Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

newitem

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya satılmasını ve almasını istediin şeyleri yani buy ve sell dendiinde çıkmasını istediin şeyleri BUY= ve SELL= olarak ayırmıyo myduk öleydi ewt öle dene bide...
Mesaj tarihi:
mesela

BUY=i_runebook,{50 100}
BUY=i_full_spellbook,{50 100}
BUY=i_deed_vendor,{50 100}

SELL=i_runebook,{50 100}
SELL=i_full_spellbook,{50 100}
SELL=i_deed_vendor,{50 100}

böle mesela deneyin eğer istediiniz buysa...
Mesaj tarihi:
Direk char_human.scp'den de ekleyebilirsin, temp_vend.scp'den de editleyebilirsin.

Uzerine giymek icinse on=@create altina item=i_robe gibi ekliyorsunuz da soruyu ben de anlayamadim tam :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Mesaj tarihi:
abi ben sana bi item ın fiyatını nası belirliyceemizi sorcam ya istediim fiyat olmasını istiorum mesela fullspellbook yaptım runebook necrobook fln böle şeyleri bi vendor da topluyom ama fiyatlarını ayarlayamıyorum nası yapabilirim onu?
Mesaj tarihi:
İtem fiyatları için yanlış hatırlamıyorsam value=..... gibi bişiy yazıyorduk

....fiyat her neyse ama tam çıkmıyordu yani 2500 yazıyorsun value ye ama fiyat 2500 gp olmuyordu ööle hatırlıyom en azından

[Bu mesaj Shadow_Face tarafından 01 June 2003 18:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya value yi bende biliom ama eşyaya mesela renk vermeyince yani COLOR=??? kodunu koydan önce oluyo ama dahs onra mesela bi 30luk reg deed yapıyorum beyaz renkte olsun istiom dielim boyuyorum rengi bosuluyo fiyatı 1 oluyo ahauha kalitesiz boyamı kullanıyo nedir ahahahahah
  • Yeni Oluştur...