Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ninjanin maske düştü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yine de trollerken bile kırıcı olmamak lazım. sequo neden sürekli agresif olarak saldırıyor çözemedim. aranızda bir husus var da pati sakinlerinin mi haberi yok.
Mesaj tarihi:
telefonlar yaygın değil iken yetersiz insanlar evden başkasını arayıp işletirlerdi şimdi internetle beraber bir kültür oluştu forumda insan işletmek adınada troll denildi ama yapanlar halen yetersizler.
Mesaj tarihi:
bu arada, özelin aciline gidip "para vermeyeceğimi biliyorum" dersen minimum ne yapabilirse onu yapıp yolluyor adamlar. eşimle gittiğimde kel alaka denebilecek şeyler için bile testler üstüne testler yapan hastaneye kuzenimi götürdüm yemek zehirlenmesinden, sadece serum verip bıraktılar "sigortamızı vermeye gerek yok zira acil bu işlem biliyorsunuz ki para vermeyeceğiz" dediğimizde =). ama eminim sigortadan vs yaptırıyor olsaydık, apandisit te bakarlardı, röntgen vs bile çekerlerdi lol. ödeyecekmiş gibi davranmak lazım sanırım :D
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

Bizim arkadaş bıçaklanmıştı, onu götürmüştük özelin aciline. herifler korkudan her şeyi yaptı sdfasdsdf para da ödemedi eleman

yuh ondan da alsalarmış bayağı komik olurmuş. acilde para alan hastaneyi şikayet edersen 6bin tl fln cezası var sanırım. ondan bu tarz bariz vakalarda ikiletmezler zaten heralde
Mesaj tarihi:
Pati'nin troll'u, normal hayatta sergileyemedigi gercek kisiligini ya da olmak istedigi karakteri foruma dokenlerden fazlasi degil ya.

Gerci sadece Pati icin gecerli bisey olmasa gerek.

Ha bir de;

http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/001/072/Trollface.png

Mesaj tarihi:
"hayati tehlikesi yok" ise para ödüyorsun özel acillerde. Eskiden acil olunca ödemiyordun ama insanlar kullandı o açığı götü ağıran özel acile gitti.

Ayrıca ne alaka aq ninjayla hastane acilinin ya
Mesaj tarihi:
di said:

Pati'nin troll'u, normal hayatta sergileyemedigi gercek kisiligini ya da olmak istedigi karakteri foruma dokenlerden fazlasi degil ya.

Gerci sadece Pati icin gecerli bisey olmasa gerek.

Ha bir de;

http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/001/072/Trollface.png

Ne kadar para ödedin bana geldiğinde tim kaç milyar senet imzalattılar?
Mesaj tarihi:
Esh said:

Umut dis kullanmaz ki cemcuk agizda.

(Not: konular karismis lel)

Ama silmiyorum ki ibret olsun

abi esh'in şu ufacık bir hatası ile başladı herşey fasdf

sorun yok konunu değişmesinde de durduk yere sequo postu görüyoruz. o kadar baydı ki artık cevap atasım gidecek hiç laf atamayacağım artk diye korkuyorum.
Mesaj tarihi:
screwy said:

copry said:

Parayla zeka alınabilse keşke
aushfuahsdufh cok iyi bu

Paran var ama aptalsın temali 7 yaş üstü herhangi birinin yazabileceği gayet sıradan bi cümle.

Ayrıca onca para babadan miras kalmadığına göre var adamda bi şeyler. Başarı kıstası olarak alınıp başarıdan dolayı zeki diyebiliriz yani.

Sequ sen uğraşma ya bunlarla hallediyorum ben.
Mesaj tarihi:
seko gerçek kimliğini direnişte gösterdi.
gerisine bakarak yargılamıyoruz
hala para isteyen adam var heriften.

ama her geçen gün içindeki hanzoya daha çok dokunuyor malesef
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...