fenn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Evet biliriz biliriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 aquila said: Red said: benim gibi şanssız olmasın çocuğun sfds ben de böyleydim. sonra tam kıvamıma gelmişken para bitti ahah calisip bitirtmeseydin, tembel herif. ahah yok ya öyle bir ihtimal olsa yapardım ama tamamen benim kontrolümün dışındaydı. zaten bu nedenle bu yaşımda hala okuyorum :( tam böyle bütün hayatını planını yaparken fakir olunca etkisinden kurtulamıyosun ya. fakir doğmak bile daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Red said: aquila said: Red said: benim gibi şanssız olmasın çocuğun sfds ben de böyleydim. sonra tam kıvamıma gelmişken para bitti ahah calisip bitirtmeseydin, tembel herif. ahah yok ya öyle bir ihtimal olsa yapardım ama tamamen benim kontrolümün dışındaydı. zaten bu nedenle bu yaşımda hala okuyorum :( tam böyle bütün hayatını planını yaparken fakir olunca etkisinden kurtulamıyosun ya. fakir doğmak bile daha güzel. kanka hesap yaptim her yeni cikan ferrariyi bir oncekini satmadan alsam ve omur boyunca bunu yapsam hala torunumun torununa servet birakabiliyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Ya neyse yorum yapmayacagim sonra birileri geliyor ali koc ariyor falan diyor lol :) allahtan turkiyede vergi vermiyorum aksi halde ali koca gidecektiniz sequo ariyor diye lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Allahtan senin verginden hizmet almıyoruz, aldığımız hizemtin fotosunu falan çeker foruma koyardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 SEQUO ISRAYIL'E YARDIM EDIYO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 SeaGle said: Allahtan senin verginden hizmet almıyoruz, aldığımız hizemtin fotosunu falan çeker foruma koyardık. aynen kardesim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 maliye.gov.tr göreve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Fin said: SEQUO ISRAYIL'E YARDIM EDIYO asdf reis aciklama heryerde sikintiya giriyorum sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 bu kondu mu http://karikaturistan.files.wordpress.com/2012/08/koc-burssuz-umut-sarikaya.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 http://i.imgur.com/VVKu1.jpg http://img269.imageshack.us/img269/6564/imag0003fu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Ne zamandır sorcam sorcam unutuyorum , neyden kazanıyo lan bu parayı bu sequo , veya sequo cevaplarsa soruyu 'neyden kazanıyon lan bu kadar parayı' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mithat said: Ne zamandır sorcam sorcam unutuyorum , neyden kazanıyo lan bu parayı bu sequo , veya sequo cevaplarsa soruyu 'neyden kazanıyon lan bu kadar parayı' Saglik, insaat, internet, egitim, vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 uzumu yeme, bagi sktret, bagciya selam sole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 seko memleket nere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 tekel oluşturmuş belli alanlarda rant peşinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Oyle bir saymış ki , hacı bizde sektör sormuyoruz , inşaat sağlık vs o sektorlerde çok çapulsuz varız biz. Atıyorum ben otelde çalışıyorum , 'otel sektörü' diyorum , hiltonlardan birinin sahibi de 'otel sektörü' diyor. Ne iş yapıyor derken , spesifik olarak 'şunu şunu' yapıyorum diye gösterde bilelim heee bundan kaldırmış parayı buuuu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 hiltonun sahibi, otelim var der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Red said: benim gibi şanssız olmasın çocuğun sfds ben de böyleydim. sonra tam kıvamıma gelmişken para bitti ahah aynısıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 öyle bişi demez herkes tanır hilton'un sahibini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 herkes de ya eskiden zenginmis, ya simdi zengin anasnisatim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 sen hep zenginsin şükrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 yok şimdi yine iyiym ben ya fena değilim. zengin değilimde okeyim dfhkdf abi bi ara ciddi yokluk çektim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 spesifik olmak gerekirse tahta yedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Olm bosverin ya naptimi ferro resmi ister misiniz onu soyleyin asdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar