xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Benim birader iphone 5'yle malum denize girmis ah sie diye cikmis. Suya bulasan iphone yapilir mi? Fiyat hakkinda ne dusunuyorsunuz? Antalya'da gecirme operasyonu yapabilirler. Istanbul sanki biraz daha ucuza gelebilir umudu var ben de. Evet ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 iphone suya girerse sorun değilde su iphone girerse işte sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Yattara ve gol yani ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Sigorta yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=oDG1qd2rrWc http://www.youtube.com/watch?v=UqPCi4dNo2c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Dragonfire said: Sigorta yokmu? Turkcell kontratli alinmis. Ben bu sureci ve islemi bilmiyorum. Icinde bulunduruyorlar mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Turkcellden garantiye verirsin ama bedelini alirlar. Sigorta olunca 40tl mi ne bi bedel oduyorsun hallediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Tuzlu su yemis devre hallolmaz. Akabinde tatli suya sokcaksin aleti bi ihtimal kurtulur. Ama sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Benin 2 tane iphone 4 gg oldu deniz suyunda tuzlu suyun kurtulma sansi yok. Tel sigortalarida tuzlu suyu kapsamaz tatli suyu kapsar sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 hangi suya telefonla gireceğimize sigorta mı karar veriyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Esh said: Tuzlu su yemis devre hallolmaz. dis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 cebinde telefonla nasıl denize girer insan. ben telefonun üstüne doğru düşen toza havada yumruk atıyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 radyasyondan mı kaçıyormuş da denize o şekilde girmiş ya ne kafalar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 aente said: cebinde telefonla nasıl denize girer insan. Boyle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar