Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ninjanin maske düştü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fake olsun veya olmasın insan olduktan sonra pek umrumda değil açıkçası
bugüne kadar da bi yamuğunu görmedim
ama imzadaki "Soulbringer olarak guzelligi gosterdi ve gitti." cümlesi mesela olayın tamamen rol yapmaktan, insanlara ders vermeye kasmaktan ibaret olduğunu gösteriyor
neyse hayatlarınızdaki küçük heyecanlardan birisini de tükettiniz sanırım geçmiş olsun
Mesaj tarihi:
öte yandan kendime pay çıkarmalıyım

said:
Ardeth said:

ya arkadaşım 3 ay önce şöyle bir yazı yazan adam

Ninja said:

Budha nin kendi buldugu bir kavram yok. Sadece kendinden eski olanlar kavramiyetteki fikirleri tek cati altinda toplayim insanliga sunmustur. Ve herzaman derki Hayat bizi yasiyor biz hayati degil. Yani herzaman anlayis olarak bir dairenin icinden iceri dogru bir gecis varoldugunu saymistir. Bu sebeble kendim buldum yayayim insanlara diye bir gayesi hic olmadigi kanaatindeyim. Mustafa Kemal Ataturk bir devlet adami siyasi bir kisilige sahip oldugu icin teolojik yonden kiyaslanmayacak derecede farkli kulvarlar. Ataturk un yaptigi halki o donemde anlamli ve dogru konulara yaklastirmak ve egitmektir. Bu sebeble zaten iyi bir liderdir. Tek dahi olsa haklari tamamen gozetmis bir liderdir.

bugün sakinleşirsiniz ile sizler kelimelerini cümlede doğru sıraya bile koyamıyor. amacın ne arkadaşım senin
Mesaj tarihi:
noyzura ve coco'nun da fake olduğundan şüphelenmeye başladım.

Noyzura sen kum torbası dövdüğün bir film koyacaktın onu koymadın şüphelerim iyice arttı.
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

öte yandan kendime pay çıkarmalıyım

said:
Ardeth said:

ya arkadaşım 3 ay önce şöyle bir yazı yazan adam

Ninja said:

Budha nin kendi buldugu bir kavram yok. Sadece kendinden eski olanlar kavramiyetteki fikirleri tek cati altinda toplayim insanliga sunmustur. Ve herzaman derki Hayat bizi yasiyor biz hayati degil. Yani herzaman anlayis olarak bir dairenin icinden iceri dogru bir gecis varoldugunu saymistir. Bu sebeble kendim buldum yayayim insanlara diye bir gayesi hic olmadigi kanaatindeyim. Mustafa Kemal Ataturk bir devlet adami siyasi bir kisilige sahip oldugu icin teolojik yonden kiyaslanmayacak derecede farkli kulvarlar. Ataturk un yaptigi halki o donemde anlamli ve dogru konulara yaklastirmak ve egitmektir. Bu sebeble zaten iyi bir liderdir. Tek dahi olsa haklari tamamen gozetmis bir liderdir.

bugün sakinleşirsiniz ile sizler kelimelerini cümlede doğru sıraya bile koyamıyor. amacın ne arkadaşım senin

rispekt
Mesaj tarihi:
noyzura uzaylılar tarafından kaçırıldığını iddaa ettiğinde ben gerçek olduğuna inandım, hala fake diyorsanız sizde bir sorun var demektir.
Mesaj tarihi:
İşte o uzaylılar meselesinden sonra zaten fake olabilitesi arttı gözümde.

Hani meditasyon, spiritüel ayinler falan tamamda, cadı halası, diğer aleme ayak basma, onlardan teklif alma falan, ne biliyim epey geniş bi hayal gücü olan işsiz bi rp'ci canlandırdı gözümde.
Mesaj tarihi:
abi 'pozitif' trol mü olur? feyk olsa ne olur olmasa ne olur.
soulbringer'a teşekkür ederiz.

gerek yarattığı persona olsun yorumları olsun falan. interaktif film gibi bi karakter sundu. alacağımızı aldık (her anlamda djfhj)
Mesaj tarihi:
Kaliko said:

Ninja said:

Hayir ismim Noyan degil. Forumunuza ait accountim budur.

Hee, politik konularda yeni uyenin adini bilemeyecegi KuddusiMavra'ya hemen lafi yapistir Cetintas tgbli mi diye, sonra yeniyim ben de. Zeka yasin kac yavrum?

Zamaninda dedik, iplemediniz. Simdi saskin, uzgun haller.
Mesaj tarihi:
Laorx said:

noyzura uzaylılar tarafından kaçırıldığını iddaa ettiğinde ben gerçek olduğuna inandım, hala fake diyorsanız sizde bir sorun var demektir.

beni Noyzura carpti ya hehehe demek ki ben ona cok inanmışım. Onlar reel de ninja ile arkadaşlar mevzuları vardı fln. (belki kiçimdan sallıyorum,rüyamda gördüm bilmiyorum kimse dogrulamadı aramaya da üşeniyom) dedim fake degil heralde bu :=)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...