telnedim Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 "Sokakta yemek yediği için linç edildi" haberlerine hazır mısınız?
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 paticikteki "ramazan geliyor linç blblba " başlıklarına hazır mısınız peki?
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Gizli said: kafir avı başlasın cehennem evet
cempostaci Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 açlıktan beyni durup banlanan çok olur. rahatlarız işte kötü mü? her gün topiclere yemek resimleri koymazsam banada cem demesinler !
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 off ya ilkokullu musun. yemek resmi koycakmış
cempostaci Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 wastyrx said: Sevap katsayım artar koy cemcim o nasıl iş ya? oruçluyken yemek resmine baktıkça cennete mi gidiliyo ? e müslümanlık şahane bir şey ozaman.
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Bitek ben gidiyorum ya diğerleri normal devam ediyor
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Cem iyi basladin patir patir siciyorsun ne zamandir
cempostaci Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 şu chrome a forumda tek cevap verenin ben olduğumu farkettim. kendimi kötü hissetmedim değil
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 cempostaci said: o nasıl iş ya? oruçluyken yemek resmine baktıkça cennete mi gidiliyo ? e müslümanlık şahane bir şey ozaman. he bütün müslümanlık yemek resmine bakabilmenin üstüne kuruldu. bi de koca memeli latin soyduruyoruz iftardan sonra kafada 30x bonus exp patlıyor
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Yav he he Ilkokul cocugu gibi laflar hep
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 yılın en nefret ettiğim zamanı. sigara içersin tip tip bakılır. su içersin tip tip bakılır. arkadaş kötü niyetli olarak gözünün içine bakarak yapsam bunu rahatsız ol. hatta ondan bile rahatsız olma ama nedir herkes inanmak zorunda mı? yine kavga çıkarırım kesin. her ramazan kavga çıkıyor çünkü
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Son calismam ile ulke bazinda kalip iscliginde malzeme ve iscilik maliyetinin %15 azalmasini saglayan biriyim ben. Sirf suraya uyesin diye muhattap oluyoruz. Sansli say kendini
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 sen iste seni bile editlerim şekerim
Öne çıkan mesajlar