KurtResul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Arkadaşlar UOforever da oynamış bırakan geri dönmeyi düşünmeyen arkadaşlar var mıdır? Hesabımın bari birine yarasın diyenler var ise hesaplarına talibim. Benim char hazır gibi ancak başlayan bir kaç arkadaşım var onlara jest için bakınıyorum.
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 olsa, sırf nickinin güzelliği için oynarken bile vermeyi düşünürdüm.
KurtResul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Pek hoş bir isim değil bakış açısına göre çokça anlam ifade ediyor. UO ya bu isimle başladık bununla kaldı. Kurt Russell ın türkçeye uyarlanmış espirili hali Kurt Resul. Uzunca bir süre aile ismimiz ile Kurt Resul Eldarin olarak HG de DV de vs ivir zivir bir çok server da oynadım. Uzun zaman sonra tekrar uo oynmanın heyecanını uosecondage de baslayarak yasadım ama sarmadı uoforever da takılıyorum bakalım keyif de alıyorum ne kadar uzun soluklu olacak.
Raincloud Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Kurt Resul Eldarin? Tolkien mezarında sekiz takla attı şu anda hacıt.
KurtResul Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Tolkien&UO ilişki seviyesi nedir aydınlatırsanız sevinirim?
KurtResul Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 @Arkadaşlar, Bu başlığı sohbet etmek için ve/veya RP hakkında bilgi edinmek için açmadım. Tolkien&UO ilişkisi hakkında gelecek cevabı merak ediyorum. Bunun dışında başlık dışı bir şey yazılmazsa sevinirim. İlla söyleyeceğiniz bir şey var ise özel mesaj atabilirsiniz, emin olun tüm hepsine itina ile cevap dönerim, başlık amacından sapmasın. Anlayışınız için teşekkürler, Saygılar.
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 KurtResul said: Pek hoş bir isim değil bakış açısına göre çokça anlam ifade ediyor. UO ya bu isimle başladık bununla kaldı. Kurt Russell ın türkçeye uyarlanmış espirili hali Kurt Resul. Uzunca bir süre aile ismimiz ile Kurt Resul Eldarin olarak HG de DV de vs ivir zivir bir çok server da oynadım. Uzun zaman sonra tekrar uo oynmanın heyecanını uosecondage de baslayarak yasadım ama sarmadı uoforever da takılıyorum bakalım keyif de alıyorum ne kadar uzun soluklu olacak. acayip espriliymiş ya
KurtResul Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 moriarty said: KurtResul said: Pek hoş bir isim değil bakış açısına göre çokça anlam ifade ediyor. UO ya bu isimle başladık bununla kaldı. Kurt Russell ın türkçeye uyarlanmış espirili hali Kurt Resul. Uzunca bir süre aile ismimiz ile Kurt Resul Eldarin olarak HG de DV de vs ivir zivir bir çok server da oynadım. Uzun zaman sonra tekrar uo oynmanın heyecanını uosecondage de baslayarak yasadım ama sarmadı uoforever da takılıyorum bakalım keyif de alıyorum ne kadar uzun soluklu olacak. acayip espriliymiş ya Yani? Bir algı sorunumuz mu var ya Bir zahmet başlığımdan get out ya!
KurtResul Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Fakkoo said: Kürt Resul Balay Sayenizde bu isimden haberim oldu. Sevdiğiniz biri galiba. Arkadaşlar "Odyseuss" yazınca in "KurtResul" yazınca "Out" mu oluyoruz. Ben bu tip konuları sanıyorum sizin kadar önemsemiyorum. Önemseyeceğimide sanmıyorum nihayetinde bu oyun burası oyunun forumu benim için o kadar, sadece hoşça vakit geçirmeye bakıyorum. Geyik yapmak için isteyen istediği kadar yazabilir. Savunacak bir tarafım yok. Zaten savunulacak tarafı da yok...
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Burda oynayan varmı? Aşırı kalabalık bir server.
Suark Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 bölümün adını kurt resul eldarin yapalım
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 paticiğe ait olmayan insanların kendini belli ediş biçimlerini görünce içime kaçasım geliyor.
Öne çıkan mesajlar