ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 kapıcı dairesi gibi vilayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 http://www.undp.org.tr/Gozlem3.aspx?WebSayfaNo=3946 yalova nası üst sıralarda ya?Degnekle insan kovalayan dedeler vardı en son gittigimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Vingthor said: yaaaa hadi tamam bayburtu al git ya... ya hadi al git hadi tamam bakmıyorum al git bakmıyorumhadialtgityahadi. Kutun dolu panpito. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 akşehir kırşehir yozgat bayburt ve bilimum içinde kimsenin yaşamadığı vilayeti verek gidek ya, toz tutmuştur oralar hep siler pür-i pak ederler hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Ermenistan çok sıkıcı bir ülke. O yüzden böyle işlerle uğraşıyorlar ve o yüzden Ermeniler kendi ülkeleri dışında her yerdeler. True story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 3,5 m,lyon nüfusu olan bir ülke için fazla cüretkar bir talep. iş hukukçulara düşüyormuş bir de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 ginaly said: işin kötüsü, yozgatı alsalar haberimiz olmayabilir. http://karikaturistan.files.wordpress.com/2012/08/bilecik_kayip_umut_sarc4b1kaya.jpg?w=547 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 yozgat nerde diye sorsan, cevab veremem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 hiç kırşehirli bilecikli tanıdığı olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Bilecik nasıl bir ildir Bozüyük geçti Bilecik i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 bilecikliyim ben, tanıyın tanıdığınız olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Theridone said: hiç kırşehirli bilecikli tanıdığı olan var mı ? ankara'da çok kırşehirli var. samsun ya da ankara'dan orhangazi yaparken geçiyorum bilecik'ten ama hiç şehir içini görmedim. yol kenarlarından 10 numara ayvayı çuval çuval alabiliyorsun 3 kuruşa; ama tanıdığım bilecikli yok şimdi fark ettim. öyle geçip gidiyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 ığdırı götürmüş bile olabilirler arkadaşlar. ben adını duymayalı yıllar oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Böyle aptal eğilimleri olmasa anlaşırız aslında biz ermenilerle.. Kızları da fena değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Azerbaycan dan da mı istemişler? Rusya olmasa arkalarında soka soka adam edilecek bir fakir yuvası ermenistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 loop said: Böyle aptal eğilimleri olmasa anlaşırız aslında biz ermenilerle.. Kızları da fena değildir. senden kıllı abi kızları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 said: Ermeni Soykırımı'nın http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/010/692/19789999.jpg soykırımın alasını amerikalılar yapmış, kim ne varsa defterini dürmüşler hepsinin, bi tane toprak isteyen kızılderili, aztek vs yok anasını satıyim bunlar hep ülkeyi umursamayan anca savaşa gidip gelen padişahların suçu keşke hepsi ölseymiş demiyorum ama bütün bu azınlıklar bir güzel asimile edilebilir ve bu tür sorunların önüne geçilebilirdi kafası çalışan yokmuş ki memlekette gerçi hala yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Etkinliği kanıtlanmış formülasyon abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Ankaranin dogusunu komple alabilirler, hatta ankarayida alirlarsa mutlu oluruz http://www.yasamoykusu.com/images/person/orjinal/I__Melih_Gokcek2_yasamoykusu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Claiborne said: ığdırı götürmüş bile olabilirler arkadaşlar. ben adını duymayalı yıllar oldu Iğdır bu ülkenin en güzel 3-5 şehrinden biri istanbulu bursayı verek gitsin hatta ankaranın batısını verek doğusu yeter nüfus seyrek herkes kendi işindemgücünde olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Oha iğdır ı çoktan ermenistan a katmışlar da oranın en güzel 3-4 şehrinden biri olmuş bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 dasaaa said: Rusya olmasa arkalarında soka soka adam edilecek bir fakir yuvası ermenistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 hangı sovernity'lerken isgal ettiğimiz toprakları geri vericekmişiz? boş numaralar işte, bizim hükümet nasıl boş boş ıksısıp tıksırıyosa, ermenistanda aynı hikaye işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 sınırların fiilen kalktığı global dünyada, bütün ulusal talep ve söylemler şovenisttir, demokraside de sınıf mücadelesinde de yeri yoktur, şeytanidir, alakamız yoktur elhamdülillah. tabi bu başka, "kürtler türkçe öğrensin" anlayışı başka. ermeni soykırımı hakkında konuşan ermeniyi öldüren adama mehtiye yazan türkücü bozuntusunu ankara belediyesi şenliklerinde sahneye çıkarmak bambaşka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar