Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bizim Kuş

AtlaraFisildayan

Öne çıkan mesajlar

uzuyo uzuyo. her türlü uzuyo.

edit : aslında canice birşey yok ama bazen hayvan uçmak isteyipte uçamayınca asıl hayvan insanoğlu diye düşünüyorsun.

kanatları kesmezsen zincir yöntemi varmış ama daha kötü gözüküyor.

ve kanatlar kesilmezse kafesteki hali daha kötü ne bilim bir muhabbet kuşu gibi değil. dışarı cıkarıp gezdirince seviniyor bin bir türlü şaklabanlık kendini kaşıtıp tüylerini temizletme filan.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
ambulans sesi öğrenmiş onu yapmaya çalışıyor.

çevredeki dkkanların alarmlarını öğrenmiş, alarm sesi cıkarıyor komedi ya fırlama.

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/q71/s720x720/1148946_10153116943110714_329604846_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q80/s720x720/1150912_10153116941580714_834328622_n.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

AtlaraFisildayan said:

başka başlıkta konusu geçti yazıyım dedim bizim messi'yi .
muhteşem birşey ya. kedi ( miyav, mivvvv ), saka, serçe, baykuş, maymun ve benim gülmemi taklit ediyor. dili pek dönmüyor kelimeleri ıslıkla söylemeye calısıyo hayvan.

kanka özellikle kedinin çıkarabildiği sesleri parantez içinde açıkladığın için takdir ettim seni, aydınlandım dfsdfds : D
Sosyal ağlarda paylaş

Laraken said:

AtlaraFisildayan said:

başka başlıkta konusu geçti yazıyım dedim bizim messi'yi .
muhteşem birşey ya. kedi ( miyav, mivvvv ), saka, serçe, baykuş, maymun ve benim gülmemi taklit ediyor. dili pek dönmüyor kelimeleri ıslıkla söylemeye calısıyo hayvan.

kanka özellikle kedinin çıkarabildiği sesleri parantez içinde açıkladığın için takdir ettim seni, aydınlandım dfsdfds : D

hacı 2 sesi de çıkarabiliyo anlamında. sdgsdh
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...