aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 1-2 saat onceden tv, bilgisayar falan filan ugrasmayi birak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 ilaç iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 ata bin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 iki sayfa olmuş hala seks yap diyen yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 vaperon said: Bir de bol bol sex yazıyorum sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Soris said: Aha buldum Topici açan arkadaş kediotu nu araştır. Abi arastirdim supermis. Yarin aliyorum aktardan tecrubeleri paylasirim buradan cok sevindim lan cok sagolun hepiniz. Community feelin ruhunu hissettim sayenizde. Seviyorum hepinizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Ne demek bir de akşamları çok ışıkta kalmamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 esrar iç bayılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 kediotu koku yapar yalnız yazın terlersen vs habern olsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Gözüme bir gram uyku girmedi ya yine. Kas gevşetici almayın abi, gün içinde mal gibi ediyor adamı. Eve gelince de felç iniyor vücuda, uyku hapı alın eğer varsa. Ki bazısı da tesir etmiyor, psikolojik sanırım. Allah kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 2 saat sonra sınavım var diye uyumadım, bütün gece oyalanarak ders calıstım falan, sınavdan sonra da 16.30a kadar ders var, pestilim cıkar artık 17'de bir uyurum salı sabah uyanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 bende de var bu arada oluyo. Kafama bişeyi taktıysam ya da bi sonraki gün önemli bir şeyin sonucunu öğreneceksem falan uyuyamıyorum. Gecenin bi saati aklıma productivity arttıracak bi fikir geliyo kalkıp onu not alıyorum falan. İşte bunlar hep dahiliğin, harikalığın göstergesi Bitkisel ilaçlar al en uyku sorunu bol olan arkadaşlarımı bile bebek gibi uyutuyo. Bi de sex dene o da iyi yorgunluk yapıyo patlıcan gibi uyuyosun sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar