Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

buyrun buyruncu esnaf

elma

Öne çıkan mesajlar

vaperon said:

Yabancılardan korkuyorsunuz bildiğin. Hayır diyemiyor musunuz kararlı bir şekilde?

Gel abi. Dönerim nefis. Vereyim mı yarım?
Hayır.

bu korkma değil ya. Karşına köpek çıksa korkarsın, sülük çıksa iğrenir yolunu değiştirirsin bu da onun gibi. Yani kimse yanlış anlamasın da sülük gibi yapışan tiplerden bahsediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Başımdan geçen bir olayı anlatayım. Hatun doğum yapacak ve belim belim diye diretti durdu. Bende paraya en son değer veririm ve gidelim ne istiyorsan alalım dedim ve yatakçıları gezdik. Türlü türlü anlatıyorlar vs vs vs hatun kararsız kaldı her yatağa yeşil ışık yakıyor. Aradan birini benim üstelemem ile beğenip aldık kredi kartı 12 taksit. Denediğimizde yatağı beğenmedik ve yatağı geri verdik. tabi ben geri iade belgesi tarzında bir şey almayarak salaklık ettim. Adam paramı vermiyor ve sürekli oyalıyor. İşi kavgaya döksem benim para güme gidecek. Mahkemeye gitsem elimde kanıt yok ve adamı git gel git gel illallah ettirdim ve paramı peşin aldım.
Sosyal ağlarda paylaş

Soris said:

Dönerciler çarşısı hala öyle ama artık tüm Antalyadaki adamları tanıyorlar sanırım yerel halkı kazıklayamayacaklarını bildikleri için yabancı gördüklerine direk saldırıyorlar her seferde.

Böyle bir durumda ne kadar fiyat, pahalıymış ,yemiyorum diyemiyorsanız yapacak bir şey yok.

Ayrıca Antalya da şu gemi turlarında da bismillah demeden gemiye almaya çalışmalarını da ilave edebiliriz.

Antalya bana nedense ucuz geldi ve 5 tl ye aldığım tişörtlerin kalitesi 30-40 tl tişörtlerde yoktu. Hala patronuna kızan bir eleman düşüncesi de yok değil kafamda
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

FromTheHell said:

ben girdiğim bi mağazada bi şey sorcak yardım etçek eleman bulamayınca sinir oluyorum, ama direk yardımcı olayım ne lazım kafasında eleman olunca da sinir oluyorum. pff

Herşeye sinir oluyorsun sende.Ergen olsan anlarım da ergende değilsindir ki. Adamlar ne yapsın bari onu yaz. İçimde ticarete girme aşkını söndürdün yani

sikintinin bende oldugunu bildigim icin o sondaki pff zaten, adamlar ne yaparsa yapsin rahat alisveris yok bana her turlu.
Sosyal ağlarda paylaş

sıkıntı sende değil ki. ortalama müşterisin sen. zaten satışta müşterilerin en çok tercih ettiği eleman sadece çağırılıdığında olaya müdahil olan eleman oluyor veya en fazla yardımcı olmamı ister misiniz gibi rahatsız etmeyecek bi soruyla konuya yaklaşan oluyor. hiç ilgi göstermeyen veya çok ilgi gösteren elemanların satışları düşük olur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...