Ninja Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Bugun daha yeni tanistigimiz bir bilgisayar uzmani bize ipad in den bazi kanunlar gosterdi. Oncesinde hic bilmiyordum ama proof olarak gosterdiginde cok sasirdim. Facebook-Skype-Zello-Minx-Line-Gmail etc bu tip kurumlarin tum yazismalari dunyadaki belirli MI6 NSA ve CIA ve Apple Main Base tarafindan echelon yardimi ile taraniyormus. Kendisinin facebook yada skype bu tur islemleri kullanmadigini belirtti. Sizleri uyarmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 adamlar haklı abi yılanın başını küçükken eziceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Ben temizim valla cons gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 gizlimiz saklımız yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 NolaxThensbane said: gizlimiz saklımız yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 GERGE sign'ı prize takın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 echelonu ilk aydoğan vatandaştan okumuştum. sene 2002'ydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 deneme yapalım çalışıyor mu diye. 1 ay boyunca obama ve suikast hakkında konuşmalar yapalım bakalım s.w.a.t basacak mı evimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 stormeagle said: deneme yapalım çalışıyor mu diye. 1 ay boyunca obama ve suikast hakkında konuşmalar yapalım bakalım s.w.a.t basacak mı evimizi adamın götünü keserler ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar