mazbul Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Bir vendor yaratildiginda newitem vermesi gerekiyor ama on=@create de newitem calismiyor nasil verebilirim newitem i? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 acaba on=@create de src. yerine ba$ka bi$iymi yaziliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 satmak için mi, üstünde giymesi için mi[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madsoul Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Satmasi icin diyor herhalde.. bi komutla vendor'un satacagi itemlari ayarliyabiliyodun oyundan.. ama komutu unuttum onuda taz. soyleyiversin :D[hline]Istiaron Free UO Shard http://www.istiaron.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 ya satılmasını ve almasını istediin şeyleri yani buy ve sell dendiinde çıkmasını istediin şeyleri BUY= ve SELL= olarak ayırmıyo myduk öleydi ewt öle dene bide... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 mesela BUY=i_runebook,{50 100} BUY=i_full_spellbook,{50 100} BUY=i_deed_vendor,{50 100} SELL=i_runebook,{50 100} SELL=i_full_spellbook,{50 100} SELL=i_deed_vendor,{50 100} böle mesela deneyin eğer istediiniz buysa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sky_ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 adam npc nin üstüne giymesi için söylemiş on@equip i_spear_short ..... olması lazım[hline]Kings Of Cahos Me!!! Xeria Staff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scphelp Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Birde herhangi bir vendora satmasi icin esya eklemek icin hangi dosyayi editlememiz lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Direk char_human.scp'den de ekleyebilirsin, temp_vend.scp'den de editleyebilirsin. Uzerine giymek icinse on=@create altina item=i_robe gibi ekliyorsunuz da soruyu ben de anlayamadim tam :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 abi ben sana bi item ın fiyatını nası belirliyceemizi sorcam ya istediim fiyat olmasını istiorum mesela fullspellbook yaptım runebook necrobook fln böle şeyleri bi vendor da topluyom ama fiyatlarını ayarlayamıyorum nası yapabilirim onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow_Face Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 İtem fiyatları için yanlış hatırlamıyorsam value=..... gibi bişiy yazıyorduk ....fiyat her neyse ama tam çıkmıyordu yani 2500 yazıyorsun value ye ama fiyat 2500 gp olmuyordu ööle hatırlıyom en azından [Bu mesaj Shadow_Face tarafından 01 June 2003 18:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 ya value yi bende biliom ama eşyaya mesela renk vermeyince yani COLOR=??? kodunu koydan önce oluyo ama dahs onra mesela bi 30luk reg deed yapıyorum beyaz renkte olsun istiom dielim boyuyorum rengi bosuluyo fiyatı 1 oluyo ahauha kalitesiz boyamı kullanıyo nedir ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow_Face Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 söölediğinden pek bişiy anlamadım ama misal vereyim [mesela runebook olsun] id=.. .. value=4000 ... .. On=@Create color ı buraya yaz bi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 ya zaten bende bişiy anlasam bende sormam heralde ayrıca color ordan başka biyere yazılmaz create in altına yazılır zaten neyse biras daha kasıyım bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar