incdarkness Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 hosgeldin bu arada double post! Alıntıla
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 ninjaysa eger çok ağır kişilik problemleri geçiriyor ya, müdahale lazım. Alıntıla
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 kinotakao said: Benim bloğumu nerden buldunuz yav. AHAHAHAHAHAHAAHAHSUAHSFDUHDSAOUFHAISFSADFA Alıntıla
kinotakao Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 BlaCk said: ninjaysa eger çok ağır kişilik problemleri geçiriyor ya, müdahale lazım. Yok. Ninja denen kişiyi tqanımıyorum bile. Banlandımı o ne oldu? ginaly said: kinotakao said: Benim bloğumu nerden buldunuz yav. AHAHAHAHAHAHAAHAHSUAHSFDUHDSAOUFHAISFSADFA HELAHAHAHAHAHVELAAHAHAHHAHAVELAHAHAHAVELAAHAHA incdarkness said: hosgeldin bu arada double post! Hoşbulduk, tişkürler. Alıntıla
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 ya yiğitçim tamam güldük eğlendik. hadi bırak şimdi o klavyeyi. Alıntıla
cimbom Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Burası dh gibi liseli dolu aklın varsa git hemen sil Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.