Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Persona 5 (Best RPG of 2017)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
amazon birebir aynı fiyata kart satıyordu, geçen yıl xillia2 almıştım onunla. american express çalışmamaya başlayınca mecbur bıraktılar.

evet kostüm dlc'leri çok iyi ama default kostümler o kadar şahane ki sanırım sahip olsam da değiştirmezdim. serinin en iyi kostümleri phantom thieves'dekiler bence.
http://danbooru.donmai.us/data/__arsene_captain_kidd_carmen_goemon_joanna_and_others_persona_and_persona_5_drawn_by_mitsunari_miyako__23f3e27aa306b567d4a135e812d2b027.jpg
Mesaj tarihi:
iste zor karar ya :(

simdi 185tl ye geliyor 50$lik US karti 10 tl komisyon aldiklarindan, hesapta aralik sonu biticek 10$ var hani. bundan iyisi amerikan birine aldirmak ki 10tl icin insanlarla ugrastigima degmez :P

kostum dlc si kesin alirimda iste ilerde US kart bulabilirmiyim, dolar 5tl olurmu korkusu var :P

yoksa su 10$i sword art online in dandrik oyunu icin harcicaktim, neyseki az stream izledimde kotu oldugunu gozumle gordum. horizon zero dawn ile p5 arasinda git gel yapiyorum simdi :(

square enix e tesekkur edicem buradan ama, sagolsunlar ff15 i boyband simulator yaptilar, cihazla gelen cow of duty - con snow edition ile takaslicaktim ki ff15 e kiyasla basyapit gibi duruyor :P

cuzdanima acidigin icin tesekkur ederim squeni :D
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Laurelin said:

ya dlc den korkuyorum :( kesin kostum vs almak isticem sonra fahis fiyata US psn karti arayip durmakla gecicek vaktim :(

http://www.cdkeys.com/playstation-network-psn/psn-cards/l/usa

burda birebir genelde. psn karti almadim cdkeys'den, ama normal oyunlarda sorun yasamadim bugune kadar.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
PR manager John Hardin confirmed on Twitter today that Persona 5 is confirmed for PlayStation 4 and PlayStation 3, while Yakuza 0's only confirmed system is PS4.

"THAT'S. IT. No Switch. No PC," he explained (via IGN).

hadi switch neyse de pc.. :( ileride golden'ını filan çıkarırlar umarım pc'ye.
Mesaj tarihi:
aptal konami suikoden 2 yi steame portlasa belesten para yagicakta iste japonlar bole :(

neyse bunada sukur, baya baya VN cenneti oldu steam, tales of berseria yi 60$ yerine 75TL ye satin alma qeyfi hemde ARAL siz
Mesaj tarihi:
persona 4'e başladım, müzikler nefis cidden

ilk iki saat sadece X'e basarak oynayınca öeh gg demiştim ama birden open world'e döndü

japan dub, english sub

mis mis
  • 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
http://www.gamespot.com/videos/persona-5-english-gameplay-how-it-compares-to-pers/2300-6437052/

ilk dungeon'a giriş ve içinden gameplay, herşey fantastik görünüyor.
Mesaj tarihi:
"i have high hopes for you"

aynen bu oyun için!

igor'u seslendiren seiyuu ölmüş 2010'da, ondan değişmiş sesi. :(
knox said:

said:
Persona 5 is officially rated M for mature by ESRB

guzel guzel

nintenshit tier sansur korkumuz kalmadi artik

sansürleri işleyen bir kanal vardı, özellikle PR adamına sormuşlar ve hiç içerik değiştirilmediği yönünde tasdik almışlar. (tu)

ah bir de pc'ye geleydi.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yaktın bizi atlus ya şunu pc'ye çıkarmayıp, tr store'da ps4 sürümü bile 210₺. shopto'dan ps3 sürümü 180₺'e filan geliyor kargosuyla, daha ucuz bulamadım, resmen kazık.

ps3 için alacak varsa nereden alacak yazabilir mi bilmediğim ucuz bir yer varsa.
Mesaj tarihi:
amazon'dan box olarak pre-orderlamistim aylar once simdi kontrol ettim $34.83 shipping+ import fee cekiyor...

100 dolara geliyor oyun bittim resmen:X
Mesaj tarihi:
ps3 için olanını satsalardı oradan alacaktım direkt. :( aral, dnr filan hiçbir yerde görünmüyor zaten, ülkeye gelip gelmeyeceği bile belirsiz. amazon uk göndermiyor, amazon de gönderiyor galiba ama içinde almanca çıkarsa deliririm, dil: englisch yazmışlar ama güvenemedim. :/
  • Yeni Oluştur...