7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 SpiderS_DangeR said: Hangi konuda? Cunku 1 hafta konusuna sahit oldum. Sidikte cikmazsa tukurukte hic cikmaz konusunda yanlislik olabilir ama tamamen salladim onu sdf nasıl ve ne süre tükettiğine bağlı hardcore içicilerde bu süre 45 günü bile bulabiliyor, kova vs gibi şeyler yaparsan özellikle
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Goering said: Lan 2 haftada 1 amsterdama gidiyorum . Yorum dogru mu? bu çıkmasa yeter aslında
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Karea said: bu çıkmasa yeter aslında o mantar değil, trüf veya truffle dediğimiz
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 SpiderS_DangeR said: http://www.youtube.com/watch?v=gb76bpIWQPw&feature=share ahahah cok iyi lmao
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Goering said: Karea said: bu çıkmasa yeter aslında o mantar değil, trüf veya truffle dediğimiz ne olduğu beni ilgilendirmiyor şapşal şhey ne khadar rhenkli olması önemliiii
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 mantar daha renkli inan bana, amsterdamda mantar yasak tabi trüf bulanabiliyor...
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 hacı gittiğinde trüff getirsene yada direk tüff mü püff mü kıpss
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 yasak kankito TR'de, gümrükte kan alırlar mantar spore'u büyütebileceksen o legal. yetiştirmesi biraz zor...
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 sen bilgili bi abiye benziyosun ee mantarınb ne farkı var mesela trüff ten ?
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 mantar'a alerjin varsa götünden kan alıyo, trüf'e alerjin olmuyo. daha uzun sürüyor mantar kafası + daha etkili
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 nasıl işte mesela kendini amsterdamın kannalarına atasın geliyor noluyorr anlat
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 trüf mantar değil mi? http://s2.trthaber.com/resimler/144000/144568.jpg şu
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 hacı biz şunu biliyoz bu da at bokunda yetişiyomuş diyollaa
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Truf / truffle bir mantar turu Yerin altina yetisiyorsa adi truf oluyor O pahali yememlik truf mantari degil dedigimiz
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 aka kültür mantarı Karea said: hacı biz şunu biliyoz bu da at bokunda yetişiyomuş diyollaa edi: üff sfb s.
yav Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 SpiderS_DangeR said: Marijuana kullaninca 1 hafta sonra idrarda bile cikmiyor, tukurukte hic cikmaz. O 1 ay baska uyusturucular falan icindir. Hem boyle boyle 2 gun once amsterdamdaydim aga dersen pek birsey olacagini sanmiyorum. dumanaltında kaldıysan evet çıkmaz
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ortami saglarsan yetisir de ortam baya kontrollu olmali... Toprak ustu: mantar Toprak alti: truf Latince isimlero farkli cozersiniz
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 uyuştucu kullananın ömür boyu ehliyetini almıyorlarmıydı
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 tükmükte çıkıyo mu çıkmıyo mu şimdi tüf müf mantar ?
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 yav said: SpiderS_DangeR said: Marijuana kullaninca 1 hafta sonra idrarda bile cikmiyor, tukurukte hic cikmaz. O 1 ay baska uyusturucular falan icindir. Hem boyle boyle 2 gun once amsterdamdaydim aga dersen pek birsey olacagini sanmiyorum. dumanaltında kaldıysan evet çıkmaz dumanalti var dumanalti var simdi Yetolar kahve kapatip hotbox yapiyolar
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 fenn said: uyuştucu kullananın ömür boyu ehliyetini almıyorlarmıydı Hayir her zaman boyleydi ama tukuruk aleti yoktu
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Goering said: yav said: SpiderS_DangeR said: Marijuana kullaninca 1 hafta sonra idrarda bile cikmiyor, tukurukte hic cikmaz. O 1 ay baska uyusturucular falan icindir. Hem boyle boyle 2 gun once amsterdamdaydim aga dersen pek birsey olacagini sanmiyorum. dumanaltında kaldıysan evet çıkmaz dumanalti var dumanalti var simdi Yetolar kahve kapatip hotbox yapiyolar ben götüne bong sokan zenci gördüm ne diyosun !
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Gotune bong degil hash soksa ise yarayabilirmis
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 .. büdü: trollük zormuş lan yeter yatar
Öne çıkan mesajlar