Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allahsızlığı yayma kürsüsü çalışıyor...

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Bi kere, doğada olanlar hakkında bir "inanç"la düşüncelerini yönlendirme. Başkalarının söyledikleri içinde asıl olandan habersiz yaşar gidersin yoksa. Bahşedilen bir şey yok, çünkü yaşam şartları o 5 duyuyu algılamanı sağlayan organları ve bunların verilerini işleyen beynini geliştirmene sebep oldu bir canlı olarak.

Yanlış anlama ama sorguluyorsan, daha alacağın çok yol var ya.
Sosyal ağlarda paylaş

hayati boyunca koru korune bir mitolojiye inanmak baska, atilan bir yalana kanmak baska. birinde gercegi anlatan bir yaziyla aaa boyleymis diyip geciyor insanlar. cocukken beyine kazinmis seyleri cikarmak, cennet vaadini sorgulamak, cehennem korkusuna ragmen bunlarin mantigini sorgulamak cesaret isteyen birsey.
Sosyal ağlarda paylaş

yoo tam tersi ben doğada olanları inancımla bütünleştirdim zamanla, hani okudukça gördükçe yeri geldiğinde kendimle çeliştiğim yerleri tamamladım. Sen doğanın bu şartlarına göre 5 duyumuz var diyorsunda milyonlarca sene öncesi ve sonrasındaki zaman aralığında bunun azı veya çoğu oldumu ? Binler belki onbilerin öncesinin kayıtları vardır gerisi teori. Hani 2D 3D muhabbeti aklıma geliyor 4D yi tam olarak tanımlıyamıyorsun (zaman diyenler olabilir yada 13D sinemalarla karıştıranlar olabilir asdf) Şunu kabullenmek gerek sen evrende olup bitenin çoo...(sonsuz işareti)...k küçük bir kısmısın ve çoo..(aynı işaret)...k küçük bir kısmını biliyorsun. Ufkumuz bukadar ama fazlasını hayal etmek için sınırsız bir hayal gücün var. Bu bile bir mucize.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
herşey apaçık ortada

zaten görebilenlere,

ama buna ulaşabilmek için en büyük din bizim din oleyy diğerleri hep bozuk valla bak, şeyini baya bi arkada bırakmak gerek, lakin bu seviyede ulaşmakta bir ödül değil, zaten bir dinden ödül beklemek malca birşey, çünkü o noktada olmayan ve sizi anlamayacak olan sayıları milyarlarca falan olan gereksiz bir npc kalabalıkla yaşamanız gerekiyor hayat boyu.
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

said:
herşey apaçık ortada

zaten görebilenlere,

ama buna ulaşabilmek için en büyük din bizim din oleyy diğerleri hep bozuk valla bak, şeyini baya bi arkada bırakmak gerek, lakin bu seviyede ulaşmakta bir ödül değil, zaten bir dinden ödül beklemek malca birşey, çünkü o noktada olmayan ve sizi anlamayacak olan sayıları milyarlarca falan olan gereksiz bir npc kalabalıkla yaşamanız gerekiyor hayat boyu.

okadar sığ bakarsan müslümanlıkta herzaman cehenneme gireceksiniz kafirler ! ibaresini görürüsün :P ödül de nası ödül :D
Sosyal ağlarda paylaş

moncici said:

ulan demin bi kadın geldi kapıyı açtım, duamız var yemek dağıtıyoruz kaç kişisiniz dedi. iftar miftar için geldi sandım tek kişiyim de yemek yedim sağolun başkasına verirsiniz dedim. çok var sonra yersiniz dedi. yok teşekkür ederim dedim. sonradan aklıma geldi sitede biri ölmüştü dün ya ahahah ölüye saygısızlık yaptık çok ayıp oldu. islam aleminden özür dilerim

öldüm ya ahuısdhsa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...