Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok hızlı yemekler


Vingthor

Öne çıkan mesajlar

abi bana tavsiye lazım. mide hastalığım yüzünden dietteydim ocak sonundan mayıs ortasına kadar sabahları mantarlı yumurta (beyazı sadece)) akşamları ızgara tavuk yedim.

sonra tavuktan zehirlendim gg. hala yiyemiyorum tavuk falan.

şimdi diet baya hafifledi artık düzgün insan yemekleri yiyebilirim.

ama hızlı hızlı yemekler lazım. yoksa karnıyarık falan yapabilen bir adamım. ama yapması uzun süren yemek yapmak istemiyorum hatta yapmıyorum kısaca.

şimdi böyle acil acil değilde çabuk çabuk yapılacak yemek önerileri bekliyorum sizden.

atıştırmalıkta olur. soğuk yenende olur. piçirmeli olur. ama yapılışı 15 dakkayı geçmesin. çünkü yapmıyorum o zamn dsfh
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 kilo kıyma al köfte yap at buzluğa.

hatta üşenmezsen hepsini ızgarada pişirip öyle at buzluğa tekrar tekrar pişirmekle uğraşmazsın. sonra çıkar 2-3 dakikada mikrodalgada ısıt gg. benim favorim bu.

buna ek olarak ton balığı pratik. çeyrek paket makarnayla küçük bi tencerede 10 dakkanı almadan hazırlarsın. sandviç veya salatası da öyle.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şemsiye gibi açılan metal delikli bir alet var bunu tencerenin dibine koyduğunda dibden 2-3cm yukarıda kalıyor ve tencerenin çapı kadar bu şemsiye açılıyor ters şemsiye düşün. sonra bu aletin o dibindeki boşluk kadar su koyuyorsun ve sebzeleri üstüne atıyorsun alttan yanan alevin suya uyguladığı ısı ile buhar oluşuyor ve sebzeleri pişiriyor hem besin değerleri su ile temas etmerdiği için gitmemiş oluyor hemde daha hızlı ve daha lezzetli olduğunu söyleyebilirim. brokoli, karnıbahar,deniz börülcesi sürekli yaptıklarım arasında daha sonra kırmızı biber kekik yoğurt gibi ilave edip afiyet ile yiyorsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...