik kartında oynuyorum. böyle deneyip hata alıp çözebilmişler varsa çok faydalı olabilir ayrıca github issue sayfası : https://github.com/ValveSoftware/Dota-2/issues/ edit : bu arada oyun yarı oynanabilir halde. fps 25-35 civarlarında geziniyor. windowsta 55-60 civarı oluyor hd4000 ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Oyunu konsoldan başlatıp sorun yaşadığın zamanki konsol verisini http://pastebin.ca/ gibi bi yerden paylaşabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 http://pastebin.ca/2425439 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Can't use cheat cvar Cheat acmissin kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Ubuntu ile daha iyi calisir buyuk ihtimale, Ubuntu'da yaptilar portu. Ubuntu LTS icin tam uyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 ubuntuda olup benimle tamamen aynı problemi yaşayan bacılarımız da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Şu çıktı şimdilik pek bi anlam ifade etmedi.Kütüphane versiyon uyumsuzluğu gibi spesifik hatalar bekledim açıkçası.Ubuntunun kütüphane versiyonlamasıyla fedoranın ki anyayla konya gibi. O değilde adamlar dosya isimlerinde boşluk kullanmışlar.Linux bu boşluk olaylarını hiç sevmez.O boşluklu klasörü çağırırken bi "/" eksik koysa keyifler kaçar.Vardır bi bildikleri mutlaka. Diye düşündüm. Şu boşluklu klasör olayı için bi tree çıktısı rica etsem. "tree -d /home/deniz/.local/share/Steam/SteamApps/common/dota* > out" desen oluydu galiba.Sayfalarca basar şimdi.c/p yaparsan out'a basacak mevzuyu. edt: çok genel bastırıyomuş diğer türlüde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 arkadaşlar inşallah güzel güzel sorunsuz yüklersiniz bende hepnizin eline veririm windows linux farketmez çok güçlüyüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 dogmeat i izledim öğlen, furion vardı noob adam ya X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar