Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 BabacumMostors said: tarafımıza ulaşmış görünüyor mu? ulan kargo bedeli var diye bizim muhaberat geri çevirmiş oaliblir mi? ne saçmaymış böyle bir şey varsa eğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 yurtiçi kargonun operasyonel hatasıymış çözdük onu eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 geçmiş olsun madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Esh said: Gonder gelsin ya Alacan mı hacım? TR41 0006 2000 4610 0006 6612 87 Garanti bankası Hüseyin Azmi ALLUŞOĞLU Yatırınca haberdar edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 henüz bana gelmedi kargo ya. yazlık yerde esnaf burda çok rahat ama biliyorum. aras kargo olsaydı hele kanka evdeysen getirelim kargonu, şimdi bizi oralara kadar çıkartma falan diyorlar, teli açmadım diye adam iki gün sonra getirdi kargoyu, birde site kapısına çağırıyor lavuk asdf. neyse öm'dan takip no'sunu yazabilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Abi bölgenin yurtiçi kargosunu arayıp durumunu öğrenebilirsin kargonun. Şirketten toplu kargoladığım için irsaliyelerin gelmesi uzun sürer bana. Ve henüz gelmedi. Ama dediğim gibi sen daha hızlı öğrenebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 bana 1 günde mi ne geldi. taktım çalışıyor. daha dosya atmadım boş duruyo şimdilik sdf. esh'e satma gitsin 64gb iphone alsın beter olsun ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Onu da aliriz sorun yok abi Note 3 geliyo bakalim hayirlisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Dosya atmadan önce uygun sistemde formatlamayı unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 benim kart da geldi eyvallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 ;) Rica ederim. Bikaç güne yine teknolojik bişeyler için başlık açacam. Takipte kalın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Rotweiler said: ;) Rica ederim. Bikaç güne yine teknolojik bişeyler için başlık açacam. Takipte kalın :D Chromecast getirmeyi dusunurmusun? Baya talep var. Yerde kaplamiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Bana da geldi bellek. Ama belleyecek alet olmadigi icin , rot un sattigi her urun gibi gozu kapali iyidir diyorum. Samsung essential diye geciyo. Heralde ileride daha hizli versiyonlari cikacak. Transfer rate lerini bi olcun bakalim ne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Chrome cast out of stock heryerde. Ama bulunan bikaç tanıdığımız var, onlar da fahiş fiyat istiyorlar. 150 $ civarı. @Esh Tenkyu babe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Bunun 3/4 fiyatına daha iyi android bir alet var. Netflix Hulu ve birçok arayüzü destekliyor. Nerdeyse her türlü formatı oynatıyor, altyazıları okuyor. Bluetooth ve wireless destekli klasvyesi ile birlikte geliyor şık bir alet. Hafızaları getiren arkadaşım bitane getirmiş, denedik ettik bayaa güzel çalışıyor. 8gb rom 1gb DDRIII ram var. 1,2 ghz quad core cortex a9 işlemci felan. Yine HDMI'dan bağlanıyor TV'ye bence google chromecast'dan daha iyi işler başarıyor. 110$'a getiriyorum, 18 ay da garanti veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 fiyat? farkı fiyatı mı? bu hani proımosyon olarak verilmek üzere gelip de stoğunuzda duranlar mı? yoksa başka bir arkadaşmıydı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Hacım sen başkasıyla karıştırıyorsun. O diğer bi başlıkta birisi şirketine promosyon gelenleri satıyordu. Bu benim satacağım yeni nesil a9 quad core 1,2 ghz işlemci çekirdeği gddrIII 1 gb ram 8 gb rom var aletde. Oynattığı kaynaklar On-line Vidyo: YouTube, YouTube Movies, ZMovies, Viaway, LETV, Hindi Movies, Netflix, YuppTV, On-line TV kanalları: SPB TV, HBO, Hulu, CNN, Netflix, BBC, City TV, CBC, CNBC, etc. Online Müzik: Live365, Pandora, MP3tunes, Free music download, etc. Online Radyo: TuninRadio, ESPN radio, BBC iPlayer, Radio time etc Online Ağlar: Skype, MSN, Yahoo, QQ, Facebook, Twitter, MySpace, LinkedIn, etc. Üstüne bir de kumandasıyla vericem. Hem bluetooth hem de wireless aktarıma izin sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 panpalar mp3 atıyorum 10 tane, 4-5 tanesini bozuk atıyor sadece 3-4 snlik çalıyor. airdroidle de denedim kabloyla da denedim sonuç aynı. batch atarsam misal 465436 tane şarkı atayım desem o zaman durum daha da vahim oluyor. neden olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bende de animelerde yaptı aynı sıkıntıyı evet neden olur? exFAT olmasından deyü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Formatlarken ne kullanıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 normal katı takında tablet veya telefon ne kullanıyorsa onu harici bir program kullanmadık formatlamak için hoş şimdi ben bi stres testi daha yapıuyorum 6-7 anime yüklüyrum her yüklemeden sorna kontrol ediyorum ki sorun yok görünüyor şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Tek sorun bende sanıyordum, format için hp nin programını kullandım bende ama büyük dosya açtığımda nedense bozuluyor. Misal 15 GB lik müzik Arşivi koyuyorum,kabloyu çıkarıp cep telefonunu kullanmaya başladığımda bozuk SD card formatlayayimmi diye soruyor.cozumu bulan varsa yazsın ben bulamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Allah allah. Ben bi danışayım bi durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Sorun degil ismini evini adresini biliyoruz. :P O diil de ben daha kullanamadim karti , yani icine bissuru sey yukledim 16-18gb arasi ama calisiyodur heralde diye acmadim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Tabii canım adresimiz telefonumuz açık biliyosunuz ;) Yanlız okuduğum kadarı ile hem sandisk hem de samsungun 32+ kartlarında yüksek verilerde bu sıkıntı olabiliyormuş. Özellikle note ve galaxy telefonlarda. Bir tam yanıt alayım, aydınlatacam hepinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar