Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 cem ben seni fake biliyorum, o nasil duzelcek
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 cempostaci said: birde bu çipetpet ne zaman ölecek ? banlanacak demiyorum bakın. çünkü fake hesap stokluyor adam resmen Adam mutehhit. Muteahhitle bas edemezsin. Bu arada bir cok muteahhitten de iyi sanirim o yuzden idare edin. Ancak bu kadar olabiliyor muteahhitler.
cempostaci Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 sen öyle bil. ne diyebilirim ki?
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 chrome said: cempostaci said: birde bu çipetpet ne zaman ölecek ? banlanacak demiyorum bakın. çünkü fake hesap stokluyor adam resmen Adam mutehhit. Muteahhitle bas edemezsin. Bu arada bir cok muteahhitten de iyi sanirim o yuzden idare edin. Ancak bu kadar olabiliyor muteahhitler. demek o yuzdenmis
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 cempostaci said: ben akito hakkında çok iyi şeyler söylememiştim kızmıştınız bana. şimdi baktım herkes benim gibi söylemiş. bu nasıl adalet lan? bi bana mı karşı Akito nerden çıktı
cempostaci Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 ben nereden bileyim nereden çıktın. kalkmış bana soruyo ya
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Theridone said: Ardeth said: noyzura ve coco'nun da fake olduğundan şüphelenmeye başladım. Noyzura sen kum torbası dövdüğün bir film koyacaktın onu koymadın şüphelerim iyice arttı. her ikisini de gördüm ben bende her ikisini de gördüm ama rıdvanı gördüğüm halde hala şüpheliyim o nasıl olcak?
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 oğlumu gönderiyorum zaten buluşmalara haha
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 olm valla efsane adamsın ha şu forumda tanıştığım :D
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 cempostaci said: ben nereden bileyim nereden çıktın. kalkmış bana soruyo ya Ne diyosun sen cem. Anlat bakayım benim Hakkımdaki düşüncelerini ne olduğumu falan. Cem sama bu davranışınızın sebebi nedir
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 yeni çizilen bir anime veya mangada veya oyunda tensai sama diye bir karakter görürsem şaşırmayacağım. teşekkürler ninja sama. iyi bir sanatçısınız.
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 abi adam feyk çıktı hala saygılı konuşuoz lan.
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 hemen http://i.imgur.com/2Xt2KJi.jpg
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 forumun tarihine geçecek bir olay olmuş anladığım kadarıyla.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 bazilarimizin baska yerlerine de gecti.
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Myshkin said: skeyim ninjasını da zenginini de ne işlerle uğraşıyorsunuz ya
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 aquila said: 3 yillik kiz arkadasimin erkek oldugunu ogrendigimden beri bu kadar buyuk sok yasamamistim, ama bu sefer sevindirmedi. :)o
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 MasterHapLo said: Vingthor said: MasterHapLo said: madem bu kadar iyi rp yapiyorsun soul bir projeye daha basla bu sefer forumda nefret edilen adami oyna hiç zor değil o ya. banlanmadan basarmak zoraynen ya 12 ayin 3 ay ban yiyoz
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 aquila said: bazilarimizin baska yerlerine de gecti. şişş deme öyle deme.
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 insan sarrafiyim resmen adamin bi yaprak olmadigini hemen anlayabiliyom
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 bi kendini anlayamadin. OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Öne çıkan mesajlar