Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

trafik uyusturucumetre

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Alkolmetre sonuçlarına bile itiraz edilebiliyordu, kan testi istiyorum ben diye. Ayak üstü kağıt üstüne tükürmeyle yapılan testle 5 yıl ceza mı kesilir ya nasıl uygulama bu
Mesaj tarihi:
SpiderS_DangeR said:

Marijuana kullaninca 1 hafta sonra idrarda bile cikmiyor, tukurukte hic cikmaz. O 1 ay baska uyusturucular falan icindir. Hem boyle boyle 2 gun once amsterdamdaydim aga dersen pek birsey olacagini sanmiyorum.

sana kötü haberlerim var :P

çok yanlış biliyorsun
Mesaj tarihi:
yanlis biliyosun spider,

işeme olayında:
1 ayda vucuttan temizleniyo,
hop iciyosun yine 1 ay vucutta.

tukurukte 1 haftada cikacagini dusunmuyorum..

uzmani lazim
Mesaj tarihi:
Karea said:

bi kere yolda durdurup işetmiyorlar idrar ne lan

tükmükten alıyorlar dna dan direk çıkıyor thc

sunu quote'liyim da editleyeme

DNA'da THC neymis lan maganda misin ?

biyoloji falan okumadin mi evladim?

THC, DNA'ya mi etki ediyor ?
Mesaj tarihi:
Karea said:

bi kere yolda durdurup işetmiyorlar idrar ne lan

tükmükten alıyorlar dna dan direk çıkıyor thc

ahah abi adam yol kenarinda dna testi mi yapacak. Anca 1 2 gun falan cikar tukmukte.
Ayrica esrar icince mutasyona mi ugruyorsun ki dna degissin orayi pek anlamadim fsd
Mesaj tarihi:
:D salvia testin süresi 2 max 3 günde tükürükten bişi çıkmaz, zaten tükürüğüde temizlemesi var bide, sidikten normalde 3 aya kadar bulunabilir ammma o testlerle amatemin yaptığı testler epey farklı.

amatemnde 4 günlük kokain 10 günlük erarın çıkmadığını biliyoruz, hatta 1 haftalık esrar çıkmaz deniyordu.
Mesaj tarihi:
he yav hehe

adam kulak çubuğunu size sokuk çıkarıp sonra 5 dk alete sokunca annarsınız kıçınızdan mı anlıyor dna nızdan mı

lan iş yerinde var yeni getirdilier

tükmüklüyon işte çıkıyo sonuç 2 dk da
Mesaj tarihi:
Saliva testing, like blood testing, detects the presence of parent drugs – not their inactive metabolites. Consumers take heart: THC is highly difficult to identify in oral fluids, as only a minute amount of the drug is excreted into the saliva. As a result, most current saliva testing technology typically only detects the presence of cannabis for a period of approximately one to two hours following drug ingestion, and sometimes not at all.
Mesaj tarihi:
Karea said:

he yav hehe

adam kulak çubuğunu size sokuk çıkarıp sonra 5 dk alete sokunca annarsınız kıçınızdan mı anlıyor dna nızdan mı

lan iş yerinde var yeni getirdilier

tükmüklüyon işte çıkıyo sonuç 2 dk da

adam CSI Dikmen beyler
Mesaj tarihi:
horacegoesskiing said:

salvia saliva ilişkisi de güzelmiş lan şimdi farkettim.

salvia,
aman ya hayatımda içtiğim en "karanlık" şey...

içen bir daha içmiyo hahaha
  • Yeni Oluştur...