Grego Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 yayın başladı kızlar; http://www.twitch.tv/grego__ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 olm konuşmazsanız kimse izlemez, bi oyunu anlatın lan. insanlara yardımcı olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 bugünün oyunu bitte. cumartesi akşam bir maç daha olabilir. maçlar tiviçte duruyor, ilgilenen bakabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 E nerden izlicez ki, offline diyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 şuradalar http://www.twitch.tv/grego__/profile/past_broadcasts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Tenks, uykum kaçtı bakayım biraz :) Edit: Çok yavaş yükleniyo ama, bir de program adını görmek bu kadar uzun süre sıkıcı, umarım ileriki dakikalarda böyle değildir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 yok tabiki değil. ekranı en ufak bir hareketsiz bırakma da devreye giriyor sağolsun. benim sesimi de kaydetmemiş zaten. acemilik oldu baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Ben izleyemedim dun aksam cok cabaladim ama olmadi. 3 sn goruntu sonra 1 dk yukleme vb sikinti cikti. Baska kanallarda sorun yoktu hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 ben bi 20 dakka online izledim. sonra gaza gelip oyunu açtım, sabah 5te yattım :D. çok keyifli oyun ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 olmadı oyundan bağımsız bir observer alabiliriz oyuna. hem oyunu anlatır, yurtdışı uploadı sağlam olan mesela. dey mi quixef. 720p yayını kaldırmıyor muhtemelen. 480p de çok çamur gibi oluyor. ekranı da 2 saniye durdurunca, hemen kapatıyor. birde skype seslerinin görüntülerden önce gelmesi var, o da ayrı bir dert. gerçi izleyenler için değil. yani twitch ve civ5 bilen biri cv sini yollasın. bu grup haftada en az 1 maç çeviriyor. aramızda hesap makinasıyla oynayanlar bile mevcut. oyunu sevenler için dev hizmet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 hangi düz civ V mi yoksa ek paketler varmı bide fakir edition ile katılabiliyoz mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Mongolia civilization and related scenario (free DLC) Babylon (1 civilization) Double Civilization and Scenario Pack: Spain and Inca (2 civilizations, 1 scenario) Cradle of Civiliation: Asia (1 map) Cradle of Civiliation: Americas (1 map) Cradle of Civiliation: Mediterranean (1 map) Cradle of Civiliation: Mesopotamia (1 map) Polynesia (1 civilization and 1 scenario) Denmark (1 civilization and 1 scenario) Explorer's Map Pack (5 maps [Bering Strait, British Isles, Carribean, Eastern United States, Japanese Mainland] and 5 mapscripts [Amazon, Continents Plus, Great Plains, Pangaea Plus, Sandstorm]) Civilization and Scenario pack: Korea (1 civilization and 1 scenario) Wonders Of The Ancient World (3 new wonders) Cradle Of Civilization DLC bundle (the four separate maps Asia, Americas, Mediterranean, Mesopotamia) Denmark and Explorer's Map Pack Korea and Wonders Of The Ancient World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 beyond ört e geçmiyo muyuz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 ben ona uzun süre geçmeyeceğim, emektar patileri eski civ e beklerim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 kürekli oynuyabiliyoz mu dedim sallanmadım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 şimdi gördüm. yok steam üzerinden oynuyoruz zaten. sid e ayıp olur kürek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 ee sonuç ne ne oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 İlk oyunu grego kazandı ama akıllı sertver turnleri simültane ayarlamayı unutunca bitirmedik, ikinci oyunda da kaede kazanır gibiydi saat geç olduğundan ve ben uyumak için frigate cheese yaptığımdan bitirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 twitchden izledigimiz videolar, direk twitch uzerindenmi yoksa stream edenin bilgisayarindan mi geliyor. yani stream eden twitche twitch serverleride genele gonderiyor gibi mi yoksa direk twitch sadece bulusma noktasi, stream eden orada kendi bilgisayari uzerinden gonderiyor herseyi mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 evet görüntüyü, xsplitgamecaster ile twitch e yolluyorum. konuşmalar da skype üzerinden yapılıyor. upload ım 2mb, tek başıma yayın yaparken fazla sorun olmuyor ama 6 kişiyle oynarken bir yandan da yayın yapınca biraz sıkıntılı sanırım. bu akşam da bir oyun döner gibi, kaede, komutan, axedice, grego bunlar sabit zaten. eklenmek isteyenleri bekleriz. bu oyunu da yayınlayacağım. biraz kurcalamam lazım twitch programlarını. bilgili birileri varsa burda ne iyi olur esasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 cumartesi işsizleri olarak birazdan başlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 var mı la twitch falan? abi şu konuya bişey yazmayın canım çekiyor 15 saat oynuyorum sonra amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Madcat said: var mı la twitch falan? abi şu konuya bişey yazmayın canım çekiyor 15 saat oynuyorum sonra amk. twi aynen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Var linki önceki sayfada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 görmedim la ben de vardım :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar