Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Azmo kim? coldwind kim? şahsen ben tanımıyorum bu arkadaslar hakkında fikirde üretemem bu arada bişe takıldı aklıma bızım horde guild zaten organize de sızınkı biraz karısık bu guild paticik elemanlarının toplandıgı bir guildmı olucak? eğer ole olmıcaksa bu gm alternatiflerini coğaltın bence o dediğiniz arkadaşlar kadar bilgili insanlar vardır elbet size bol şans biraz uğraşıcaksınız.[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 şu başlığı okuyan sanki eu alliance guildinde çok büyük sorunlar var kan gövdeyi götürüyo zanneder. yok öyle bişey arkadaşlar. şu anda isim seçmek için herkesin oy vermesini bekliyoruz. daha sonra site kurulacak ve oyun başlayana kadarda birbirimizi tanıyıp guild master konusunda kararımızı vereceğiz. zaten herkesin adayı hemen hemen aynı. guild içinde birbirine saygısızlık yapan kavga eden kimse yok. bu konuşmalar niye o zaman, hiç bi anlam veremiyorum. iki tane paticik alliance guildi nerden çıktı? kimse kusura bakmasın ama sanki yeni bir guild kurabilmek için suni sorunlar yaratılıyor gibime geliyor.[signature][hline]wowowowowowo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Lind3r0th @ Sadece Alliance için konuşulmuyo ki =) Ama horde biraz daha düzenli onu fark ettim... Rinen @ '' iki tane paticik alliance guildi nerden çıktı? kimse kusura bakmasın ama sanki yeni bir guild kurabilmek için suni sorunlar yaratılıyor gibime geliyor'' Çok yanlış bir tespit.. Yeni bir guild kurmak istiyorum demedim hatta ve hatta GM lik yapabilicek bi insan olmadığımıda yazmıştım + ayrıca 2-3 kere belirtmişim bölünmesi şu anda 2. planda diye.. [signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com [Bu mesaj CrayTotem tarafından 06 Aralık 2004 19:56 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj CrayTotem tarafından 06 Aralık 2004 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj CrayTotem tarafından 06 Aralık 2004 19:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 CrayTotem belkide ben yanlış anladım kusura bakma. başlıktaki "belkide yeni bir topluluk" sözünü görünce böyle düşündüm. yanlış anlamış olabilirim. bence 2 ye bölünme işi hiç bi planda olmasın. en azından ortada bu durumu gerektirecek bişey yokken.[signature][hline]wowowowowowo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 yazılarımın neden siyah çıktığını bende anlıyamadım [ b ] komutunu kesinlikle kullanmadım ve kimseyi ezmek gibi bir niyetim yok cray... zaten forumlarada pek az takılırım o da burdan bir kaç insnaı tanıdığım için ben sadece senin yazından rahatsız olduğumu dile getirdim hepsi bu olayları saptırmayalım size iyi sohbetler...[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com [Bu mesaj MeTh tarafından 06 Aralık 2004 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Turklerden olusan bir guild? Aman, tesekkurler, size kolay gelsin :p[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Baggio Türklerden oluşan bir guildden bahseden kim? =) Biz sanırım burda hepimiz karma guildlerden söz ediyoruz değilmi? aquila saol... Ayrıca Rinen haklısın başlık biraz öyle gibi duruyo ama aslında demek istediğim tam olarak o değil =) [signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com [Bu mesaj CrayTotem tarafından 06 Aralık 2004 21:23 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj CrayTotem tarafından 06 Aralık 2004 21:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 said: MeTh, 06 Aralık 2004 20:33 tarihinde demiş ki: yazılarımın neden siyah çıktığını bende anlıyamadım [ b ] komutunu kesinlikle kullanmadım ve kimseyi ezmek gibi bir niyetim yok cray... zaten forumlarada pek az takılırım o da burdan bir kaç insnaı tanıdığım için ben sadece senin yazından rahatsız olduğumu dile getirdim hepsi bu olayları saptırmayalım size iyi sohbetler... Şimdi iyi oldu işte saol.. =) Ayrıca kusura bakma...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 said: Baggio, 06 Aralık 2004 20:35 tarihinde demiş ki: Turklerden olusan bir guild? Aman, tesekkurler, size kolay gelsin :p Bi de nedenini açıklasaydın.. Yoksa bütün Türkler boş yere üzerine alıncak..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Sirf milliyetinden dolayi her Turk oyuncuyu guilde alinca bunlarin %80'inin seviyesiz cikmasi olasiligi var cunku, milliyetine degil insaniyetine bakmak lazim guild kurarken. Aci tecrubelerim var Daoc'tan, bir daha tovbe.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 guilde alınıcak üyelerin belirli bir olgunluga erişmiş olması gerek bana göre şahsen ben gm olsam 0-18 yaş arası üye almazdım çünkü biliyorum çocuk her zaman çocuktur tabi istisnai durumlarda olabilir.Ha burdan 16-17 yasında arkadaslar varsa alınmasın ben genel durumu söledim.[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 said: Baggio, 06 Aralık 2004 21:45 tarihinde demiş ki: Sirf milliyetinden dolayi her Turk oyuncuyu guilde alinca bunlarin %80'inin seviyesiz cikmasi olasiligi var cunku, milliyetine degil insaniyetine bakmak lazim guild kurarken. Aci tecrubelerim var Daoc'tan, bir daha tovbe. Şahsen paticikten horde tarafına geçmek isteyen herkesi aldık ve şahsen şunu söyleyebilirim ki seviyesiz tek 1 kişi bile çıkmadı. Önyargıyı parçalamak atomu parçalamaktan daa zor olsa da bu konuda böyle bir genelleme yapman hatalı bence..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Onyargi degil, tecrube. Umarim size olmaz ayni sey.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Arkadaşlar öncelikle teşekkür ederim. Olumlu sözler eşliğinde parmakla gösterilmek gururumu okşadı :) Cray'ın dilekleri aslında herkesin kafasından geçen, ulaşmak/parçası olmak istediği oluşumun tarifi oluyor. Herkes gibi elbette ben de katılıyorum. Bunun üzerine söylenecek bir şey yok açıkçası. Paticik'te guild oluşumu hem çok yeni, hem de henüz ayaklarını yere basabilmiş değil. Oyunu oynamaya başladığımızda herşey inanın çok daha somutlaşmış ve düzene girmiş olacak. Alliance oluşumunda neler döndüğünü çok detaylı bilmiyorum. Ama karmaşa içersinde yada belirsiz olduğu yönündeki yargılara varmak için henüz çok erken :) Bir çoğumuz henüz oyunu nerede ne zaman oynayacağını tam anlamış değil (bkz: sipariş saçmalıkları). Bu kargaşada böyle şeyleri kafaya takmayın. Ally'yi sırtlayan arkadaşların bu işi yeterince iyi götüreceklerini inancım tam. Karşımızda iyi bir rakip istiyoruz, dolayısıyla iyi olmanız için gereken desteği vermekten şimdilik çekinmeyiz ;) Hordish Manner'a övgülerden dolayı teşekkürler ederim ayrıca. Uğruna vakit harcadığımız bişeyin çabalara değdiğini görmek keyif verici. Bu işler gerçekten çabayla oluyor. Girdiğiniz guild için çalıştığınız zaman hemen yükseldiğini görüyorsunuz. Çünkü inanın bana çabalayan insan sayısı, kabarık listelerimize rağmen gerçekten az sayıda. Bu gruplara şöyle bir bakmak için katılmak yerine, doğru olduğuna inandığınız ve değişmesi gerektiğini düşündüğünüz şeyler için uğraşırsanız kazanan sonunda guild olacaktır. Paniklemek için çok erken ;)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 said: Baggio, 06 Aralık 2004 20:35 tarihinde demiş ki: Turklerden olusan bir guild? Aman, tesekkurler, size kolay gelsin :p Bence bunu söylemen çok ayıp, şaka bile olsa. Türklerin barbar, geçimsiz, hırsız, kalleş, ikiyüzlü filan olduğunu düşünüyosun heralde ki Türklerden oluşan bir guildden hayır gelmez diyosun... neyse aslında çok şey yazardım ama konu dağılmasın![signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired) swg: satto of eclipse (retired) wow: revhas of warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 ozmn size sadece turkey @ eclipse diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Ne derseniz diyin.. Her dediğiniz doğru... Her dediğiniz yalan... Ne dersek diyelim herkez ne kadar haklı olursa olsun olayı yalanlıyan bişey çıkar sonrada onu düzelten bişey we tekrar yalanlayan..(Anlayan anlar) Yani asla kesin bir şey söylenmez bu olayda... Buyrun örnek veriyim..Türk toplulukları genelde %80 mıçar..Yani bu player tayfa olmak zorundada değil... Sayı vermiycem ama örnek olarak birçok uo serverında player olarak weya staff olarak bulundum..Mesala player olarak 1 serverda gördüm o mükemmelliği..Staffdaykende bir serverda mükemmel we düzenli 1 staffla çalıştım..[/b]Ama ondada bir son oldu..Hemde nasıl oldu..Yine 1 lamer çıktı..O lamerde kimdi? Bendim..[/b]Head Game Master'dım ve bi ara delirip öküz gibi edit yaptım we herşeyin içine ettim yani anlatmak istediğim türk toplumunda gerçekten o mükemmelliği yakalamak çooooooook zor ! Azmodai we Baggio aslında çok güzel bir tespit yapmışlar lakin kücük bir ihtimalde olsa umut hep wardır..Onların karşısına bu %20 ihtimal çıkmamış doğal olarak bunları söylemeleri normal.. Bende onlar kadar online gaming ortamında bulundum..Ne fazlası ne azı..Sadece ben daha şanslıydım çünkü o 1 damlacık umudu 1-2 kere tattım..Belki 12489182 de 1-2 kere ama yinede bir ışık olduğunu biliyorum we onlarada hak veriyorum.. Muck[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Bence haklı deiller. Çünkü konu insan oldu mu hiçbir şey kesin olamaz. Çünkü insan hakkında tecrübeler edinsende yeni edineceğin tecrübeler asla bitmez. Çünkü her insan kendi parmak izi kadar eşsizdir. İnsanları ihtimallerle değerlendiremezsin..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 avrupa serverlarinda acilmis cesitli guildlerde bulundum.. cok daha buyuk anlasmazliklar, rezillikler, seviyesizlikler onlarda da oluyor.. Hem de bazen Turklerdekinden cok daha fazla.. Ulkeye bagli bir olay olarak kesinlikle gormuyorum ben bunu.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ulkeye baglı degil, sadece Azmodai nin dedigi "elemeden almak" olayını biz, Türkler icin uyguladıgımızdan bizim icin en buyuk tehlike gene biziz. elbette bu tarz olusum(oyun)larda sacma sapan birsuru adam olabilir ve olacaktır, ancak bizler bu kişileri elimizden geldigince kendimizden uzak tutmaya calıstıgımız surece verdikleri zarar minimize edilmis olur. elbette ki farklı ırklardan da bizdeki kadar curuk elma cıkıyordur fakat bizim bunu ilk elden yasama ihtimalimiz daha dusuk. her insan eşsiz olabilir(bence de oyledir) fakat toplum yapısı we yetisme tarzı genelde bireylerin karakter yapısını buyuk olcude sekillendiren faktorler oldukları icin bir toplum icin genelleme(istisnalar elbette olacaktır) yapmak yanlıs degildir. bence herkes kendi gibi insanlarla paylasacak oyun hayatını o yuzden cok da dert etmeyin, siz nasıl davranırsanız size de oyle dawranırlar...[signature][hline]I'm blind, not dead ! biliyorum deaf, ama bu o degil ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 16 17 yasinda insalarda gelip gm oluyor ha olmaz mi olur (cok zor) ilk önce oynayan insanlarin bunun sadece bir oyun oldugunun farkina varmasi lazim guildler dostluk arkadaslik ve eylence üstüne kurulmali bu bir oyun bu oyununda kurallari olmali guildmaster larda bunlari yaptirmakla yükümlü mmpog yi hayatimizda bir amac olarak görüp olayi büyütmekte belki sorun bence istenirse cok seviyeli dostca arkadasca bir gulid kurulabilecegine inaniyorum guildmasterlarin bazi seyleri asmalari gerektigine inaniyorum bunlarda benim nazicane fikirlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 bu tür kişiler her ülkeden çıkabilir denildiği gibi. mesela alman memurlarına çok gıcıktırlar denir. en ufak işlemde kural kitabını okurlar ve en ufak şeyde işlemi yapmazlar, git düzelt derler. tamam almanya'da çok gıcık memurlar var, türkiye'de yok mu? ya da ingiltere'de şurda burda.. her yerde var. sadece oranlar değişebilir. sonuçta, elemanlarımızı hangi ülkeden alırsak alalım, süper seviyeli, anlayışlık sorumluluk alabilen insanlar da çıkacaktır, tam tersine sorun yaratan insanlar da. önemli olan doğru adamı bulmak. türk ya da yabancı pek farketmiyor. sadece biz guild temelini türkiye'de başlatıyoruz. said: Azmodai, 06 Aralık 2004 23:47 tarihinde demiş ki: Yapacaginiz en buyuk hata "biz turkuz turk takilalim turkun gucunu gosterelim" olmasin. eh be azmo dayı, diyosun ki daha büyük hatalar yapalım :p[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Ben zaten guild girmek için türk olmak yeterlidir gibi bir imada bulunmadım ama siz guild üyesi olmak için sanki diğer milletler türklerden daha uygun gibi konuşuyosunuz. Tanımadığın bir türkle bir ingiliz arasında nasıl bir fark olabilirde sen türkü değil ingilizi alırsın? Benim anlatmak istediğim burda birçok arkadaşında dediği gibi insanları tanımadan guilde almamak. Türk yada başka milletler farketmez her insan sorun çıkarabilir bunun milliyetle bir alakası olamaz. Guild konusunda; ben seçilmiş türklerden oluşan bir guild olmasını tercih ederim çünkü diğer durumda guild içindeki haberleşme aksar gibime geliyo. Çok az kişi ingilizceyi türkçeyi kullandığı kadar rahat kullanabilir. Guild içinde 2 belkide daha fazla dil konuşulucak buda zaten ister istemez gruplaşmalara neden olucak. Neyse bunlar benim düşüncelerim katılmak yada katılmamak size kalmış.[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired) swg: satto of eclipse (retired) wow: revhas of warsong [Bu mesaj revhas tarafından 07 Aralık 2004 12:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Forumu baştan sona okudum. Şunları belirtmek istiyorum; Eğerki bu oyun UO olsaydı yeni bir server açıyor olsaydı ve biz orada guild kurmaya çalışsaydık. Kesinlikle komple türklerden oluşan bir guildde yer almak istemezdim. Fakat oyun yeni bir oyun. UO daki kadar zeka seviyesi düşük insanların oynuyacağını sanmıyorum. Kaldı ki ben daha önce oynadığım oyunlarda Türk kimseyi bulamadığımdan bir çok şeyi kaçırmıştım ( questler vs ) Burada her quest için her takıldığım yer için forum açmam ne kadar forum ahlakına uygun olur biliyorsunuz. Demem odurki ; Kesinlikle oyunun başında diğer Türkler ( Paticik ailesinden) ile oynamam veya oynamamız bize yarar sağlayacaktır. Ne yazıktırki ne kadarda ingilizce biliyorda olsam gecenin bi köründe ne ben ingilizce söyleneni anlarım nede ingilizce yazı yazabilirim. İlk başta paticik ailesinden tanınan kişilerle bir guild kurup daha sonra guilddekileri eleyip ( kıstasları tartışılır) ve guilde başka gruplardan tanıdığımız yabancı insanları ( türk veya değil farketmez) almamız hem guildi çok sağlam yapacaktır hemde guilddeki herkez birbiri ile uyum içinde olacaktır diye düşünüyorum.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Guilddeki insanlar birbirini tanirsa ortaklasa questelr sik sik yapilirsa icq dan msn den sik sik toplanilip konusma ortami ayaratilirsa GM inde kisisel hirslari olmassa sorun cikaran toplumdan uyarildiktan sonra uzaklastirilirsa turklerde bile sorun cikmaz becne:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar