Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell ve TTNET Bilgilerimi Paylaşmak İçin İzin Almaya Çalışıyorlar..

Uzun

Öne çıkan mesajlar

3 gün önce TTnet'ten bir kadın aradı.
TTnet'ten arıyorum falan fistan...
-E-mail adresiniz bu mu ?
Cevap:Evet
-Telefon Numaranız bu mu ?
Cevap: Evet
-Adresiniz bu mu ?
Cevap: Evet
-TTnet sizin bilgilerinizi diğer kurumlarla paylaşacaktır. Onay veriyormusunuz ?
Cevap: Pardon, anlayamadım..
-TTnet sizin bilgilerinizi diğer kurumlarla paylaşacaktır. Onay veriyormusunuz ?
Cevap: Kesinlikle hayır. Hiçbir bilgimi paylaşmanızı istemiyorum.

Peki teşekkür ederim dedikten sonra kapattı hemen.
Adamlar utanmıyor bine bu bilgileri diğer kurumlar ile paylaşmak için arıyor. İnanamadım.
-------------------------------------

Bu gün de Turkcell den bir kadın aradı.
Bilmemne gizlilik yasası çıktı. Yaptıgınız konuşmaları takip edeceğiz, bilgilerinizin paylaşımını yapabiliriz falan fistan diye devam etti.

Kesinlikle Onay vermiyorum. Takip etmenizide istemiyorum.

Peki, iyi günler dedikten sonra kapattı.

--------------------------------------

Bu kadar mı utanmaz olurlarlar ya.. açık açık bilgilerinizi istediğimiz firmaya verecegiz, onay veriyormusunuz diye soruyorlar. Ayıp ya..
Sosyal ağlarda paylaş

ne güzel soruyolar işte, sormadan verseler daha mı iyi.

ayrıca hala bilgilerinin gizli olduğunu düşünen yoktur heralde. cayır cayır gidiyo bilgiler. yok o kadar tutamaz, yok o kadar bilemez filan diyosunuz da, ulan insanların serbestçe dolaşabildiği biyer yok dünyada. bütün sokaklara kamera döşediler adamlar, internette mi takip edemicekler. işin teknik yönünü geçtim, internette anonim dolaşma işi adamların mantalitesine ters bi kere.

kim lan onlar dediğinizi duyar gibiyim. ama yazdıklarımız takip edildiği için ve öldürülmek istemediğim için yazmıyorum kim olduklarını
Sosyal ağlarda paylaş

beni de ttnet eğitim mi ne öyle bi şeyden aradı ingilizce eğiti falan, yok dedim 95 üdsm var abla gerek yok I know ingliş, sonra kapatırken dedi kampanyalardan yararlanmak için bilgilerinizi paylaşmak istiyo musunuz, yüzüne kapadım. 5 dk sonra bi daha aradı açtım sonra yine yüzüne kapadım.

şu gezinti şeyinde hayır desende sisteme kabul ediyodu falan bi ara, ordan bilinç altıma girmiş herhalde direkt alt+f4 yaptım ahahahah
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...