quixef Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Hay Borderlands DLC leri gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 HITMANI ALMAM İÇİN Mİ YAPIYOSUN STEAM :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 beyler sanctuma verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 sanctum saks ama şivalri ondan saks ve terraria da herkesde vardır artık herhalde. sanctum bastım ama terraria kazanır bunu her şekil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 abi biri şu mantığımı değiştirebilir mi (istediğimden değil soruyorum sadece) indie oyunlar tamam tatlı keyifli örnek super meat boy, terraria, mark of ninja falan. ama bunlara ayırcağım vakti son engine'lerle çıkarılmış oyunlara harcarım diye düşünüyorum. he tabi oyun farklı konsept farklı tamam da EPIC kaçırılmaması gereken bi macera bi soluk falan var mı bu indielerde? alıp 3-4 saatte bitirip eğlenceyi alıp kenara mı koyuyosun yoksa? oynamamış biri olarak soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 hemen hotline miami oynuyorsun. sanctum rezalet bir oyun. uzak durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 ya baldurs gate enchanced edition alsam mı ? bu saatten sonra oynanabilio mu, yoksa aliosun ve duruo mu öle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 100 indieden biri epic, bütün AAA'lardan iyi falan. hotlayn örneği gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 alıyorsun öyle duruyor. bg2 enhanced edition yaparlarsa cüzdanı kafalarına fırlatın. onun dışında ı-ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 smb -> 18 saat bi 25-30 saat korsan oynamışımdır. hotline miami -> 10 saat bastion -> 10 saat binding of isaac -> 20 saat braid -> 12 saat dust -> 12 saat bit.trip runner -> 16 saat terraria -> 20 saat (hala oynuyorum arada arkadaşla) machinarium -> 8 saat ne yapmak istediğine, ne sevdiğine bağlı abi oynayacağın oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 bir de minecraft var. onda zaman duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 minecraft oynadım da sonsuz hayal gücü abi o oyun. ayrı kategoride hotline 5 dolar hms. patinin tavsiyesine güveniyorum aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 patiye değil bana güven. hotline miami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 hotline miami (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 yaw şöyle proteus tadında LCD kafalı oyun bakıyorum hazır indirim varken. var mı bu acaipliklerde oyun önerebileceğiniz? bu arada proteus 5 dolar. önereyim mi önermeyeyim mi bilemiyorum. bence müthiş birşeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 1 adet Bioshock ve 1 adet Chivalry kartı fazlam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 haaaaaaaaaaaaaaatlaaaaaaaaaaayn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Black-ice said: yaw şöyle proteus tadında LCD kafalı oyun bakıyorum hazır indirim varken. var mı bu acaipliklerde oyun önerebileceğiniz? bu arada proteus 5 dolar. önereyim mi önermeyeyim mi bilemiyorum. bence müthiş birşeydi. trip. http://www.youtube.com/watch?v=ZT8UHS-Gbe4 slave of god. http://www.youtube.com/watch?v=OSmlqOorQqk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 hotline monokrom crt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 torchline 2 nin trade kartı düştü.. ne işe yarıyor bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Desqpio said: Fazla geldi bunlar biraz. Ama bakayım yine de. Eyv :) Steamden olursa daha iyi bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Civ 5 iyi midir gençler, alayım mı kesin? multiplayerı zevkli mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 ciddi cevap plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 ben de gold edisyon upgrade alayım mı 5 dolara, fark eder mi daha baslamadım civ5e, dl etmek lazım hauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar