Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 abi bana tavsiye lazım. mide hastalığım yüzünden dietteydim ocak sonundan mayıs ortasına kadar sabahları mantarlı yumurta (beyazı sadece)) akşamları ızgara tavuk yedim. sonra tavuktan zehirlendim gg. hala yiyemiyorum tavuk falan. şimdi diet baya hafifledi artık düzgün insan yemekleri yiyebilirim. ama hızlı hızlı yemekler lazım. yoksa karnıyarık falan yapabilen bir adamım. ama yapması uzun süren yemek yapmak istemiyorum hatta yapmıyorum kısaca. şimdi böyle acil acil değilde çabuk çabuk yapılacak yemek önerileri bekliyorum sizden. atıştırmalıkta olur. soğuk yenende olur. piçirmeli olur. ama yapılışı 15 dakkayı geçmesin. çünkü yapmıyorum o zamn dsfh
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 erasmustayken 5 ay bunu yemiştim. http://forum.paticik.com/read.php?25,2109408
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 1 kilo kıyma al köfte yap at buzluğa. hatta üşenmezsen hepsini ızgarada pişirip öyle at buzluğa tekrar tekrar pişirmekle uğraşmazsın. sonra çıkar 2-3 dakikada mikrodalgada ısıt gg. benim favorim bu. buna ek olarak ton balığı pratik. çeyrek paket makarnayla küçük bi tencerede 10 dakkanı almadan hazırlarsın. sandviç veya salatası da öyle.
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Makarna. Her türlü buharda pişirilen sebze. Pilav. 1-2 porsiyon pilav önceden suda bekletirsen 15 dakikada pişer. Löp et. Neredeyse her türlü kırmızı ince kesilmiş et 15 dakikadan çok daha az sürede pişme süresi vardır.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Tavuk yemiyorum demişsin ama buharda tavuk / sebze pişirmeyi dene bence. hafif yoğrutla mükembıl oluyo.
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 bonfile, pirzola veya kuşbası al 15 dakikada pişir ye.
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 et yapıyorum arada antrikot falan güzel oluyor hakkaten. yıllardır sebze yemiyorum abi ben. içinde et olmayan sevdiğim tek yemek quatro fromaggi falan sanırım bide sebzeli risotto falan. şimdi o buharda pişen sebze nasıl oluyor?
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 kıyma + ketçap (veya tercihen barbekü sos) + 1 soğan (küp kesilmiş) + tuz ve biber 5 dkk yoğur, sonra istediğin kalınlıkta burger köftesi yap. mis 1 soğan yarım kilo kıymaya
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 barilla tortellini (3 peynir veya ıspanak peynir), 7 veya 8 dkk haşlansın. o arada krema + siyah zeytin + cherry domates + sarımsak + fesleğen (taze olursa süper, yoksa barillanın fesleğenli sosu). bunları bir kapta karıştır pişsin biraz. dök üstüne ye
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ekmekleri kızartma makinesinde kızart, bir domatesi rendeler gibi üzerinde gezdir, sonra üzerine sarımsak tozu dök, azıcık da taze kaşar rendele ve mikrodalgaya at 30 saniye 45 saniye fln
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ben de 10 ay şunu yedim http://www2.woolworthsonline.com.au/Content/ProductImages/big/193146.jpg 0.20 cent ,10'lu paketi. yapması cattle'in suyu ısıtma süresine bağlı. Çok garip ama aşırı bıkmamıştım
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 abi o kanser direk ya.
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 şemsiye gibi açılan metal delikli bir alet var bunu tencerenin dibine koyduğunda dibden 2-3cm yukarıda kalıyor ve tencerenin çapı kadar bu şemsiye açılıyor ters şemsiye düşün. sonra bu aletin o dibindeki boşluk kadar su koyuyorsun ve sebzeleri üstüne atıyorsun alttan yanan alevin suya uyguladığı ısı ile buhar oluşuyor ve sebzeleri pişiriyor hem besin değerleri su ile temas etmerdiği için gitmemiş oluyor hemde daha hızlı ve daha lezzetli olduğunu söyleyebilirim. brokoli, karnıbahar,deniz börülcesi sürekli yaptıklarım arasında daha sonra kırmızı biber kekik yoğurt gibi ilave edip afiyet ile yiyorsun.
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 hiç rep vermediği için kırgınım topic sahibine
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 evet iyi paylaşımt yaptı adam, ufkumu açtı yeminlen.
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Ispanak ye, çok hızlı bi yemektir. Üzerine de yoğurt dök. Max 5 dakikanı alır.
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Seru said: evet iyi paylaşımt yaptı adam, ufkumu açtı yeminlen. teşekkürler
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 yildirimokur said: Ispanak ye, çok hızlı bi yemektir. Üzerine de yoğurt dök. Max 5 dakikanı alır. onun ayıklaması dert. ayıklanmış alırsan gayet süper yemek aynen
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Dworgian said: hiç rep vermediği için kırgınım topic sahibine hayvan gibi rep saol (:
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 hazırlanmış mantıyı haşla yoğurt ve sos dök ye
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 bu arada migroslarda satılan "mantıye" diye bir marka var. ciddi ciddi ev mantısına çok yakın tadı. hatta artık anneanneme açtırmıyoruz canımız çektiğinde =)
Öne çıkan mesajlar