Venator Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Eheh tamam bi hata yapmısım o kadar da buyutmeyin duzelltim =) Sen de gel buraya madem cok biliyosun ankarayı bize sehri gezdirirsin. Ben de sana kadıkoyu gezdirim istanbula donunce :P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 borsa diye bi yer varmış oraya gidebiliriz.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 valla borsaya sap sap almazlar heralde :) hadi ayarlayın ciddi ciddi bende uğrayım bi :)[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Ya bi yer bilsem ayarlayamaya calısacam ama biliyosanız soyleyin iyi bi yer daha geleli bi iki ay oldu anca =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Birincisiii borsa kapalalı yıllar oluo... ( abarttım :P ). Kızılayda mcdonalds a gidersiniz.Soracığııııma bahçelide yer gök cafe gider tabu felan oynarsınız eylenirsiniz bayaa ama ben gelmem heralde...Hatta %99 gelmem.Buluşan herkese ii eylenceler...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 nasıl kapalı eminmisin geçen hafta ordaydım (tunalı) sen bahçeliden bahsediyosun heralde asıl borsa ilk açılan tunalı borsadır [Bu mesaj Ragnar tarafından 26 Kasım 2004 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: NuKe, 26 Kasım 2004 17:00 tarihinde demiş ki: borsa diye bi yer varmış oraya gidebiliriz. bahcelıdekı guzeldı kapandı,oranın yakınında oturuyorum her gece olay cıkıyordu sonunda iflas ettiler kırılan masa sandalyeden.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 tunalida oyle biryer vardi olmasinada borsa da neyin nesi? ne yapilir orada..?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 72) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Bahçelidekinden bahsediodum ben harbiden hergün kavgalar çıkıodu bide duyduğum kdrıyla kanunsuz bi takım işler fln yapılıomus öle olunca kapattılar.Yerine mado açtılar :) . Tunalıdakini bilmiorum kapanıp kapanmadığını...Nese işte ankarada gezilecek çok yer var hem napacaksınız cafeyi,barı gidin biraz müze gezin kültürünüz artsın :P[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Horrible, 26 Kasım 2004 17:12 tarihinde demiş ki: ama ben gelmem heralde...Hatta %99 gelmem.Buluşan herkese ii eylenceler... direk satıcı işte ankaradakiler... ruhunuz kurumuş valla sizin.. :)[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Satıcılıktan diil ya benim biras yaşım size göre küçük sıkılırım aranızda...Ayrıca ben duman konserine gidicem napiim :) Şimdi misal beni borsaya almazlar falan fln hemde annemler izin vermes :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 borsa çok şart bir yer değil ki yani ne demiş mevlana "kim olursan ol gel" (ya da buna benzer bişi) yaşı ne dert ediyorsun ki :) hoş ben ankarada değilim ama buluşma olursa bana bir-iki hafta önceden söylerseniz uçağı ayarlarım gelirim :)[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Tam bi haftan var bone =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 uçak biletini ayırtalım madem[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 yarin falan bulusma varsa akariz ortamlara :-p yarin tunali olursa hele hele kesin akariz.. tunali dayim yarin, kehkeh :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 72) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 4-5 Aralık Cumartesi ya da Pazar en iyisi oyle olucak galiba hem bone da gelir =) Yer konusunda ise herkes farklı bisiler soyluyo eheh en iyisi kızılayda toplanalım ondan sora kızılayda bi yerlere mi gideriz baska bi atraksiyonlar mı yaparız bilemicem =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Bonecrusher, 26 Kasım 2004 17:50 tarihinde demiş ki: said: Horrible, 26 Kasım 2004 17:12 tarihinde demiş ki: ama ben gelmem heralde...Hatta %99 gelmem.Buluşan herkese ii eylenceler... direk satıcı işte ankaradakiler... ruhunuz kurumuş valla sizin.. :) aşkolsun bone :)heren ve senle birlikte havuzdan güvercin kurtardığımız günleri uutuyomusun :-p[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 istisnalar kaideyi bozmaz *!kıvırtır*[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Bahceli Borsada uyusturucu vs vs isleri oldu, baya bi olaylar cikti, sonra da pek tutunamadilar zaten... Tunali aynen devam...[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: KHaRoN, 26 Kasım 2004 21:24 tarihinde demiş ki: Bahceli Borsada uyusturucu vs vs isleri oldu, baya bi olaylar cikti, sonra da pek tutunamadilar zaten... Tunali aynen devam... borsa kapanalı aylar oldu :) şimdi orda mado var :-) p.s.:quoate için özür dilerim :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illusion Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Bende gelirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 @zgrw hocam ben dun kapandi demedim ki? =] zamanında olmuş olayı söyledim...[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 aha yaziyorum buraya max. 3 hadi bilemedin 4 kisi gider .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 zamanında 8 kişi buluştuğumuzu hatırlatırım :) (haziandı sanırım :))[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 oooo 8 kisi . ankara asmis kendini eheh.[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar