toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 DarKRideR said: Ergin Ataman LİG TV'ye güzel bombaladı birde, lig Tv canlı yayınında murat murathanoğlu vs. kitlendi kaldı, savunmaya çalışırken gafladı daha da beter duruma soktular kendilerini işi ticari olarak yaptıklarını, ligin umurlarında olmadığını bir nevi itiraf etti asdfasd bunun videosu falan var mı, konu ne?
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Jawai yoğun bakıma alınmış kalp rahatsızlığından.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 dünde fena oynamamıştı umarım bir şey olmaz küçük kardeşe.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Murat Murathanoğlu'nu severdim. Asist programını radyosporda kaçırmadan dinlerdim. Ama bende gıcık oluyorum artık. Programın yarısı Digitürk yalaması ile geçiyor. Bu kadar paragöz bir adam değildi. Spordan başka birşey konuşmazdı. Ne oldu son 1 senedir de Digitürk yalakalığından başka birşey yapmıyor.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Bu arada basketbolcu olsam GS nin erkek bayan hiçbir takımına gelmem. Bu nasıl bir lanettir arkadaş. Her gelen çok ciddi sakatlık yaşıyor sezonu kapatıyor. Alba Torrens,Domercant,Göksenin vs. Daha ismini hatırlamadığım 2-3 oyuncu daha vardı ciddi anlamda sakatlık yaşayan. Kalp ise Jawai den de umutlu haber beklemiyorum spora devam etme açısından. Zaten yaşam tehlikesi olmasında varsın basketbol oynamasın.
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 aynen eğer hayatı söz konusuysa oynamasın ama üzüldüm lan :( dünde iyi oynamıştı umarım ciddi bir şey çıkmaz
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 JAWAI, NATE 24:23 dün o cüsseyle 25 dakika nasıl oynadı bu adam dediydim. adama bişi olursa süper koç ergin ataman nasıl verir bakalım hesabını. akıl var mantık var tmm adam kilo vermişte hala aşırı kilosu var 25 dk o adamı oynatmak büyük riskti. geçmiş olsun inş düzelir.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ilk yarı Fenerbahçe Ülker 44 - 35 FC Barcelona Regal umarım bu disiplini bozmayız.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 son periyod bir ara fark 2 ye kadar indi ama oda 15 farkın rehaveti diye düşünüyorum.
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Son 1 dakika kalpten gidecektim az daha, hakem hatası, 2 faul kaçırma, barcanin salak hucumunda bo nun kendinden 20 santim uzun herife blogu, kleizanin peşpeşe iki kez serbest atışta ribaund alması. Resmen maç Son Dakika oynandı, film gibiydi
Ozan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Yaw iki defa 16 sayı farka gittiğimiz maçta son saniyelere kadar "tamam bitti bu iş" diyemedik yine.. Daha heyecanı oldu gerçi :)
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 souldarkorn said: Kalp ise Jawai den de umutlu haber beklemiyorum spora devam etme açısından. boyun travmasiymis.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Bizim maclar neden dsmart hep Domuz herifler milleti soyuyorlar resmen
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Hacı Obradovic net bir şekilde dünyanın en iyi basketbol koçu olabilir... Şu Fener kadrosu ile üst üste bu kadar üst sınıf maça çıkıp, hepsinde rakibi ezmek ki o rakiplerden ikisi Avrupa'nın tartışmasız en iyi takımlarından ikisi... Herife saygım üst sınırdaydı da doldu taştı. GS'de bayağı dövülüyor şuan, Bonsu beklediğimden iyi dönüş yaptı ama 2 sene oynamamanın etkileri net belli oluyor. Leblebi gibi reb çekse de başka hiçbir işe yaramıyor.
moncici Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Riverwind said: fener akıyor lan 40-18 aynısını yazmaya geldim. akıyor edit: ulan teodosic
Öne çıkan mesajlar