elma Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 kiskaniyosunuz, hepiniz bir olsaniz yanimda yuruseniz kizlar yine bana bakip gulumsuyo olcak bunu bildiginizden cekemiyorsunuz sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 kizlar sana guluyodur, tipe bak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 bizim oglan bi sexuel bi sexuel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 ya beyler asin bunlari biraz cinselliginizle barisik olun. Birakin bu tabulari gecin artik ileriye bakin ya. Bir erkegin bir hanimi istemesi ne kadar dogalsa tam tersi de bir o kadar dogal. Hem insanin bakimli olmasi kendine dikkat etmesi falan nesi varmis bunlar guzel seyler ben bir sikinti goremiyorum acikcasi sdfsdf Bu aralar her tanistigim kiz yaziyo arkadas anlamadim gitti, ayakustu hemen cep telefonunu vermeler bi sekilde imali seyler soylemeler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 elma serotonin içmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 they said i could be anything I want, and I became a clown =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 spora baslıyan herkesin böyle bir dönemi oluyor ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 1 ay falan onceki bu iste (son sira kollara agirlik verdim biraz daha fazla 1-2 cm falan daha buyuk bu fotoda 39-40 cm biceps suanda 40-41) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 herkülün yanında sönük kalmıs sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 herkul kim ya? jaegerse o bizim hulkimiz elma diyosan 1-2 aya ugricam ona ziyarete hatta belki orda 0dan uniye baslicam kapisicaz onla ps: elma kankam tshirtlu foto atiyo sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 ciddi degildim abi zaten, helal devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Narsisizm diyorsun olabilir , mabul seviyede sıkıntı çok olmaz , ,ileri seviye sıkıntı :) Potansiyel hastaları : Roma sezarları, Mısır firavunları, diktatörler Red said: elma'da kendiyle sevişen bi tip var ya. diceksin kendiyle sevişen tip nedir. ne bilim böyle kendini okşayan öpen bi insanmış izlenimi yaratıyor bende o sırıtıştan ötürü sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Cheaz said: ciddi degildim abi zaten, helal devam tisikirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Beyler cok takilmayin ya. Yani herkesin amaci farkli su sporda ve iki uc resimden yazidan forum ortaminda kimsenin karakterini falan cikarmak kolay degil yani. Ben bu isi vucud guzellestirme olarak goruyorum estetik acisindan yapiyorum bir de rutini seviyorum iste hayatimi disipline sokuyor, yoksa benchte kac basmisim deadliftte PR kirmis miyim falan isin eglence kismi, gunun sonunda yarismiyorum yani. Hatta birini benchte 150 basarken gormekten cok 120 kilo birini kardio aletinde eye of the tiger modunda gormek, ya da birine ufak tefek bilgi aktarip yuzundeki yansimayi gormek daha cok keyif veriyor bana acikcasi. Bu arada boyle pufur pufur guzel oluyomus bugun salonda giydim kizlardan cok erkekler kesiyo burda da sdfsdf 15 euro icin baya guzel urun. surdan aldim, 2 model daha begendim onlari da siparis edeyim bu yaz klimali gecsin. http://www.bodybuildingtanktops.nl/stripedstringers http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/2015-06-12%2015.21.13_zpshfzcvy5m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 sen yine o atletle fazla takılma ne olur ne olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 tiLi said: sanssizsansli said: en pratiği alın bi saç makinası mükkemmel kolay ve hızlı oluyor http://images.hepsiburada.net/assets/SG/1500/SG_3336051.jpg bu makine sakal için çok güzel de çük ve arkadaşlarında deriyi kapacak diye korkuyorum hunharca güldüm şuna ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 elma said: Beyler cok takilmayin ya. Yani herkesin amaci farkli su sporda ve iki uc resimden yazidan forum ortaminda kimsenin karakterini falan cikarmak kolay degil yani. Ben bu isi vucud guzellestirme olarak goruyorum estetik acisindan yapiyorum bir de rutini seviyorum iste hayatimi disipline sokuyor, yoksa benchte kac basmisim deadliftte PR kirmis miyim falan isin eglence kismi, gunun sonunda yarismiyorum yani. Hatta birini benchte 150 basarken gormekten cok 120 kilo birini kardio aletinde eye of the tiger modunda gormek, ya da birine ufak tefek bilgi aktarip yuzundeki yansimayi gormek daha cok keyif veriyor bana acikcasi. Bu arada boyle pufur pufur guzel oluyomus bugun salonda giydim kizlardan cok erkekler kesiyo burda da sdfsdf 15 euro icin baya guzel urun. surdan aldim, 2 model daha begendim onlari da siparis edeyim bu yaz klimali gecsin. http://www.bodybuildingtanktops.nl/stripedstringers http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/2015-06-12%2015.21.13_zpshfzcvy5m.jpg oha çok güzel şeyler var türkiyeye geliyo mu acaba bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 elma said: Beyler cok garip buralar. Yeni stingerim geldi bugun is cikisi 32 derece falandi yaniyodum yanimda hafif bu var diye bunu giyip sehir merkezine indim. Eminonune fatihe gelen sarisin finlandiyali erasmus kizina nasil bakip biyik burarlarsa burda tam tersi gelen gecen abla teyze nene gozleriyle taciz etti, bikaci opucuk atti falan abovv vay basima gelenler. hanimlar sabirli olun lutfen off yaa http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/2015-06-10%2022.43.29_zpsh8u7kj4x.jpg arkada jilet mezarlığı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 atletin bi boy ufagini alman lazimdi galiba, tam oturmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 büyür daha abisi seneye de giysin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 aynen ya bi boy buyuk aldim seneye azcik daha muscle koyarsam giyerim ehe, cok da irilesmek istemiyorum bu yuzden her gun birer big mac takdim ediyorum bunyeme. O jiletleri de turkiyede toptan almistim bitirmeye calisiyorum hala bitmiyolar, makine alcam jilete revolusyon getirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 https://youtu.be/NAv1o9C9qow?t=33s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 1 yil 9 ay (belli aralarda durmasam daha iyi olurdu bence) baslangic bench press 30kg x6 suanda 80x6 90x3 baslangic deadlift 40x6 suanda 130-140x6 baslangic squat 20x10 (1 aydir bacak sakat azalmistir ama en son) 80x8 100x3 baslangic barbell curl 8kg suanda 16 kg baslangic pull up max 2 suanda max 20-25 Baslangic dips x4 suanda max 30 oluyo onun yaninda human flag falan filan calisthenics dans sovlari var extradan iste sdfgh foto suprizli olmus direk acilmiyo bir link uzaginizda kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Bizim salonda herşey güzel fakat havalandırma sistemi yok.Anca kapının ordan klima açıyor geberiyoruz sıcaktan.Atlet giymezdim eskiden milletin kem gözü kalmasın diye ama artık t shirtle basmak imkansız hale geldi.Var mı bildiğiniz güzel bir site şöyle hoş desenli atlet alabileceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 H&M + sportive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar