Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara Bulusması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eheh tamam bi hata yapmısım o kadar da buyutmeyin duzelltim =)

Sen de gel buraya madem cok biliyosun ankarayı bize sehri gezdirirsin. Ben de sana kadıkoyu gezdirim istanbula donunce :P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
valla borsaya sap sap almazlar heralde :) hadi ayarlayın ciddi ciddi bende uğrayım bi :)[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda
Mesaj tarihi:
Ya bi yer bilsem ayarlayamaya calısacam ama biliyosanız soyleyin iyi bi yer daha geleli bi iki ay oldu anca =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
Birincisiii borsa kapalalı yıllar oluo... ( abarttım :P ). Kızılayda mcdonalds a gidersiniz.Soracığııııma bahçelide yer gök cafe gider tabu felan oynarsınız eylenirsiniz bayaa ama ben gelmem heralde...Hatta %99 gelmem.Buluşan herkese ii eylenceler...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Öhöm Öhöm ben :)
Mesaj tarihi:
nasıl kapalı eminmisin geçen hafta ordaydım (tunalı)
sen bahçeliden bahsediyosun heralde asıl borsa ilk açılan tunalı borsadır

[Bu mesaj Ragnar tarafından 26 Kasım 2004 17:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
NuKe, 26 Kasım 2004 17:00 tarihinde demiş ki:
borsa diye bi yer varmış oraya gidebiliriz.

bahcelıdekı guzeldı kapandı,oranın yakınında oturuyorum her gece olay cıkıyordu sonunda iflas ettiler kırılan masa sandalyeden.[signature][hline]shinsetsu desu..
Mesaj tarihi:
Bahçelidekinden bahsediodum ben harbiden hergün kavgalar çıkıodu bide duyduğum kdrıyla kanunsuz bi takım işler fln yapılıomus öle olunca kapattılar.Yerine mado açtılar :) . Tunalıdakini bilmiorum kapanıp kapanmadığını...Nese işte ankarada gezilecek çok yer var hem napacaksınız cafeyi,barı gidin biraz müze gezin kültürünüz artsın :P[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Mesaj tarihi:
said:
Horrible, 26 Kasım 2004 17:12 tarihinde demiş ki:
ama ben gelmem heralde...Hatta %99 gelmem.Buluşan herkese ii eylenceler...

direk satıcı işte ankaradakiler...
ruhunuz kurumuş valla sizin.. :)[signature][hline]mono - life in mono
Mesaj tarihi:
Satıcılıktan diil ya benim biras yaşım size göre küçük sıkılırım aranızda...Ayrıca ben duman konserine gidicem napiim :) Şimdi misal beni borsaya almazlar falan fln hemde annemler izin vermes :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Mesaj tarihi:
borsa çok şart bir yer değil ki
yani ne demiş mevlana "kim olursan ol gel" (ya da buna benzer bişi)
yaşı ne dert ediyorsun ki :)

hoş ben ankarada değilim ama buluşma olursa bana bir-iki hafta önceden söylerseniz uçağı ayarlarım gelirim :)[signature][hline]mono - life in mono
Mesaj tarihi:
Tam bi haftan var bone =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
4-5 Aralık Cumartesi ya da Pazar en iyisi oyle olucak galiba hem bone da gelir =)

Yer konusunda ise herkes farklı bisiler soyluyo eheh en iyisi kızılayda toplanalım ondan sora kızılayda bi yerlere mi gideriz baska bi atraksiyonlar mı yaparız bilemicem =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 26 Kasım 2004 17:50 tarihinde demiş ki:
said:
Horrible, 26 Kasım 2004 17:12 tarihinde demiş ki:
ama ben gelmem heralde...Hatta %99 gelmem.Buluşan herkese ii eylenceler...

direk satıcı işte ankaradakiler...
ruhunuz kurumuş valla sizin.. :)
aşkolsun bone :)heren ve senle birlikte havuzdan güvercin kurtardığımız günleri uutuyomusun :-p[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bahceli Borsada uyusturucu vs vs isleri oldu, baya bi olaylar cikti, sonra da pek tutunamadilar zaten... Tunali aynen devam...[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall
Mesaj tarihi:
said:
KHaRoN, 26 Kasım 2004 21:24 tarihinde demiş ki:
Bahceli Borsada uyusturucu vs vs isleri oldu, baya bi olaylar cikti, sonra da pek tutunamadilar zaten... Tunali aynen devam...
borsa kapanalı aylar oldu :) şimdi orda mado var :-)

p.s.:quoate için özür dilerim :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...