Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Bi kere, doğada olanlar hakkında bir "inanç"la düşüncelerini yönlendirme. Başkalarının söyledikleri içinde asıl olandan habersiz yaşar gidersin yoksa. Bahşedilen bir şey yok, çünkü yaşam şartları o 5 duyuyu algılamanı sağlayan organları ve bunların verilerini işleyen beynini geliştirmene sebep oldu bir canlı olarak. Yanlış anlama ama sorguluyorsan, daha alacağın çok yol var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 hayati boyunca koru korune bir mitolojiye inanmak baska, atilan bir yalana kanmak baska. birinde gercegi anlatan bir yaziyla aaa boyleymis diyip geciyor insanlar. cocukken beyine kazinmis seyleri cikarmak, cennet vaadini sorgulamak, cehennem korkusuna ragmen bunlarin mantigini sorgulamak cesaret isteyen birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 yoo tam tersi ben doğada olanları inancımla bütünleştirdim zamanla, hani okudukça gördükçe yeri geldiğinde kendimle çeliştiğim yerleri tamamladım. Sen doğanın bu şartlarına göre 5 duyumuz var diyorsunda milyonlarca sene öncesi ve sonrasındaki zaman aralığında bunun azı veya çoğu oldumu ? Binler belki onbilerin öncesinin kayıtları vardır gerisi teori. Hani 2D 3D muhabbeti aklıma geliyor 4D yi tam olarak tanımlıyamıyorsun (zaman diyenler olabilir yada 13D sinemalarla karıştıranlar olabilir asdf) Şunu kabullenmek gerek sen evrende olup bitenin çoo...(sonsuz işareti)...k küçük bir kısmısın ve çoo..(aynı işaret)...k küçük bir kısmını biliyorsun. Ufkumuz bukadar ama fazlasını hayal etmek için sınırsız bir hayal gücün var. Bu bile bir mucize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 kürsüye provakatör karışmış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 kthxbye said: namaz kılarken Allah ile yakınlaşma hissediyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Pingu said: kthxbye said: namaz kılarken Allah ile yakınlaşma hissediyor musun? son zamanlarda cuma dışında pek kılmıyorum da yakınlaşma hissetmiyorum zaten gereken mesafede herzaman duruyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 bi dk şimdi ayı ikiye yardığını söyleyip tomurcuk memelerden, full time erekte penislerden bahseden dinle dalga geçemiyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 hayır ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 sübyan fantezisi de ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Flassh said: bi dk şimdi ayı ikiye yardığını söyleyip tomurcuk memelerden, full time erekte penislerden bahseden dinle dalga geçemiyormuyuz? kanıtı var onun kanıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 göte benziyormuş niye yardığı anlaşıldı. GÖKYÜZÜNDE DEV GÖT YAPTIM HALA MI İNANMIYORSUNUZ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 göt ederim sizi demiş, göstermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Pingu said: kthxbye said: namaz kılarken Allah ile yakınlaşma hissediyor musun? insanların inancıyla dalga geçmeyin olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 dalga geçmedim ciddi sormuştum, namaz kılanlar öyle diyorlar genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 insanlarin kendileriyle dalga gecin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 @Pingu Ya, bırak şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 aquila said: insanlarin kendileriyle dalga gecin. uashduhasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 said: herşey apaçık ortada zaten görebilenlere, ama buna ulaşabilmek için en büyük din bizim din oleyy diğerleri hep bozuk valla bak, şeyini baya bi arkada bırakmak gerek, lakin bu seviyede ulaşmakta bir ödül değil, zaten bir dinden ödül beklemek malca birşey, çünkü o noktada olmayan ve sizi anlamayacak olan sayıları milyarlarca falan olan gereksiz bir npc kalabalıkla yaşamanız gerekiyor hayat boyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 ödülsüz din mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Norak said: said: herşey apaçık ortada zaten görebilenlere, ama buna ulaşabilmek için en büyük din bizim din oleyy diğerleri hep bozuk valla bak, şeyini baya bi arkada bırakmak gerek, lakin bu seviyede ulaşmakta bir ödül değil, zaten bir dinden ödül beklemek malca birşey, çünkü o noktada olmayan ve sizi anlamayacak olan sayıları milyarlarca falan olan gereksiz bir npc kalabalıkla yaşamanız gerekiyor hayat boyu. okadar sığ bakarsan müslümanlıkta herzaman cehenneme gireceksiniz kafirler ! ibaresini görürüsün :P ödül de nası ödül :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 gidince verirler hurileri altından zümrütten evleri size np, benim ihtiyacım yok lakin, eminim çok değerlidir cennette altın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Bu ne lan kurabiye gibi ikiye bölünmüş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 burda ucuzdan alalım lan düşüyor altın orda bozdurur hurilerle yeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 tıpla alakasız insanların insan vücudu hakkında yaşam şartlarına uyarak olmuş işte demesi de ayrı komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 moncici said: ulan demin bi kadın geldi kapıyı açtım, duamız var yemek dağıtıyoruz kaç kişisiniz dedi. iftar miftar için geldi sandım tek kişiyim de yemek yedim sağolun başkasına verirsiniz dedim. çok var sonra yersiniz dedi. yok teşekkür ederim dedim. sonradan aklıma geldi sitede biri ölmüştü dün ya ahahah ölüye saygısızlık yaptık çok ayıp oldu. islam aleminden özür dilerim öldüm ya ahuısdhsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar