Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 bir de bağlantısı sağlam biri host olursa fark eder gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 ben denemeyi kestim :/ 100 turn sağlam gidip sonra düşmeye başlayınca başkalarının oyununun içine etmeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 host olayının tek faydasını party ile mw2 ve 3 atarken görmüştüm. 20mbit fiber olunca oyunlarda %80 ben host oluyordum dolayısıyla party memberlar ve oyunda başka Türk varsa otomatik düşük ping oynuyordu. burada da var mıdır uyumlu güçlü host un bir etkisi. denemek lazım. tek tek herkes kurar oyunu 3 5 turn oynanır hıza bakılır fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 İlk turnlerde sıkıntı olmuyor hiç bi şekilde, 4 saat sonra harita iyice açılıp ünite sayıları artınca başlıyor sıkıntı. Ki bende de 20mbit fiber var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 hmmm. ya benim sizle oynadığım oyunda daha ilk turnlerde single ın ortaçağı gibi bekliyorduk sonlara doğru arada dizi izlemeye başlayanlarınız olmuştu da ondan dedim =) ne saçma optimize edilmemiş bir sistem o zaman bu oyun yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 fransayla immortalda 319. turnde kültürel viktori aldım fekat çok şey ters gitti. bi yerde amerika ve hollanda aynı anda globe theater, leaning tower ve uffiziye hallendi. tiyatroyu kaçırdım son kalan slotlara bi türlü arkeolojiden istediğim artifactleri denk getiremedim 1 oyla world fair geçti ve son kalan 2 kişiden biri 100% culture aldı din bulamadım ama çok fena din savaşı döndü. world religion seçilemedi bi türlü din bulamadığım için faith komple salladım. eğer arada piety alsaydım sonlara doğru kesin ekstra 1-2 great musician alıp konser verdirebilirdim. burda fena fail oldum bi deityde deneyesim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 oha 319 nası oldu o zaman? ben de isveçle deniyorum immortalda da, çok saçma bi yerde kapattım oyunu. pisa/theater/sistine chapel yapıcam arka arkaya, 1 tanesi kesin kaçıyor. roma pisa/theater, hollanda şapel kasıyor. gerizekalı augustus savaş açıp durmasa rahat rahat alıcaktım, adam bi savaş açıyo gold -20 olup science düşüyor heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 fransa yeni haliyle baya kuvvetli. ama 319 baya erkenmis. bi de pangea mıydı harita? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 bana aynısını ispanya yaptı son amerika ve hollanda kalmışken benden etkilenmeyen. çok kritik bi yerde savaş açtı ve bütün trade routelarımı plunderladı. tam onu savuşturdup barışa zorladım bu sefer hollandaya influence negatife düştü. bayağı geriye attı beni fransanın bonusu çok şahane. gözüktüğünden çok daha etkili. neredeyse sürekli up karnaval gibi map suluydu baya. small continents olabilir. randomdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 deity culture imkansız sanırım şu haliyle oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 bilen oyuncuların mesajlarını okuyunca, ben abaküsle takılıyorum adamlarda super pc var gibi geliyor. oyun mu oynuyoruz formül mü çözüyoruz belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 sıçarım böyle işe lan aesthetics olmadan uffizi yaptı william oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 deity culture kazanabileniniz var mı nasıl olucak aklım ermiyor. en fazla 7 kişinin 5ini etkiliyebiliyorum biri bitirmeden oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 alexander falan varsa kasma zaten ilk oylamada diplomatic victory alyıor hehe hollanda gibi wonder whore tipler gelirse de sıkıntı oluyor, yada warmonger sayısı çoksa da zor yine. araplarla bi deneyesim var, islamın gücüyle kazanıcam. hacca gelciekler mis gibi turizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 din nasıl bulucaksın ki araplarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 bulunur ya, desert folklore alınca gelir gerisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 tabi biraz hile yapıp river/marble olan başlangıç bakıyorum hehe, bir de production olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 burada bi denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 deity mi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 yok immortal, başlagıç iyi değilmiş ama vazgeçebilrim, production /growth yok stonehenge için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 stonehenge geldi devam edeyim bari sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 din geçirirsen world congressden millet epey delleniyor unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 ya herkes yayayım da 25% tourism bonusu gelsin diye böyle deniyim dedim, hem çoğunluk gelirse world religion falan da geçebilir. oyun kötü ama ya, stonehenge çok geç bitiyo, harita da kötü diye etrafıma 3-4 şehir atıyorlar expand olamıyorum hehe, devam etsem heralde döver birisi gelip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 bi de stonehenge alırsan kritik başka bi wonder kaybetme olasılığın var bence sri pada falan denk getirmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 acaba bizans falan gibi bir civle faith buildinglerine +2 turism veren reform zıkkımını alıp, hangilerini kapabilirsen artık wide gidip mi denesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar