BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 mihmandar o adamlara ben turist gibi davranıyorum direk mekana girmeden kapıdakimenuyu inceliyorum felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Bursa otogara da bekleriz Böyle şeylere taviz vermişsiniz sonra burada ağlıyorsunuz. Bana en azılı pazarlamacıyı gönderin hiç bir sıkıntıya girmem. Sonuçta parayı kıçımdan terleyerek, mide spazmı geçirmeye 1 kala kala kazanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 vaperon said: Yabancılardan korkuyorsunuz bildiğin. Hayır diyemiyor musunuz kararlı bir şekilde? Gel abi. Dönerim nefis. Vereyim mı yarım? Hayır. bu korkma değil ya. Karşına köpek çıksa korkarsın, sülük çıksa iğrenir yolunu değiştirirsin bu da onun gibi. Yani kimse yanlış anlamasın da sülük gibi yapışan tiplerden bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Başımdan geçen bir olayı anlatayım. Hatun doğum yapacak ve belim belim diye diretti durdu. Bende paraya en son değer veririm ve gidelim ne istiyorsan alalım dedim ve yatakçıları gezdik. Türlü türlü anlatıyorlar vs vs vs hatun kararsız kaldı her yatağa yeşil ışık yakıyor. Aradan birini benim üstelemem ile beğenip aldık kredi kartı 12 taksit. Denediğimizde yatağı beğenmedik ve yatağı geri verdik. tabi ben geri iade belgesi tarzında bir şey almayarak salaklık ettim. Adam paramı vermiyor ve sürekli oyalıyor. İşi kavgaya döksem benim para güme gidecek. Mahkemeye gitsem elimde kanıt yok ve adamı git gel git gel illallah ettirdim ve paramı peşin aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Soris said: Dönerciler çarşısı hala öyle ama artık tüm Antalyadaki adamları tanıyorlar sanırım yerel halkı kazıklayamayacaklarını bildikleri için yabancı gördüklerine direk saldırıyorlar her seferde. Böyle bir durumda ne kadar fiyat, pahalıymış ,yemiyorum diyemiyorsanız yapacak bir şey yok. Ayrıca Antalya da şu gemi turlarında da bismillah demeden gemiye almaya çalışmalarını da ilave edebiliriz. Antalya bana nedense ucuz geldi ve 5 tl ye aldığım tişörtlerin kalitesi 30-40 tl tişörtlerde yoktu. Hala patronuna kızan bir eleman düşüncesi de yok değil kafamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Esnafa laf yok lan, esnaf istese bi gunde teroru bitirir, iti kopugu yasatmaz. Esnaf cok onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Esh said: Esnafa laf yok lan, esnaf istese bi gunde teroru bitirir, iti kopugu yasatmaz. Esnaf cok onemli. sende otelin kapısında yapıyon di mi lan hello welcome welcome shish kebab organic shish kebab turkish rakı bio hotel kurtlu domates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Best of esnaf yarismasinda ilk 3 u zorlarim oyle diim. Menajer-futbolcu gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 BonePART said: Esh said: sende otelin kapısında yapıyon di mi lan organic shish kebab bio hotel kurtlu domates abi AHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 konuş rahatsız oluyorum de, utanıp sıkılacağına. ben bakıyorum kardeşim beni rahatsız etme de. ne yani olay. dalga geç hatta. benim baya tecrübem var bu olaylarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 s.a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Abi sahibi geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 esh otelin bahçesi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Esh, Are you disco? Are you cola? e what are you? yapıyo musun? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 do you sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Are you cola diyince tav oluyolar abi sorun yok. Olm bizimki 60+ oteli lan, yillardir 30 alti yabanci single örenbayan'lar gelsin diye baklerken cektigim cileyi hesaplarsan tmsf gelip bana el koyar, holosko arti menemen bile kurtaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 fenn said: FromTheHell said: ben girdiğim bi mağazada bi şey sorcak yardım etçek eleman bulamayınca sinir oluyorum, ama direk yardımcı olayım ne lazım kafasında eleman olunca da sinir oluyorum. pff Herşeye sinir oluyorsun sende.Ergen olsan anlarım da ergende değilsindir ki. Adamlar ne yapsın bari onu yaz. İçimde ticarete girme aşkını söndürdün yani sikintinin bende oldugunu bildigim icin o sondaki pff zaten, adamlar ne yaparsa yapsin rahat alisveris yok bana her turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 sıkıntı sende değil ki. ortalama müşterisin sen. zaten satışta müşterilerin en çok tercih ettiği eleman sadece çağırılıdığında olaya müdahil olan eleman oluyor veya en fazla yardımcı olmamı ister misiniz gibi rahatsız etmeyecek bi soruyla konuya yaklaşan oluyor. hiç ilgi göstermeyen veya çok ilgi gösteren elemanların satışları düşük olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 oha dönerciler çarşısı diye bir mekan varmış. iknaya gerek yok. girerim, çıkmam oradan, net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Esnaf said: s.a sen de çığırtkanlık yapıyo musun? Turist kızlara hello baby how are you ne var yu diyo musun? Gel yol yakınken vazgeç bu sevdadan, doğru yolu bul. Satışların artcak valla Hevesini aldıysan tadında bırak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 BabacumMostors said: BonePART said: Esh said: sende otelin kapısında yapıyon di mi lan organic shish kebab bio hotel kurtlu domates abi AHAHAHAHAHAHAH madam,mösyö French bed var ,air condition var ,handcuff free... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 buyrun büyücü esnaf diye okudum noyzura'nın halası hakkında sandım lan direk sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Medyum mu halasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Buyrunculuk ayrı meslek ya, böyle yanık sesin olacak falan. Biyirsunlar efeniiim, ıscak ıscak taze çıktı, biyruuuuuuuuuun! Bi eski Hamidiye sucularını tanırım, bi de Bostancı'da Taksim dolmuşlarında duran çığırtkan sarhoş amcayı. Taksiymmm, taksiymmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Derdinizi silksinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar