reyou Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 her ay sifre degistireceksen salt icerisine bulundugun ayin kodunu gomebilirsin june, july yada haziran temmuz gibi yada o aya ait burclar olabilir terazi, basak vs gibi yani sana sifreni hatirlaticak bir dayanak noktasi bulman lazim bu domain olabilir, bulundugun ay olabilir, oturdugun pc nin ismi olabilir burda en onemli nokta sifreleme metodu, yani biri salt i, yada passwordlerden birini ele gecirse bile sifreleme metodunu bilemeden diger hesaplara erisemez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 lastpass kullanıyorum ben de. baya rahat oluyor bir de heryerde uygulamaları var safari mozilla chrome ios. rahat yani. lastpass giriş şifrem ise cüzdanımın derinliklerinde bir kağıda yazılı duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Security Check olayi iyiymis LastPass'in. %93.3 cikti bence. Bookmarklet'lerle guzelce kullaniliyor. Windows Phone'da calismadi ama, Bookmarklet desteklemiyormus. LastPass programindan c/p yapiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 beyin bedava niye baska yere kaydedeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Her sitenin sifresi farkli olsun diye. Kontrol ettim simdi, 45 site kayitliymis bende, hepsi farkli sifreli tLR*wpSC&f5fsd5N gibi sifrelerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 benm forumlar ıcın tek bir şifrem var o da sakat ama bir kere girip 50 sene sonra tekrar işim düşünce girdiğim forumlar ıcın tek tek şifre belirlemek imkansız olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 O dediğin imkansız şeyi program yapıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 sizin forum sifresini kim neylesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 harf rakam noktalama işaretli büyük küçük harfli kombinasyon lar bozuyor beni sırf sayı olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 10 yıldır aynı şifre ve kombinasyonlarını kullanıyorum şifremi bilende 6 7 kişi vardır ultimadan beri hiçbirşeyde hack yemedim ballıyım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Benimde 1 tane master şifrem var. 10 senedir falan kullanıyorum. Yanında da 5-6 tane farklı şifre mevcut. Biri olmazsa biri tutuyor elbet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Yillardir lastpass kullaniom, iyidir lastpass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 kullanmayın şöyle programlar patlıcak bigün fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar