banadamilolo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Ermenistan Başsavcısı Agvan Ovsepyan, Türkiye Ermeni kilise ve arazilerini ve ayrıca sözde kaybedilmiş toprakların Ermenistan'a iade edilmesi gerektiğini belirterek Türkiye'den toprak talebinde bulundu. "KAYBEDİLEN TOPRAKLAR GERİ ALINMALI" Ermeni Soykırımı'nın 100. yıl dönümü etkinliklerine hazırlık bağlamında başkent Erivan'da düzenlenen konferansta Başsavcı, "Türkiye'de kalan kilise ve araziler Ermenistan Kilisesi'ne iade edilmeli. Ermenistan Cumhuriyeti ise kaybedilen toprakları geri almalı. Bu talepler yasal zeminde olmalı." dedi. "DAVA DİLEKÇESİ HAZIRLANMALI" Azerbaycan'dan da toprak talebinde bulunan Ovsepyan, "Ermenistan'ın hem Türkiye hem de Azerbaycan'la (Nahçivan bölgesi) arazi sorunu var. Bunun hukuki çözümü için tüm hukuksal kanıtlarla birlikte bir dava dilekçesi hazırlamalı Birleşmiş Milletler (BM) ve Uluslararası Mahkemelere sunulmalı." ifadesini kullandı. http://www.ensonhaber.com/ermenistan-savcisi-turkiyeden-toprak-istedi-2013-07-06.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Oldu gel al bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Evet, osmanli kaybettigi topraklari geri almali bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 1 saksı çiçeklik toprak veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Boyle boyle gotum gotum alacaklar en sonunda bir punduna getirip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Kim Kardaşyanı versin Erzurumu alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 verelim gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FelanFilan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Kürdü çıkar toprak ister,Ermenisi çıkar toprak ister nasıl biyer lan burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 verelim anasını satıyım aşağısını da kürtler alsın. hatay süriye'ye verilsin. biz de rodos'a bağlanalım. oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Masakari said: Kim Kardaşyanı versin Erzurumu alsın ))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zach Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 ermeniler kürtlerden de çirkef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Edirne'den başlayıp İstanbul, Çanakkale, İzmir, Muğla, Antalya, Hatay'a kadar bütün sahil kısmını ben istiyorum. Baştan söyleyeyim sonra ben duymadım, görmedim olmasın. Oralar artık benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Masakari said: Edirne'den başlayıp İstanbul, Çanakkale, İzmir, Muğla, Antalya, Hatay'a kadar bütün sahil kısmını ben istiyorum. Baştan söyleyeyim sonra ben duymadım, görmedim olmasın. Oralar artık benim çaktırmadan bak http://www.oyunpaketim.com/wp-content/uploads/2012/12/nah.png Muğla Menteşeoğulları Beyliğinindir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 İstedikleri topraklarda zaten kürtler oturuyor. Durum biraz karışık yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 1 kürt 10 ermeniyi yok eder . O kadar kürt varki doğuda bursayı verelim gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 loop said: İstedikleri topraklarda zaten kürtler oturuyor. Durum biraz karışık yani... Aslında Kürtleri ülkenin sınırlarına yigacaksin. Her sene topraklarda genişleme olur. Akıncı gibi millet shsjakkskfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Yavaş istesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 istemek bedava sonuçta sıkıntı yok bence ha baya beyinsizce bi talep tabi lol götüyle gülerler adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Bir gece uyanmışız mahkemeyle Ermenistan a bağlanmış o topraklar. baklava lokum gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 ortadan yozgatı verebiliriz aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 o da kiralık tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 yozgatı verelim ya.cidden verelim yani.holosko + bi miktar para karsılıgında bile olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 veriyormuş gibi yapıp toplayalım hepsini etraflarını çevirip yakalım diri diri mehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 işin kötüsü, yozgatı alsalar haberimiz olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 yaaaa hadi tamam bayburtu al git ya... ya hadi al git hadi tamam bakmıyorum al git bakmıyorumhadialtgityahadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar