Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 video title ı okumak yetti. izlemeyecegim sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 esh kaldırabilirsen sevinirim abi çok rahatsız edici. yapanı da psikolojik olarak çok etkiliyo. izleyen gözümü silkeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 şimdi aklıma gelecek her squatta anasını satiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 offfffff adam bok cuvali gibi dustu afedersin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 izlemedim izlemiycem. Esh, sporu ve sporcuyu baltalama girişimini esefle kınıyorum. Kın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 bişi yok ya adamin bacaklari dizkapaklarindan kiriliyor o kadar akhsgjdhadlahljkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 olm şu yaptığınız iş değil ya. ağır girmeyene sorun yokta yarın gidicem bilmem kaç kilo max squat giricem mesela. sıçtınız ağzıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Esh, şu yaptığın istediği oğlanı elde edemeyeceğini bilen kızın, oğlanın arkadaş çevresindeki götürülebilitesi olan kızlara gidip bunun çüküsü küçük ya da ibne gibi top gibi bişey diye kötülemeye, ekmeğini baltalamaya çalışmasına benziyor. Kendin sevişmiyon bari sevişenin ekmeğine mani olma =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 elma said: Kın =) adam kınadı harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 adam kirildi lan bildigin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 amele terimleriyle aciklayim bir de deprem esnasinda etriyesiz/cirozsuz dusey eleman davranısı sergiledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 bu ekstrem sakatlıkların ana sebebi steroid kas çok güçleniyor eklemler ve kemikler o kadar güçlenemiyor hatta kaslar kemikten mineral falan da çekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 olm ben bunu gözünüz korksun diye koymadım ki la. sadece haddinizi bilin saçma sapan işler denemeyin diye koydum. yani kırk bin tane yanlış bench girişimi videosu var milletin üstüne düşen, kafasını sıkıştıran falan. gayet gülüp geçtiğimiz şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 sus! hala konusuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 tıssss tıss ses çıkartmadan benchimi basıyorum abi. mutluyum ben elleşmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 vidyo =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 280 kilo lan. akıl karı mı olm bi düşünün mk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=4mKjui7dbBE rol modeli alınacaksa BOSS alınsın. böyle 280 lerde epic fail çekenleri bırakın. hatta şunu koyayım güncel https://www.youtube.com/watch?v=wtQkLd5jHQI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Çok kötü sakatlandı fakat seneler sonra denemesi gereken kg yu gaza gelip denerse böyle olur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 ne güzel ses cıktı , boyun kıtlatır gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 280kg altına şöyle bir şey değilsen girmeyeceksin http://www.independent.co.uk/incoming/article9415766.ece/alternates/w460/mountain.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Bu elemanin benden kucuk olmasi... Yas itibariyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Gerci salonda ayni yastan bi arkadasim var. Saclar falan dokulmus dede gibi duruyo mk. Bi an kendimi oyle dusundum. Sonra gecti. Shake imi icip kardiyo yaptim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 abi 130-140 kg squada geldigim zaman daha ileri gitmem tekrar sayisini arttiririm ama daha fazla kg koymam edit:rahat 5-6 ayi var gerci hatta yaz falan gelicek 9 ay diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Soris said: Çok kötü sakatlandı fakat seneler sonra denemesi gereken kg yu gaza gelip denerse böyle olur işte. not sure if srs? şöyle şeyleri neye göre yazıyorsunuz? o adam o kiloyu yada birkaç kilo üzeri yada altını daha önce kaldırmadan sence compete olaylarına girer mi? birşey bilmeden yazıyorsunuz, bari az mantıklı olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar