ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Merhaba arkadaşlar Aralık ayında satın almıştım. Mart gibi wow u bıraktığımdan dolayı adam gibi de kullanamadım faturası kutusu her şeyi mevcut. Ürün tertemiz öyle soyulma yada hor kullanılma gibi bir durumu yok. Elime çok büyük geldiğinden adam gibi başka oyunda oynayamadım. İsteyen birine 175 TL'na satabilirim. Satın aldığım site. Yukarıda ki siteden satın almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Bu mouse artık uretilmiyor diye biliyorum. Ayrıca cok dandik lan naga 10 basar. 175 ti ye kadıkoyde sıfırını buluyorsun bunun /balta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 benim yorum da balta gibi olacak ta, soyuluyo ya bu mouse :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Her körün bir alıcısı yok mu seqo ağa yapma etme destek ol azıcık. Arkadaşlar bakmayın siz onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 soyuluyor dökülüyor naga daha iyi dediler. en fazla 70 tl veririm ben buna yoksada zaten kimse almayacak gibi baksana soyuluyor dandik üretilmiyor vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 http://www.geezmagazine.org/images/cache/bdc88815b872fb0c09c4b8aa8d21b008586e41cc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 yeminle soyulmuyo lan daha ne diyim. Soyulursa para iade not: 1 hafta içerisinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 60 tl :/ ozii_x said: yeminle soyulmuyo lan daha ne diyim. Soyulursa para iade not: 1 hafta içerisinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 cagrus said: Senin wow acc ile takas edelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 yok benim ucuz olan wow hesabı için 10 tane bu mousetan isterim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 cagrus said: yok benim ucuz olan wow hesabı için 10 tane bu mousetan isterim :/ İyi hadi bakalım isteyenin bir yüzü demişler. Hayırlı alışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 vermeyenin iki yüzü de demişler :/ ozii_x said: cagrus said: yok benim ucuz olan wow hesabı için 10 tane bu mousetan isterim :/ İyi hadi bakalım isteyenin bir yüzü demişler. Hayırlı alışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Naga ne ya haha.Black Mamba akar.Ben değil mouse kaçıyor adeta kullanırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 black mamba ne ahahaha sırf konuşmak için konuşuyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Hala satılık baya teklif var içerisinden seçeceğim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 sana kodak dijital çerçeve verim mouse u bana ver. sırf değiş tokuş işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sanguin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Steelseries Kinzu V2 Pro edition'la değiş-tokuş düşünür müsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Sanguin said: Steelseries Kinzu V2 Pro edition'la değiş-tokuş düşünür müsün? cık para ile değiş tokuş ederim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 madem o kadar teklif var satsana bromega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 cagrus said: madem o kadar teklif var satsana bromega kafamda ki teklife ve değecek kişi çıkmadı henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 ben sana kafadan 60 tl veriyorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 up 170 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Hacı hazır teklif varken ver bak elinde kalcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 kimse eriyen bir mousa 170 tl vermez. istersen beleşe verebilirsin ama kargo senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 baltalamak için olmasın ama şu oyun ismiyle satılan gaming ürünleri tamamen gimmick. normalde 150 lira edecek mouseları boyayıp, fiyata 70-80 lira ekliyorlar. gaming adı altında zaten bir 50 lira koyulmuş zaten. o lüksü arayan tam para verir bence yani mouse, klavye ile bi süre sonra aile gibi bi şey oluyosun zaten ehuehu. 125 lira civarı bi teklif gelirse hiç düşünme bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 cagrus said: Senin wow acc ile takas edelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 yok benim ucuz olan wow hesabı için 10 tane bu mousetan isterim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 cagrus said: yok benim ucuz olan wow hesabı için 10 tane bu mousetan isterim :/ İyi hadi bakalım isteyenin bir yüzü demişler. Hayırlı alışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 vermeyenin iki yüzü de demişler :/ ozii_x said: cagrus said: yok benim ucuz olan wow hesabı için 10 tane bu mousetan isterim :/ İyi hadi bakalım isteyenin bir yüzü demişler. Hayırlı alışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Naga ne ya haha.Black Mamba akar.Ben değil mouse kaçıyor adeta kullanırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 black mamba ne ahahaha sırf konuşmak için konuşuyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Hala satılık baya teklif var içerisinden seçeceğim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 sana kodak dijital çerçeve verim mouse u bana ver. sırf değiş tokuş işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sanguin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Steelseries Kinzu V2 Pro edition'la değiş-tokuş düşünür müsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Sanguin said: Steelseries Kinzu V2 Pro edition'la değiş-tokuş düşünür müsün? cık para ile değiş tokuş ederim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 madem o kadar teklif var satsana bromega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 cagrus said: madem o kadar teklif var satsana bromega kafamda ki teklife ve değecek kişi çıkmadı henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 ben sana kafadan 60 tl veriyorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 up 170 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Hacı hazır teklif varken ver bak elinde kalcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 kimse eriyen bir mousa 170 tl vermez. istersen beleşe verebilirsin ama kargo senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 baltalamak için olmasın ama şu oyun ismiyle satılan gaming ürünleri tamamen gimmick. normalde 150 lira edecek mouseları boyayıp, fiyata 70-80 lira ekliyorlar. gaming adı altında zaten bir 50 lira koyulmuş zaten. o lüksü arayan tam para verir bence yani mouse, klavye ile bi süre sonra aile gibi bi şey oluyosun zaten ehuehu. 125 lira civarı bi teklif gelirse hiç düşünme bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 yok benim ucuz olan wow hesabı için 10 tane bu mousetan isterim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 cagrus said: yok benim ucuz olan wow hesabı için 10 tane bu mousetan isterim :/ İyi hadi bakalım isteyenin bir yüzü demişler. Hayırlı alışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 vermeyenin iki yüzü de demişler :/ ozii_x said: cagrus said: yok benim ucuz olan wow hesabı için 10 tane bu mousetan isterim :/ İyi hadi bakalım isteyenin bir yüzü demişler. Hayırlı alışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Naga ne ya haha.Black Mamba akar.Ben değil mouse kaçıyor adeta kullanırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 black mamba ne ahahaha sırf konuşmak için konuşuyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Hala satılık baya teklif var içerisinden seçeceğim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 sana kodak dijital çerçeve verim mouse u bana ver. sırf değiş tokuş işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Steelseries Kinzu V2 Pro edition'la değiş-tokuş düşünür müsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Sanguin said: Steelseries Kinzu V2 Pro edition'la değiş-tokuş düşünür müsün? cık para ile değiş tokuş ederim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 madem o kadar teklif var satsana bromega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 cagrus said: madem o kadar teklif var satsana bromega kafamda ki teklife ve değecek kişi çıkmadı henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 ben sana kafadan 60 tl veriyorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 up 170 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Hacı hazır teklif varken ver bak elinde kalcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 kimse eriyen bir mousa 170 tl vermez. istersen beleşe verebilirsin ama kargo senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 baltalamak için olmasın ama şu oyun ismiyle satılan gaming ürünleri tamamen gimmick. normalde 150 lira edecek mouseları boyayıp, fiyata 70-80 lira ekliyorlar. gaming adı altında zaten bir 50 lira koyulmuş zaten. o lüksü arayan tam para verir bence yani mouse, klavye ile bi süre sonra aile gibi bi şey oluyosun zaten ehuehu. 125 lira civarı bi teklif gelirse hiç düşünme bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar