elma Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Bu sene temmuzun sonundaymış başvurular. geçen sene başvurmuştum sadece kredi çıkmıştı almamıştım. Burs neye göre çıkıyor, nasıl oluyo bu işler bilen bi anlatsın pls. Sevgiler, saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Yüksek yerlerde tanıdığın varsa %100 çıkıyor. Tanıdığın yoksa arka planda random number generator çalıştığına inanıyorum. Bir kıstasları yok. Bana kredi çıkmıştı, altında son model arabası olan arkadaşım burs alıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 10 sene önce babanın sosyal güvencesi, kardeş sayısı, gelirleriniz vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 boun herhangi bi cafe yada study e git adamlar mediocre mühendis maaşı akdar burs alıyoralr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar