Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

başka başlıkta konusu geçti yazıyım dedim bizim messi'yi .
muhteşem birşey ya. kedi ( miyav, mivvvv ), saka, serçe, baykuş, maymun ve benim gülmemi taklit ediyor. dili pek dönmüyor kelimeleri ıslıkla söylemeye calısıyo hayvan.

kuş

kiraz yerken

Mesaj tarihi:
uzuyo uzuyo. her türlü uzuyo.

edit : aslında canice birşey yok ama bazen hayvan uçmak isteyipte uçamayınca asıl hayvan insanoğlu diye düşünüyorsun.

kanatları kesmezsen zincir yöntemi varmış ama daha kötü gözüküyor.

ve kanatlar kesilmezse kafesteki hali daha kötü ne bilim bir muhabbet kuşu gibi değil. dışarı cıkarıp gezdirince seviniyor bin bir türlü şaklabanlık kendini kaşıtıp tüylerini temizletme filan.
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ambulans sesi öğrenmiş onu yapmaya çalışıyor.

çevredeki dkkanların alarmlarını öğrenmiş, alarm sesi cıkarıyor komedi ya fırlama.

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/q71/s720x720/1148946_10153116943110714_329604846_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q80/s720x720/1150912_10153116941580714_834328622_n.jpg

Mesaj tarihi:
AtlaraFisildayan said:

muhteşem birşey ya. kedi ( miyav, mivvvv ), saka, serçe, baykuş, maymun ve benim gülmemi taklit ediyor. dili pek dönmüyor kelimeleri ıslıkla söylemeye calısıyo hayvan.

kanka özellikle kedinin çıkarabildiği sesleri parantez içinde açıkladığın için takdir ettim seni, aydınlandım dfsdfds : D
Mesaj tarihi:
Laraken said:

AtlaraFisildayan said:

kanka özellikle kedinin çıkarabildiği sesleri parantez içinde açıkladığın için takdir ettim seni, aydınlandım dfsdfds : D

hacı 2 sesi de çıkarabiliyo anlamında. sdgsdh
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...