Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Adam önce hakaret etti , sonra karşıdan counter-hakaret gelince "bana hakaret edersin ha?" diye çıkıştı. Karşınızda Paticik http://asset1.sosyomat.com/grup_avatar/5/0/2105/avatar_m.jpg
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ADRES VER LAN ADRES VER ALOOOOOOOOOO
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 telnedim said: "Sokakta yemek yediği için linç edildi" haberlerine hazır mısınız? oy oy... 7 sene önce falan. McDonalds promosyonlarının revaçta olduğu dönem. Migros'tan alışveriş yapınca bilmem kaç liralık, kupon veriyorlar bir menü alana bir menü bedava. Annem de havada 5 kupon falan veriyor temiz. Okuldan çıkmışım, açım hayvan gibi. Vapurla mal mal karşıya geçecem, bari vapurdaki boş zamanımda yemek yiyeyim dedim. Gittim McDonalds'a, 2 tane köfteburger menü aldım, yanında 10 tane falan barbekü, köri, tatlı ekşi sos falan koydurdum. Oturdum vapura, açtım bi güzel pakedi yemeye başladım ilk menüyü. İnsanlar da bir garip bakıyor bana. "Allah allah diyorum ne var yemek yiyemicez mi vapurda?" Neyse ilk menü afiyetle bitti, ikinciyi çıkardım. Hafif yakınımdaki bir eleman kalktı gitti falan. Çaprazda biraz uzakta bir amca var baya dönüp dönüp bakıyor sürekli kıllandım niye bakıyor bu diye. Ben arada patatesleri her türlü sosa bana bana yiyorum hayvan gibi. Neyse ters bakışlar arasında bitirdim her şeyi, tam da vapur yanaşmak üzereydi bitirdiğimde. Vapurdan bir indim ki o da ne. İftar çadırı. Farkında değilim, o gün başlamış ramazan. Herhalde o günkü kadar beddua hiç almamışımdır hayatım boyunca hasdufhasudf. Bugün olsa başıma bir şey gelir mi gelmez mi emin olamıyorum açıkçası.
loop Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 "İzmir Müftüsü" said: Bizim suya girmemiz önemli değil önemli olan suyun bize girmesi.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 ıssız sokak.. hani saat öğleden sonra ama yolda bir ben varım bir de karşı yönden öteden gelen bir adam, sigara yaktım yürüyorum adam yanıma gelince "ramazan ramazan sokakta höloloğğğğğ" çekti, ulan pezevenk sen oruç tutacak iradeye sahip değilse niye bana çıkışıyorsun?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 herif kendin kendine söylene söylene gitti yani anlamadım, adam kendi içindeki kavgaya beni de dahil etti orada öyle düşünüyorum. oruç tutunca canavara dönüşenler tutmasın ya biri bir fetva yayınlasın rahatlayalım
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 millet şimdi yarın mı aç yoksa sonraki gün mü
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 iftar 20:47 diyor millet birbirini kesecek kesin
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 herifler takvim yaparken çölün ortasında yaz vakti oruç tutucaklarını düşünememiş mi ya. bu kafayla nasıl becermişler takvim yapmayı
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 gerçi becerseler her sene 10 gün geri gitmezdi
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 bu mevsimde oruç tutmak %50 ölüm riski. din için değmez sdfs
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 4 hurinin garantisi verilsin herkesten çok oruç tutayım.
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Flassh said: 4 tane huri için değer ama ya ne zaman veriliyor bu huriler, emeklilik hesabı gibi bir şey mi.
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 hemde her çeşit, tomurcukludan tut irisine kadar. ama kuran tomurcuklu öneriyor
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 cantug said: cempostaci said: açlıktan beyni durup banlanan çok olur. rahatlarız işte kötü mü? her gün topiclere yemek resimleri koymazsam banada cem demesinler ! Harras e girer bu yaptigin/yapacagin ban sebebi neyin harrassı forumun dini mi olur? bölüm kurallarına uyan mesajı anca allahına şikayet edersin. sırf şunun hatrına bir iskender topiki açarım.
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Nefsine hakim olamiyorsan tutmayacaksin. Karsisinda yemek yiyen adam görünce cinnet gecirenlerin orucu kabul görür mü saniyolar? Bütün gün uyuyup iftara kalkanlar da ayni sekilde. Adam daha neden oruc tuttugunu bilmeden artislik yapiyo.
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 kendine tutsun insanlar orucu başkasına tutmasın o zaman problem kalmaz.
Öne çıkan mesajlar