BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 3 takım da patladı bu hafta. Efes'in banko ezileceği belliydi, Fenerbahçe'nin de deplasmanda yenemeyeceği iki takımdan biri Oly, normal. Fakat Maccabi maçında bizim gerçekten büyük şanssızlık ve konsantrasyon kaybı vardı savunmada. İddaa'nın açtığı toplam sayı oranının yaklaşık 40+ üstünde bitmesi de gösteriyor zaten durumu. Fenerbahçe bir şekilde ortak olur maçlara ama bizim takım savunmayı sıkı tutmadıkça en dandik takımı bile yenemez bu grupta
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Abi Top-16 maçlarını izleyin, underdog takımlar çılgın atıyor. Benim gizli final four adayım Milano, Olympiakos'u 81-51 dağıtmış. Real Madrid de bugün bize futboldaki hezimetten daha büyüğünü koyacak, takımda uzun kalmadı
onetimebaby Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 O degil de gercek maclar baslayinca isler degisti.
khala Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 İyi mücadele etti aslanlar ama euroleague in en iyi takımını yenmek için daha fazlasını yapmak gerekiyor. Adamların zaafı yok.
demode Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Galatasaray'a yazık oldu real Madrid hocasının kafasını tutuşu çok iyiydi. Sakatlar olmasa gs da çok farklı bir durumda olurdu. Son olarak ergin ataman bence en iyi coach
demode Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Bu NTV Smart ve Galatasaray maçlarını yayınlamama olayı ayrı bir rezalet
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Maçın özetini izledim fakat basketbol maçında çok birşey ifade etmiyor doğal olarak, boxscore'dan yorum yapmayı sevmem ama kafadan bu kadar eksikle 20 sayı farkı kabullenebileceğim ortamda Ergin'in aslanları kabul etmemiş. En güçlü 2 rakibimize kök söktürdük. Gruptan çıkacağımıza emindim de, 3.'lük çok da zor değil bakalım
khala Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Maccabi maçını elimizle verdik ya, son periyot çok saçmaladık.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Fener, De Colo'yu almış. Şık takviye
Saykoleo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 adam al dedi, maç dedi, maçı verdi ya ağır kıl oldum http://www.youtube.com/watch?v=BF_nXWIoLek
Saykoleo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 maçı yabancı kanaldan izlediğim için farkedemedim. ismail şenola deli gibi küfür edilmiş tribünlerden galiba. ergin ataman da tepki göstermiş maç sonrasında. gs de aynen açıklama yapmış. ulan futbolu hadi bi yere kadar kaldırabiliyoruz da, baskette olmasın bari barzo taraftar ya.
Saykoleo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 bir iddiaya göre de karşıyaka maçında murat özyere yapılanlar için "iyi olmuş, haketmiş" demiş ismail şenol. inanılacak birşey değil bence şu iddia.
cabot Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Bo iyi başladı fener alsın artık bu maçı
cabot Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 sanırım 13 sayı farktan kafa kafaya geldi mac son 5 dk
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 böyle aptal oyun oynanmaz sen ilk periyot parçala eee 2. periyot yat-yenil, 3. periyot yat-yenil, 4. periyot yat-yenil tamam iyi güzel genç takımızda hoca sendemi gençsin, sende mi çaylaksın yahu, aynı maç deplasmanda olsa ilk periyot 23-11 bitse taş çatlasa 1 periyot belki kazanırsın, elin gavuru yakaladı mı bırakmaz
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 böyle oyun olmaz 11 maçmı ne kaldı zaten evimizde malagaya yenildik böyle oynamaya devam edersek üst tur gg olur.
Ozan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Kleiza son anda oynamaya karar verdi de 5 sayı farkla kazandık. Yoksa 2. çeyrekten sonra saç yoldurdu. Olsun, devamının gelmesini diliyorum :)
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Saykoleo said: bir iddiaya göre de karşıyaka maçında murat özyere yapılanlar için "iyi olmuş, haketmiş" demiş ismail şenol. inanılacak birşey değil bence şu iddia. Karşıyaka taraftarının Galatasaray nefretini ilçede birebir tecrübe ediyorum şahsen. İsmail Şenol gibi doğma büyüme, tribünlerden gelen bir KSK'linin bunu demesi çok da uzak ihtimal değil. Ha küfüre gerek hiç gerek yok o ayrı
onetimebaby Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 ismail senol bes para etmez biri. iyi yapmislar.
moncici Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 ohohohohoahooaho efes maç sonu ohohohohoho
Öne çıkan mesajlar