Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

leon vs astra

forgiver

Öne çıkan mesajlar

astra 1.3 cdti hb sport ile leon 1.6 tdi S&S style paketi eşleşiyor

astra 55.000, leon 52000 pazarlıksız indirimli halleri

leonda bariz malzemeden çalmışlar; kapılarda
kaput kısmını tam anlayamadım
astra nın kaporta daha dayanıklı duruyor
jantlar 17" ama bence 16 yeterli hem de lastik daha ucuz oluyor
trigeri zincirli %50 daha az bakım masrafı
mtv 300 tl daha uzuz

astra 1300, seat 1200 kilo
astra 20 cm filan daha uzun
camları daha basık, güneşi keserse iyi yoksa kötü
leon yola daha hakim balkonlu ev gibi

1.6 tabiki dövüyor 1.3ü

yorumlar
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Yoruma gerek var mi?

mtv ve trigeri ekle aynı fiyata geliyorlar
donanımlar neredeyse aynı fazladan park sensörü var astranın
leonun motor iyi, astranın kaporta

yakıt tüketimleri biraz muamma
forumlarda ya katlog değerinin altında bir şey yazıyorlar ya da 2 katını ortasını görmedim

benim yorumum yazı tura
Sosyal ağlarda paylaş

Bence o kadar NCAP sensitive olmaya gerek yok. Dacia ile kıyaslamıyorsun sonuçta.

1.6 TDI motor her halukarda çok daha iyidir bence. Ayrıca yakıt tüketiminde de bildiğim kadarıyla TDI daha iyi değerlere ulaşıyor.

Leon'un yenisini hiç inceleme fırsatım olmadı, eğer eski kasada olduğu gibi malzeme kalitesi düşükse, e tabi gerçekten rahatsız edici. Astra'nın malzemeleri bu bakımdan daha iyidir.

Zor bir karşılaştırma, Opel'i sadece Opel olduğu için kötüleyenlere pek kulak asmamak gerekli kanaatindeyim.

Ben 7 sene kullandım. Yakın arkadaşlarım arasında da Opel sahibi olanlar var. Bazı kronik sorunları olduğunu ve benimki dahil hepsinde aynı problemlerin gerçekleştiğine şahit oldum.

Önce radyatör suyu eksilir, servis bir şey bulamaz. Sonra tekrar tekrar eksilmeye başlar ve günün birinde radyatöre yağ, motora su karıştığını öğrenirsin ve 1750 TL civarı masraf çıkar.. :) Bunun haricinde pek bir problem olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

2008 astra hb var. enjoy paket. 1.3 90 beygir. çok leon dövdüm. varsa şekliniz sahile bekleriz :p

şaka bi yana ara hızlanmaları turbonun etkisi ile acaip iyidir astranın. 2.100 devir civarı tutarken arabayı bi anda gaza yüklenmeyle deli bi uzaması var. 3. veya 4. vites farketmiyo. standart olarak 2.100 - 2.300 arası turbo tam teşeküllü işlevini gösteriyor. performans açısından ve yakıt açısından astra derim ben. leonda sürdüm. tamam hızlı ama top speed bakımından hızlı motor litresi ile alakalı.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla 1-2 hafta evvel açmış oldugum bir başlık varı!AStradan uzak diyecem ama tabi benim başıma gelenler herkesin başına gelmek zorunda degil sonucta. Ben 2 sene benzinli sport kullandım motor canavar desem bir türlü,demesem birtürlü:)Astra bana feci sorunlar da yaşattı işte yakın zamanda bende leon vs i30 durumuna geldim gittim i30 aldım . Aslında leon alacaktım ancak adamlar 4-5 ay bekleyeceksin dedikleri için vazgeçmiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...