Grego Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 tamamdır bende geliyorum şimdi. bnw lazım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 e bir de sizi bulabilmek için steam id leriniz elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 agzedisin barbar politikası sebebiyle, çin halkına yapılan zulume dayanamayarak çıkıverdim. devamında ne oldu bilmiyorum. kendisiyle coğrafi konumumuzu temsilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Arrabın büyüklüğünü önce çine gösterdim, moskofa gösterecekken dayanamayıp kaçtı. Yoksa daha paçaçutinin çutisini yağmalayacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 kaede yle konuştum haberler iyi. meğersem agzedisin yazdıkları bildiğin ıslak rüyaymış. kendi kendine hallenmiş. inca domine etmiş oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 15 dk ya oyun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Birazdan oyun var, şimdilik 4 kişiyiz. Gelmek isteyenler steam axedice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Bilgisayarda ufak bir sorun var. Çözmeyi başarırsam 10-15 dakikaya gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Yarım saate kadar yeni oyun var efenim bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 abv bnw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 spectate ediliyomu la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 son 20 dakka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 rq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Şu ss i koymadan yatamam sdf Grego + komutan + mulgear üçü birleşip bir gariban atillaya dalarken. Ya da dalamayıp geri basarken. Zuhahahaha Combatın başı : 20 turn sonra 3 ragequit birden =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Evet, yukarıdaki screenshotlarda da gördüğünüz gibi Axedice üçümüzün birden baskısına dayanamadı ve oyundan çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Mulgearın şehrine yürüyordum orası çıkmamış sslerde ya tüh =( song related http://www.youtube.com/watch?v=qE0B5rYdy8I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 ne çirkin ui abi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 UI güzel de o çözünürlükte herşey çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 hepiniz çirkinsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 bilimde çok geri kaldım sıkıntı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 adam tam bir bakteri çıktı rıza baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Tam anlamıyla şunu yaşadık: http://www.youtube.com/watch?v=uj3-VkbRSKQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 teknolojide sıçtık o kötü oldu adamın science üçümüzün toplamıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 sehirleri buyutun herseyin basi growth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 komşunuza doğru büyütün şehirleri, hep komşunuza kabaran birşeyler olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar