Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 fake olsun veya olmasın insan olduktan sonra pek umrumda değil açıkçası bugüne kadar da bi yamuğunu görmedim ama imzadaki "Soulbringer olarak guzelligi gosterdi ve gitti." cümlesi mesela olayın tamamen rol yapmaktan, insanlara ders vermeye kasmaktan ibaret olduğunu gösteriyor neyse hayatlarınızdaki küçük heyecanlardan birisini de tükettiniz sanırım geçmiş olsun
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 http://nojesguiden.se/sites/default/files/content/thumbs-up-obama-not-bad.jpeg
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Saeros said: fake olsun veya olmasın insan olduktan sonra pek umrumda değil uzaylı da olsa insan insandır diyen cem yılmaz'ı getirdin akıllara
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Japonlara karşı sempatisi olan bir milletin zaafını kullandın, en temiz duygularımızla oynadın :(
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Şu şarkı çok hoş ya. Sakeyi ilk defa tadarken bunu dinlemek istiyorum.
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 kyotoda manken sikecektik ninja. uzdun beni.
karaktersiz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 moriarty said: Gizli said: gerçek olduğuna inanmak istedik.bu zalim dünyada gerçekten iyi bir insan olabileceğine inanmak istedik. harbiden şu çok doğru ama
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 öte yandan kendime pay çıkarmalıyım said: Ardeth said: ya arkadaşım 3 ay önce şöyle bir yazı yazan adam Ninja said: Budha nin kendi buldugu bir kavram yok. Sadece kendinden eski olanlar kavramiyetteki fikirleri tek cati altinda toplayim insanliga sunmustur. Ve herzaman derki Hayat bizi yasiyor biz hayati degil. Yani herzaman anlayis olarak bir dairenin icinden iceri dogru bir gecis varoldugunu saymistir. Bu sebeble kendim buldum yayayim insanlara diye bir gayesi hic olmadigi kanaatindeyim. Mustafa Kemal Ataturk bir devlet adami siyasi bir kisilige sahip oldugu icin teolojik yonden kiyaslanmayacak derecede farkli kulvarlar. Ataturk un yaptigi halki o donemde anlamli ve dogru konulara yaklastirmak ve egitmektir. Bu sebeble zaten iyi bir liderdir. Tek dahi olsa haklari tamamen gozetmis bir liderdir. bugün sakinleşirsiniz ile sizler kelimelerini cümlede doğru sıraya bile koyamıyor. amacın ne arkadaşım senin
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 noyzura ve coco'nun da fake olduğundan şüphelenmeye başladım. Noyzura sen kum torbası dövdüğün bir film koyacaktın onu koymadın şüphelerim iyice arttı.
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 coco değil, ama noyzura için bende aynı duygular içerisindeyim Ardeth ;)
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Ardeth said: öte yandan kendime pay çıkarmalıyım said: Ardeth said: ya arkadaşım 3 ay önce şöyle bir yazı yazan adam Ninja said: Budha nin kendi buldugu bir kavram yok. Sadece kendinden eski olanlar kavramiyetteki fikirleri tek cati altinda toplayim insanliga sunmustur. Ve herzaman derki Hayat bizi yasiyor biz hayati degil. Yani herzaman anlayis olarak bir dairenin icinden iceri dogru bir gecis varoldugunu saymistir. Bu sebeble kendim buldum yayayim insanlara diye bir gayesi hic olmadigi kanaatindeyim. Mustafa Kemal Ataturk bir devlet adami siyasi bir kisilige sahip oldugu icin teolojik yonden kiyaslanmayacak derecede farkli kulvarlar. Ataturk un yaptigi halki o donemde anlamli ve dogru konulara yaklastirmak ve egitmektir. Bu sebeble zaten iyi bir liderdir. Tek dahi olsa haklari tamamen gozetmis bir liderdir. bugün sakinleşirsiniz ile sizler kelimelerini cümlede doğru sıraya bile koyamıyor. amacın ne arkadaşım senin rispekt
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 noyzura uzaylılar tarafından kaçırıldığını iddaa ettiğinde ben gerçek olduğuna inandım, hala fake diyorsanız sizde bir sorun var demektir.
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Fin said: noyzura karı değil 0ne sakin ol. ahaha
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 ben sultanahmet'e gidip japon dövüyorum beyler, katılmak isteyen varsa zopasını alsın gelsin
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 İşte o uzaylılar meselesinden sonra zaten fake olabilitesi arttı gözümde. Hani meditasyon, spiritüel ayinler falan tamamda, cadı halası, diğer aleme ayak basma, onlardan teklif alma falan, ne biliyim epey geniş bi hayal gücü olan işsiz bi rp'ci canlandırdı gözümde.
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 abi 'pozitif' trol mü olur? feyk olsa ne olur olmasa ne olur. soulbringer'a teşekkür ederiz. gerek yarattığı persona olsun yorumları olsun falan. interaktif film gibi bi karakter sundu. alacağımızı aldık (her anlamda djfhj)
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 sen çok yanlış gelmişsin 0ne kardeş
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 abi adam uzaylılara girdi, siz ne diyonuz asıl.
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 uzaylılara girmiş olm sen niye alınıyosun
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 MasterHapLo said: madem bu kadar iyi rp yapiyorsun soul bir projeye daha basla bu sefer forumda nefret edilen adami oyna hiç zor değil o ya.
Kaliko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Kaliko said: Ninja said: Hayir ismim Noyan degil. Forumunuza ait accountim budur. Hee, politik konularda yeni uyenin adini bilemeyecegi KuddusiMavra'ya hemen lafi yapistir Cetintas tgbli mi diye, sonra yeniyim ben de. Zeka yasin kac yavrum? Zamaninda dedik, iplemediniz. Simdi saskin, uzgun haller.
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Laorx said: noyzura uzaylılar tarafından kaçırıldığını iddaa ettiğinde ben gerçek olduğuna inandım, hala fake diyorsanız sizde bir sorun var demektir. beni Noyzura carpti ya hehehe demek ki ben ona cok inanmışım. Onlar reel de ninja ile arkadaşlar mevzuları vardı fln. (belki kiçimdan sallıyorum,rüyamda gördüm bilmiyorum kimse dogrulamadı aramaya da üşeniyom) dedim fake degil heralde bu :=)
Öne çıkan mesajlar