quixef Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 hiç aklımıza gelmemişti onun aynısı olduğu panpa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 soyleyen olmamis. demek ki gelmemis birinin aklina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Norak said: ha? az önce duyurdular olm, Alpha Centauri sequel diyor hmm Namessar said: soyleyen olmamis. demek ki gelmemis birinin aklina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slawn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Multiplayer early game random faith per turn mekanizması hakkında bilgisi olan var mı? small map multide, morocco geldi bana oyun başı kaçıncı turn göremedim(logda yazmıyo çünkü) +3 faith per turn geldi ilk pantheonu ben yaptım. Tabi turn24 te great library yaptım bende. Çok fazla avantaj sağladı bu erken gelen faith. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Yok öyle bir şey hocam. Faith bazlı city state i bulmuşsundur, ally falan olmuşsundur ya da benzer bir açıklaması vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slawn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 buldum sonunda :D ethopiaya gelmiş bana, monumenti(stele) +2 faith veriyormuş. bende pantheon da god-king(+1 all) seçince +3 fpt olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 cahilliğime verin de 24 turnde GL nasıl yapılabilir lan... ben beceremiyorum o kadar hızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 game speed standart'tan bahsediyorum bu arada tabi ki :) quick de build turn 24 olabilir onu bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slawn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 en hızlı great library için; ancient ruins(+pop,+faith) ve ilk turnde şehir kurmak için uygun yerde olman gerek(hill). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Hangi game speed'de ve zorlukta oynuyorsun? standart ve emperor üstü GL 24 turn için değil faith allah bizzat inşaatta çalışsa yapılmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slawn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 turn 24 ü Emperor ve quickte yaptım. ilk önce monument yaptım ve ancient ruin den +pop geldi. ethopia olduğum için monument +2 faith verdi(ancient ruin de nadirde olsa faith veriyo pantheon için). monument bitince 3pop dum. Writing bitene kadar biraz vaktin oluyor worker yapmak için ama genelde 1 turn filan geçikme oluyor. workersız great library başladım 4 pop la ve istediğim yerlere stuckladım işçileri(barbarlar istila etti en iyi yerimi, mecburen hill satın aldım.) Great library yaparken(şehirden +9-10production(god-king), +%15 buff tradition) ilk işçiyi city-state ten çaldım ama o bi işe yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 t24de biter GL de yapabilmek için vazgeçtiklerin uzun vadede döner dötünü ısırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Standartta zor ya t24. Ruinlerden tech/pop/culture takır takır tam gelmesi gerektiği gibi çıkacak, sheeplerin olacak falan. Şoşoneyle ve iyi bi başlangıçla belki diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 quick de 24 normal ama standartta imkansıza yakın... faith falan da değil yani AR'lerden potery veya writing çıkacak marble olacak falan filan. bir kere 29 da yaptım o kadar. Genelde 35-42 arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Mount Kailash'ın yanına Quixef'den önce şehir atmaya çalışan Kaede'nin acıklı sonu. Settlerı benim Jaguarıma rastladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 fakin dış mihraklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Ahahaha yazık ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 resmen kucağa düşmüş keko yerleşimciler ekeke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 +1 var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 en son civ 2'de bıraktığım civilization macerama geçen cuma oyunu steam'den indirerek geri döndüm, 3 gün yemeden içmeden oynadım, oooh canıma değdi. ben aradaki versiyonları kaçırdığım için sizin kadar leet olamıyorum tabi ama overall'da beğendim diyebilirim, ama beğenmem hem civ serisini hem de aslen oyun oynamayı özlediimden olabilir :P velhasıl kıçım, belim, boynum, gözlerim ağrıyana kadar çeşitli city state'leri sömürmüş ve masum kültür şehrime saldıran o ibne aztekleri yok etmiş olmaktan memnunum. savaşçı bir imparatorluk olarak science victory kazanmam da aztek imparatoruna kapak olsun :P ah hah hayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 oha önceki mesajımı moderayon onayına gönderdi. kırırım lan bu forumu!!1!!bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Komutan said: Mount Kailash'ın yanına Quixef'den önce şehir atmaya çalışan Kaede'nin acıklı sonu. Settlerı benim Jaguarıma rastladı. https://doodleordie.s3.amazonaws.com/i/5Ga2NCDTy/EGCvnVv8_.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Hangi expansion pack önerirsiniz ilk olarak indirime girmişken birini alayım diyorum sarmıyo böyle artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 brave alsan zaten oynamazsın gods and kings olmadan o yüzden seçme şansın yok. fakat steam'de ciddi indirim var bende complete pack 8 dolar gözüküyo sizde 12 dolar falandır bas parayı al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar