inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Şimdi elemanı aradım. Adam başka(ları) üzerinden getirip satıyor. Dediğine göre bir yıl uluslararası garantisi varmış. Amerika fiyatına veriyor. Bilemedim güvenilir mi değil mi diye halen kararsızım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Bu arada telefonlarda vs geçmiyordu ama bir kaç forumda okudum da notebook ve masaüstülerde sanırım uluslararası garanti Bilkom tarafından tanınıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 O eleman da öyle dedi bilkom sağlıyormuş fakat bir yıl az değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 International warranty tüm apple ürünlerinde 1 yıl abi adamların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 serjuhan said: International warranty tüm apple ürünlerinde 1 yıl abi adamların. Ha öyleyse eyvallah. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar