forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 astra 1.3 cdti hb sport ile leon 1.6 tdi S&S style paketi eşleşiyor astra 55.000, leon 52000 pazarlıksız indirimli halleri leonda bariz malzemeden çalmışlar; kapılarda kaput kısmını tam anlayamadım astra nın kaporta daha dayanıklı duruyor jantlar 17" ama bence 16 yeterli hem de lastik daha ucuz oluyor trigeri zincirli %50 daha az bakım masrafı mtv 300 tl daha uzuz astra 1300, seat 1200 kilo astra 20 cm filan daha uzun camları daha basık, güneşi keserse iyi yoksa kötü leon yola daha hakim balkonlu ev gibi 1.6 tabiki dövüyor 1.3ü yorumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Yoruma gerek var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 çupra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Esh said: Yoruma gerek var mi? mtv ve trigeri ekle aynı fiyata geliyorlar donanımlar neredeyse aynı fazladan park sensörü var astranın leonun motor iyi, astranın kaporta yakıt tüketimleri biraz muamma forumlarda ya katlog değerinin altında bir şey yazıyorlar ya da 2 katını ortasını görmedim benim yorumum yazı tura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Kirmizi leon yazi, beyaz leon tura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 ya öyle diyorsun da yan taraftan çok zyıf kaportası kuş serisi gibi kapı tavan bağlantısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Dik gelirse de siyah body kitli leon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 "leonun motor iyi, astranın kaporta " Soyle bi yorum gordum, gozlerimi ovusturuyorum ovusturuyorum , gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 sağlamlık açısından zaten arada 100 kilo fark var iç mekan olarak aynı kalite astra daha zengin gösteriyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Kiloyla saglamlik idraki iyi. Devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 have fun Leon ayrıca vauxhall ne ya hayatta alınmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Astra 6 litre falan yakıyor. İzmir'de ortalamam 5.9 du Ankaraya geldim 6.2 oldu 7 ayda her yer yokuş :(. En sn şehir içi depomda kilometrede 30krş yaktı en son Şehirler arasında ise 24krş yaktı. Bu en sonların 2side 10 gün önce hesaplandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 KHaRoN said: Kiloyla saglamlik idraki iyi. Devam sac kalınlığı kiloyu arttıyor 100 kilonun hepsini ıvır zıvır plastiklerle mi dolduruyor astra 1.3 lük motor daha mı ağır 1.6 dan gerçi daha ufak görünüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Oh6Cx-XBRy4 http://www.youtube.com/watch?v=XxS1EKPXJJE çare mercedes tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Bence o kadar NCAP sensitive olmaya gerek yok. Dacia ile kıyaslamıyorsun sonuçta. 1.6 TDI motor her halukarda çok daha iyidir bence. Ayrıca yakıt tüketiminde de bildiğim kadarıyla TDI daha iyi değerlere ulaşıyor. Leon'un yenisini hiç inceleme fırsatım olmadı, eğer eski kasada olduğu gibi malzeme kalitesi düşükse, e tabi gerçekten rahatsız edici. Astra'nın malzemeleri bu bakımdan daha iyidir. Zor bir karşılaştırma, Opel'i sadece Opel olduğu için kötüleyenlere pek kulak asmamak gerekli kanaatindeyim. Ben 7 sene kullandım. Yakın arkadaşlarım arasında da Opel sahibi olanlar var. Bazı kronik sorunları olduğunu ve benimki dahil hepsinde aynı problemlerin gerçekleştiğine şahit oldum. Önce radyatör suyu eksilir, servis bir şey bulamaz. Sonra tekrar tekrar eksilmeye başlar ve günün birinde radyatöre yağ, motora su karıştığını öğrenirsin ve 1750 TL civarı masraf çıkar.. :) Bunun haricinde pek bir problem olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 2008 astra hb var. enjoy paket. 1.3 90 beygir. çok leon dövdüm. varsa şekliniz sahile bekleriz :p şaka bi yana ara hızlanmaları turbonun etkisi ile acaip iyidir astranın. 2.100 devir civarı tutarken arabayı bi anda gaza yüklenmeyle deli bi uzaması var. 3. veya 4. vites farketmiyo. standart olarak 2.100 - 2.300 arası turbo tam teşeküllü işlevini gösteriyor. performans açısından ve yakıt açısından astra derim ben. leonda sürdüm. tamam hızlı ama top speed bakımından hızlı motor litresi ile alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 gel motorla döveyim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 ha illa savaş mı istiyosun?! KAMON. 5.45 ile geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 KHaRoN said: "leonun motor iyi, astranın kaporta " Soyle bi yorum gordum, gozlerimi ovusturuyorum ovusturuyorum , gitmiyor. sen de bi yorum yap da görelim korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 bir şey daha sorcam bu esc'de fren yardımı var mı (ani frenlemelerde tam basamasanda freni tamamlama özelliği) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Valla 1-2 hafta evvel açmış oldugum bir başlık varı!AStradan uzak diyecem ama tabi benim başıma gelenler herkesin başına gelmek zorunda degil sonucta. Ben 2 sene benzinli sport kullandım motor canavar desem bir türlü,demesem birtürlü:)Astra bana feci sorunlar da yaşattı işte yakın zamanda bende leon vs i30 durumuna geldim gittim i30 aldım . Aslında leon alacaktım ancak adamlar 4-5 ay bekleyeceksin dedikleri için vazgeçmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 leon kazandı, astra o motoru corsaya soksun bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 yarın öbür gün astrayı satmak cok daha kolay olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 DoGMeaT said: yarın öbür gün astrayı satmak cok daha kolay olur Olm senin e30 un yanindan oyle yan gececemki arabani bana satmak zorunda kalacaksin pis fakir kac vanosluydu senin e30? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 DoGMeaT said: yarın öbür gün astrayı satmak cok daha kolay olur 1.6 dizeli çıkınca satmak isteyen çok olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar