ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 ya öyle logolar arasında filan geziniyordum birden karşıma bu resim çıktı ve kediye benzettim nedense :) sizce o mu değil mi?[signature][hline]Hiçbirimiz beklemedik doğmayı... Doğduğumuzdan beri beklediğimiz, ÖLMEK... icq ¦ msn ¦ mail[Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 06 Aralık 2004 17:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 değil sanırım?[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 nerden bilelim görmedikki.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. [b]Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 wallahi bak acayip benzio ya.. ama kedinin yayınlanması için yolladığını zannetmiyorum pek :)[signature][hline]Hiçbirimiz beklemedik doğmayı... Doğduğumuzdan beri beklediğimiz, ÖLMEK... icq ¦ msn ¦ mail
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 degil..[signature][hline]|Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR]
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 değil[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 hiç mi benzemiyor yahu..[signature][hline]Hiçbirimiz beklemedik doğmayı... Doğduğumuzdan beri beklediğimiz, ÖLMEK... icq ¦ msn ¦ mail
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 aksine çok benziyor buyrun karakedi size >>>>[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 evet bencede acayip benziyor.. [signature][hline]Hiçbirimiz beklemedik doğmayı... Doğduğumuzdan beri beklediğimiz, ÖLMEK... icq ¦ msn ¦ mail
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 kaşlarına kurban olduumunun ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 heryede fotosu olmus :) kedicigin[signature][hline]|Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR]
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 hahaha evet kedi açıklama bekliyoruz sen misin bu itiraf et artık :)[signature][hline]Hiçbirimiz beklemedik doğmayı... Doğduğumuzdan beri beklediğimiz, ÖLMEK... icq ¦ msn ¦ mail
screamer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Sakallarda benzeşiyor[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 baslıgı gorunce sunu demeden edemeyeceğim... kedidir kedi[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 pisi pisi[signature][hline]|Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR]
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 :D lol.[signature][hline]Hiçbirimiz beklemedik doğmayı... Doğduğumuzdan beri beklediğimiz, ÖLMEK... icq ¦ msn ¦ mail
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 hahaha. binevi fazla merak iyi değil diyosun yani? :-P[signature][hline]Hiçbirimiz beklemedik doğmayı... Doğduğumuzdan beri beklediğimiz, ÖLMEK... icq ¦ msn ¦ mail
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 benim kediye çok benzio :-P[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. [b]Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 said: Wendigo, 06 Aralık 2004 17:53 tarihinde demiş ki: baslıgı gorunce sunu demeden edemeyeceğim... kedidir kedi Aynı şeyi düşündüm :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :)
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 bence taaa kendisi.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
kermit Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 değil[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness...
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 kedidir kediii[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 yakında magazin dergilerinde rastlarsanız şaşırmayın :D[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
karabocek Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 ya benzioda çokda benzemio yani düz bakınca..[signature][hline]King Arthur demişki: Alem buysa gral benem... E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Öne çıkan mesajlar