Goering Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 http://m.hurriyet.com.tr/Haber#!id=23662244 Haber bu, Soru: Yorumlarda biri 1 hafta / 1 ay cikiyo demis: Lan 2 haftada 1 amsterdama gidiyorum . Yorum dogru mu?
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Alkolmetre sonuçlarına bile itiraz edilebiliyordu, kan testi istiyorum ben diye. Ayak üstü kağıt üstüne tükürmeyle yapılan testle 5 yıl ceza mı kesilir ya nasıl uygulama bu
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 itiraz edebiliyosun zaten 2000 tl sıkışmış ama itiraza
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 tamamen duygusal yanlış anlama devlet seni s...viyor
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Marijuana kullaninca 1 hafta sonra idrarda bile cikmiyor, tukurukte hic cikmaz. O 1 ay baska uyusturucular falan icindir. Hem boyle boyle 2 gun once amsterdamdaydim aga dersen pek birsey olacagini sanmiyorum.
Red Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 bu uygulama patlar ya. ama öncesinde bazılarına yazık olacak.
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 adamın o an kafası güzelmiş mi? yoksa 3424523525 gün önce kullandığı maddeden mi kitlemişler
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 SpiderS_DangeR said: Marijuana kullaninca 1 hafta sonra idrarda bile cikmiyor, tukurukte hic cikmaz. O 1 ay baska uyusturucular falan icindir. Hem boyle boyle 2 gun once amsterdamdaydim aga dersen pek birsey olacagini sanmiyorum. sana kötü haberlerim var :P çok yanlış biliyorsun
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Hangi konuda? Cunku 1 hafta konusuna sahit oldum. Sidikte cikmazsa tukurukte hic cikmaz konusunda yanlislik olabilir ama tamamen salladim onu sdf
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 bi kere yolda durdurup işetmiyorlar idrar ne lan tükmükten alıyorlar dna dan direk çıkıyor thc
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 yanlis biliyosun spider, işeme olayında: 1 ayda vucuttan temizleniyo, hop iciyosun yine 1 ay vucutta. tukurukte 1 haftada cikacagini dusunmuyorum.. uzmani lazim
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Karea said: bi kere yolda durdurup işetmiyorlar idrar ne lan tükmükten alıyorlar dna dan direk çıkıyor thc sunu quote'liyim da editleyeme DNA'da THC neymis lan maganda misin ? biyoloji falan okumadin mi evladim? THC, DNA'ya mi etki ediyor ?
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Karea said: bi kere yolda durdurup işetmiyorlar idrar ne lan tükmükten alıyorlar dna dan direk çıkıyor thc ahah abi adam yol kenarinda dna testi mi yapacak. Anca 1 2 gun falan cikar tukmukte. Ayrica esrar icince mutasyona mi ugruyorsun ki dna degissin orayi pek anlamadim fsd
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 :D salvia testin süresi 2 max 3 günde tükürükten bişi çıkmaz, zaten tükürüğüde temizlemesi var bide, sidikten normalde 3 aya kadar bulunabilir ammma o testlerle amatemin yaptığı testler epey farklı. amatemnde 4 günlük kokain 10 günlük erarın çıkmadığını biliyoruz, hatta 1 haftalık esrar çıkmaz deniyordu.
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 he yav hehe adam kulak çubuğunu size sokuk çıkarıp sonra 5 dk alete sokunca annarsınız kıçınızdan mı anlıyor dna nızdan mı lan iş yerinde var yeni getirdilier tükmüklüyon işte çıkıyo sonuç 2 dk da
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Saliva testing, like blood testing, detects the presence of parent drugs – not their inactive metabolites. Consumers take heart: THC is highly difficult to identify in oral fluids, as only a minute amount of the drug is excreted into the saliva. As a result, most current saliva testing technology typically only detects the presence of cannabis for a period of approximately one to two hours following drug ingestion, and sometimes not at all.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 salvia saliva ilişkisi de güzelmiş lan şimdi farkettim.
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Karea said: he yav hehe adam kulak çubuğunu size sokuk çıkarıp sonra 5 dk alete sokunca annarsınız kıçınızdan mı anlıyor dna nızdan mı lan iş yerinde var yeni getirdilier tükmüklüyon işte çıkıyo sonuç 2 dk da adam CSI Dikmen beyler
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ayrica http://www.theweedblog.com/what-is-a-saliva-test-and-how-do-i-pass-one/
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 yannız burası türkiye beyler, bişi içmessiniz çıkar kanında oroinle gezende bişi çıkmaz
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 lan sakız çiğneyen adamda alkol bulup ehliyetini alıyorlar aklınızı alırlar olmmm 111
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 horacegoesskiing said: salvia saliva ilişkisi de güzelmiş lan şimdi farkettim. salvia, aman ya hayatımda içtiğim en "karanlık" şey... içen bir daha içmiyo hahaha
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 tükürük temizlemek çok kolay, dildekileri çekip alıyosunuz
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=gb76bpIWQPw&feature=share ahahah cok iyi
Öne çıkan mesajlar