BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 abi %20 indirimle 18 dolara indie dont starve satmak nedir lan küfür eder gibi hiç koyma daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 indie falan almayın ben aldım daha önce, sonra hepsi birer birer bundlerde karşıma çıktı. AAA kovalayın ucuz ucuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 aha dediğim an indirim %40a çıktı 8.99 oldu dur bakiyim deniyim bi daka olcak mı %40 iğndirimle 17.99 a dishonored mi olur lan koymasalar daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 nordlydian said: indie falan almayın ben aldım daha önce, sonra hepsi birer birer bundlerde karşıma çıktı. AAA kovalayın ucuz ucuz.. valla çoğu indie var zaten bende humble bundle az once 5 dolara yeni weeklyi aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 sabah alırım demiştim, ofisten steam'e giremiyorum. bu akşam devam edecek mi indirimler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 sokucam firewallunuza ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bi hafta abi indirimler sakin yane saatlik olanlar felan war onun dısında 1 hafta bu arada düğün öncesi masrafa girmiyim diyorum günaha sokmasın beni steam alırsam bi tek poker night at the inventory 2 yi alırım bide ftl eh 9 dolarlık alısveriste yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 BonePART said: bi hafta abi indirimler sakin yane saatlik olanlar felan war onun dısında 1 hafta bu arada düğün öncesi masrafa girmiyim diyorum günaha sokmasın beni steam alırsam bi tek poker night at the inventory 2 yi alırım bide ftl eh 9 dolarlık alısveriste yeter biri şuna uygun bir gif koysun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 napalım olm fakirlik böle bişi hediye kabul edilir eahueahufashusaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 düğün hediyesi olarak poker night 1 verebilirim eğer yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 applev0dka said: Tori said: Bastion 2.24 USD. Gömülün. nasıl bu oyun fikri olan var mi ? limbo tarzı bişey mi, yoksa combat içerikli mi muazzam bi' oyun. soundtrack'ler falan muhtesem. 2.24'ten 5 tane al hatta arkadaslarina da dagitirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Ya bu kart olayı nedir birileri özetlesin plz =P Summer badge craft et diyor mesela, prison arhictect kartı vermiş 10 dolarlık bir halt alınca eee yani? neye yaradı şimdi bu. Summer badge i alsam süs haricinde yaradığı birşey varmı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 nordlydian said: düğün hediyesi olarak poker night 1 verebilirim eğer yoksa. o var saolsun blackrose hediye etti eaueea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Darksun said: Ya bu kart olayı nedir birileri özetlesin plz =P Summer badge craft et diyor mesela, prison arhictect kartı vermiş 10 dolarlık bir halt alınca eee yani? neye yaradı şimdi bu. Summer badge i alsam süs haricinde yaradığı birşey varmı peki? oyunlardan topladigin trading card'lar ile badge craft ediyosun. badge'leri profilinde gosterebiliyosun, bunun yaninda steam level veriyorlar. oyun card deck'leri tamamladikca ve her 10 dolarlik alisveriste 1 tane summersale card veriyor. bunun deck'i de achievement'lik badge verecek muhtemelen. gecen senelerde oldugu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 meh Buy Prison Architect Standard Includes immediate access to the alpha and finished version when ready. SUMMER SALE! Offer ends 22 July 29.99 dan 26.99 a düşmüş %10 dalga geçer gibi. Early access oyuna 30 dolar nedir abi . Hem beta çilesi çek bide üstüne para ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 şu civ exp indirime girse ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Darklight1903 said: Darksun said: Ya bu kart olayı nedir birileri özetlesin plz =P Summer badge craft et diyor mesela, prison arhictect kartı vermiş 10 dolarlık bir halt alınca eee yani? neye yaradı şimdi bu. Summer badge i alsam süs haricinde yaradığı birşey varmı peki? oyunlardan topladigin trading card'lar ile badge craft ediyosun. badge'leri profilinde gosterebiliyosun, bunun yaninda steam level veriyorlar. oyun card deck'leri tamamladikca ve her 10 dolarlik alisveriste 1 tane summersale card veriyor. bunun deck'i de achievement'lik badge verecek muhtemelen. gecen senelerde oldugu gibi. Özetle E-peen abi basşka bişi deil. DAha çok para gömdüm ben steame olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Yani kısacası hepsi süs, bir halta yaramıyor? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Dworgian said: şu civ exp indirime girse ya. dün çıktı ne indirimi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 olsun geçen gün gmg de voucher ile 20 usd idi kaçırdık napalım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 BonePART said: meh Buy Prison Architect Standard Includes immediate access to the alpha and finished version when ready. SUMMER SALE! Offer ends 22 July 29.99 dan 26.99 a düşmüş %10 dalga geçer gibi. Early access oyuna 30 dolar nedir abi . Hem beta çilesi çek bide üstüne para ver. bide indie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 abi komik değil mi ama ya7 sikko grafikli oyuna 30 dolar bioshock infinityde 30 dolar yane indie oyun yapıyosun berbat grafiklerle tek katlanma sebebimiz iyi oynanış ve ucuz olması ama 30 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 BonePART said: Özetle E-peen abi basşka bişi deil. DAha çok para gömdüm ben steame olayı. lord gaben'a sacrifice yapiyoruz, yedirmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 BonePART said: abi komik değil mi ama ya7 sikko grafikli oyuna 30 dolar bioshock infinityde 30 dolar yane indie oyun yapıyosun berbat grafiklerle tek katlanma sebebimiz iyi oynanış ve ucuz olması ama 30 dolar abi işte 10 dolar yapsan herkez alıcak meraktan türü, ama böle gidip camış gibi 30 dolar diyince millet kaçıyor. ne bilim çıksın ilk humble bundeldan 0.99 cente alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 abi minecraftın başarısı oydu yane 10 dolardı hatta beleşti creative modu millet çılgın sardı adamlar bluebyte tipi böle tycoon oyun yapıyolar 30 dolar angry birdscü nesle nasıl satıcaksa ha ama adam diyodur ki 10000 tane satmış ko götüne raghvan gitsin ben 300 bin doları cebe inbdirdim o ayrı mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar